i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:48, 22-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 550  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:05, 29-01-2009 
metalhead

linda wrote:
phreek wrote:
cseppentéstémához: minden télenmenetrendszerűen kétszer-háromszor hardcore megfázásban volt részem. amióta bérescseppelek (bár néha sajna sikerül kihagynom), szintén cvitaminnal karöltve, azóta semmi bajom. csodálkozom is.

beres csepprol azt hallottam mar tobb baratnomtol, hogy ha abbahagyod, elkapsz minden szart, ezert nem akarom hozzaszoktatni magam semmilyen immunerositohoz, csak ha epp megfaztam.

ugyhogy ne hagyd abba! : )

mostanában ganoderma-teát szoktam inni, allergia ellen kísérletezek vele, áll. immunerősítő, állóképesség-javító hatása van

http://delibo.hu/info/instant-shiitake- ... k-/?id=912

direct sztem csak most jön ki rajtad a feszültség

"Szokott-e Önnek?

- néhány napnál tovább tartó álmatlansága, alvászavara (az elalvás több mint fél-, háromnegyed órát igényel, vagy az éjszakai ébredés 2-3 vagy több alkalommal jellemző)
- egy héten több alkalommal kimerült, fáradt, türelmetlen, vagy lehangolt állapota lenni
- gyakran kisebb-nagyobb megfázásos, aktuális vírus-bakteriális tünete kialakulni
- van-e valamilyen allergiás, pszichoszomatikus vagy autoimmun kórképe
- valamilyen vissza-visszatérő, orvosilag nem diagnosztizálható, hasi-, mellkasi panasza lenni
- időnként hát-, nyakizom fájdalma jelentkezni
- belső feszültsége keletkezni, melyet gyakori evéssel vagy nassolással kompenzál (vagy éppen étvágytalansága)
- olyan kimerült, fáradt állapota lenni, – több napon át – melyben szexuális érdeklődését, affinitását elveszti

Nyolcból legalább négy igen válasz mindenképpen felhívja a figyelmet arra, hogy energiaraktárai-, stresszkezelő-, regeneráló mechanizmusai a végét járják."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 29-01-2009 
original nuttah

Tökös-réce wrote:
c vitaminból felesleges az ezres...

na burny itt a lehetoseg hogy ne a levegobe beszelj hanem alatamaszd hivatkozasokkal is a mondandod!

gyogyszertarakban is 60-tol 1000mg-ig mindent lehet kapni.
ugy tudom, hogy egyik vitamin sem szivodik fel 100%-osan, ezert szoktam 2*500mg-ot szedni ha beteg vagyok, mert igy talan 500-750mg felszivodik.

persze a lenkei fele 4g nem mervado : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 29-01-2009 
souljah

direct wrote:
Ez a betegseg dolog pedig: gondoltam beirom ide, hatha tud valaki valamit, mert en is 1 hete valamiben (nemtudom miben) szenvedek. (orvoshoz sohasem megyek csak ha mar nagyon faj vagy verzik)
Vege lett a vizsgaidoszaknak (rendszertelen eves, keves alvas), ra masnapra hanyinger, etvagytalansag, rossz kozerzet, a tarkomon allandoan lever a viz (ho hullamok), es mar nagyon lelomboz,hogy semmi kedvem barmit is csinalni (10 eve nem voltam mar ilyen szarul) (bent nemjo mert melegem van, aludni mar nem tudok tobbet mert szetaludtam magam, kint pedig oke, de egy ido utan mar fazom)
most ott tartok ,hogy ilyen betegseg nincsen, es halalos beteg vagyok.
valaki valamit kerem!

Nekem a tunetek alapjan [te'li] depresszio.
Kurva sokan kattannak be tole.

http://www.gondola.hu/cikk.php?szal=46145

A javaslatokkal nem feltetlenul ertek egyet. Ilyenkor kell elkezdeni mozogni, szaunaba, gozfurdobe, uszodaba jarni hetente legalabb ketszer.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 29-01-2009 
black hoe rec.

linda wrote:
Tökös-réce wrote:

na burny itt a lehetoseg hogy ne a levegobe beszelj hanem alatamaszd hivatkozasokkal is a mondandod!

ugy tudom, hogy egyik vitamin sem szivodik fel 100%-osan, ezert szoktam 2*500mg-ot szedni ha beteg vagyok, mert igy talan 500-750mg felszivodik.

