linda wrote:
phreek wrote:
cseppentéstémához: minden télenmenetrendszerűen kétszer-háromszor hardcore megfázásban volt részem. amióta bérescseppelek (bár néha sajna sikerül kihagynom), szintén cvitaminnal karöltve, azóta semmi bajom. csodálkozom is.
beres csepprol azt hallottam mar tobb baratnomtol, hogy ha abbahagyod, elkapsz minden szart, ezert nem akarom hozzaszoktatni magam semmilyen immunerositohoz, csak ha epp megfaztam.
ugyhogy ne hagyd abba! : )
mostanában ganoderma-teát szoktam inni, allergia ellen kísérletezek vele, áll. immunerősítő, állóképesség-javító hatása van
http://delibo.hu/info/instant-shiitake- ... k-/?id=912
direct sztem csak most jön ki rajtad a feszültség
"Szokott-e Önnek?
- néhány napnál tovább tartó álmatlansága, alvászavara (az elalvás több mint fél-, háromnegyed órát igényel, vagy az éjszakai ébredés 2-3 vagy több alkalommal jellemző)
- egy héten több alkalommal kimerült, fáradt, türelmetlen, vagy lehangolt állapota lenni
- gyakran kisebb-nagyobb megfázásos, aktuális vírus-bakteriális tünete kialakulni
- van-e valamilyen allergiás, pszichoszomatikus vagy autoimmun kórképe
- valamilyen vissza-visszatérő, orvosilag nem diagnosztizálható, hasi-, mellkasi panasza lenni
- időnként hát-, nyakizom fájdalma jelentkezni
- belső feszültsége keletkezni, melyet gyakori evéssel vagy nassolással kompenzál (vagy éppen étvágytalansága)
- olyan kimerült, fáradt állapota lenni, – több napon át – melyben szexuális érdeklődését, affinitását elveszti
Nyolcból legalább négy igen válasz mindenképpen felhívja a figyelmet arra, hogy energiaraktárai-, stresszkezelő-, regeneráló mechanizmusai a végét járják."