Valóban felesleges a túlzott c-vitamin bevitel

http://www.hazipatika.com/topics/vitami ... min?vid=12

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 29-01-2009 
állat

jön vki innen a szombati farsangra?:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 29-01-2009 
metalhead

tr wrote:
direct wrote:
Ez a betegseg dolog pedig: gondoltam beirom ide, hatha tud valaki valamit, mert en is 1 hete valamiben (nemtudom miben) szenvedek. (orvoshoz sohasem megyek csak ha mar nagyon faj vagy verzik)
Vege lett a vizsgaidoszaknak (rendszertelen eves, keves alvas), ra masnapra hanyinger, etvagytalansag, rossz kozerzet, a tarkomon allandoan lever a viz (ho hullamok), es mar nagyon lelomboz,hogy semmi kedvem barmit is csinalni (10 eve nem voltam mar ilyen szarul) (bent nemjo mert melegem van, aludni mar nem tudok tobbet mert szetaludtam magam, kint pedig oke, de egy ido utan mar fazom)
most ott tartok ,hogy ilyen betegseg nincsen, es halalos beteg vagyok.
valaki valamit kerem!

Nekem a tunetek alapjan [te'li] depresszio.
Kurva sokan kattannak be tole.

hőhullámai vannak, sztem az már túlmegy egy depresszión
én még mindig azt mondom h a megfeszített tempó, az ún. vizsga-drukk most nyert teret magának. eddig nem gondolt rá, még levegőt se volt ideje venni, most h vége mindennek, válaszol a szervezete

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:04, 29-01-2009 
metalhead

lizard wrote:

nem feltétlenül, ha figyelembe vesszük, hogy számtalan fizikai tünet lelki okokra vezethető vissza, migréntől a rákon át az idegeskedéstől kapott gyomorfekélyig. szóval kitudja.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 29-01-2009 
souljah

lizard wrote:

én még mindig azt mondom h a megfeszített tempó, az ún. vizsga-drukk most nyert teret magának...

Hogyne persze pl klimaxol esetleg meszesedik.
Amikor ezt beirod utanaolvasol a depresszio tuneteinek, kivalto okainak vagy definiciojanak?
segitek : http://www.solvaypharma.hu/3-4-1.html

phreeek: a gyomorfekelynel ma ma'r "divatosabb" a vastagbelgyulladas aminek ugyanugy a helytelen taplalkozas es a stressz az okozoja. Nagyon sok huszonharminc ezzel keresi fel az orvost, ennek ellenere a huvelygomba a meno" a tvben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 29-01-2009 
metalhead

infi, veheted a repulojegyed :(
http://vastagbor.blog.hu/2009/01/29/geronazzo_politizal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 29-01-2009 
original nuttah

Migu wrote:
linda wrote:
Tökös-réce wrote:

oke de ennyi erovel
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... letta/1832

Quote:
A pezsgőtabletta magas aszkorbinsav-tartalma miatt kizárólag felnőtteknek ajánlott. C-vitamin hiány esetén naponta 500-1000 mg (1/2-1 pezsgőtabletta) a javasolt adag.

ugyanarrol az oldalrol (es ez raadasul betegtajekoztato) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 29-01-2009 
ujonc

linda wrote:
Migu wrote:
linda wrote:
Tökös-réce wrote:

oke de ennyi erovel
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... letta/1832

Quote:
A pezsgőtabletta magas aszkorbinsav-tartalma miatt kizárólag felnőtteknek ajánlott. C-vitamin hiány esetén naponta 500-1000 mg (1/2-1 pezsgőtabletta) a javasolt adag.

ugyanarrol az oldalrol (es ez raadasul betegtajekoztato) :D

haha. télleg túlzásba ne vigyétek 1 g vel.
egyébként egyénfüggő, távol álljon tőlem hogy megmondjam kinek mi a jó, majd a doki.
szerk. a pezsőtabletták felszívódása alapból rosszabb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:10, 29-01-2009 
son of nitrous

linda wrote:
Tökös-réce wrote:

nem fogom alátámasztani senkinek, mindenki amúgy is azt hisz, meg gondol amit akar és amit hall...
én tanultam erről még az egyetemen és ott az egyik olyan prof mondta, akinek bármit elhiszek..., mert tudom, hogy qva jó doki...
ő mondta azt, hogy 1000mg bőven sok, akkor is ha beteg vki, mert egy nagy részét úgy is kipisili az ember..., felesleges kb.

néha bekapkodok 100-200mg c-vit-t mert én is ezt tartom jónak, de nem szabad hozzászoktatni a szervezetet... meg kell próbálni zöldségből és gyümölcsből bevinni... tudom itt meg majd jön az, hogy a mostani termelt zölds-gyüm-nek már messze nincs akkora vit. tartalma, mint régen... de ha vki akar, akkor úgy is megtalálja azt a termelőt, vagy boltot, amiben tudja, hogy megbízhat...

c-vit + tea citrommal és mézzel, fekvés..., minél több alvás és néha teafaolaj...

jah, és nem burny vagyok ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 29-01-2009 
metalhead

tr wrote:
lizard wrote:

én még mindig azt mondom h a megfeszített tempó, az ún. vizsga-drukk most nyert teret magának...

Hogyne persze pl klimaxol esetleg meszesedik.
Amikor ezt beirod utanaolvasol a depresszio tuneteinek, kivalto okainak vagy definiciojanak?
segitek : http://www.solvaypharma.hu/3-4-1.html

jóvan, elolvastam minden betűt, azt hittem ismerem a depresszió tüneteit, de ezek szerint mégse
csak az volt a fura h rögtön, a vizsgát követő napon tört rá a rosszullét. gondolom akkor a stresszhelyzet váltotta ki a depressziót vagy vmi hasonlóról lehet szó
reméljük direct megtalálja a gyógyulás útját

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:47, 29-01-2009 
partiarc

tudtommal már Szentgyörgyi is javallotta C-vitaminból a megadózist :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 29-01-2009 
souljah

Én meg még anno azt hallottam, hogy ha már beteg vagy nem szabad vitaminokkal tömnöd magad mert azok a vírusokat/ baktériumokat is erősítik. Hiányos tudásomból kifolyólag nem tudom igaz-e de tény, hogy sosem szedtem semmilyen vitamint rendszeresen és mégis egészségesnek mondhatom magam.

pedig nem élek "kimondottan" egészséges életmódot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 29-01-2009 
piper

Nation2Nation wrote:

:lol:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 29-01-2009 
droid

Nation2Nation wrote:
Én meg még anno azt hallottam, hogy ha már beteg vagy nem szabad vitaminokkal tömnöd magad mert azok a vírusokat/ baktériumokat is erősítik. Hiányos tudásomból kifolyólag nem tudom igaz-e de tény, hogy sosem szedtem semmilyen vitamint rendszeresen és mégis egészségesnek mondhatom magam.

az antibiotikum esetében van,és csak akkor ha nem rendszeresen szeded,hanem mondjuk veszel 2-t,aztán két nap mulva megint egyet stb stb....avval ártasz rendesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:50, 29-01-2009 
szupercella

Voksán Virágnak a popsija a legfontosabb

Voksán Virág másfél éve döntötte el, hogy feltölteti az ajkait. Úgy érzi, a plasztikai beavatkozást követően sokkal jobb fotók készültek róla, fotogénebb lett, és ez a férfiak többségét is jobban izgatja orálisan. Ennek ellenére a csinos Dj-lánynak a fenék a legfontosabb

"Büszke vagyok a hátsó idomomra!" - nyilatkozta a playmate, aki saját bevallása szerint a közeljövőben nem talál legyőzőre a saját kategóriájában. Virágnak nincsenek nagy vágyai, azonban bizonyos elvárásoknak meg kell felelnie álmai lovagjának.

"Nem vágyom tökéletes pasira, de a szexnek és a belső tulajdonságoknak összhangban kell lennie egy jó kapcsolatban. Sosem a pénztárcájuk alapján válogattam meg partnereimet. Nem várom el, hogy lakást vagy autót kapjak ajándékba, én megelégszem egy gyertyafényes vacsorával, vagy éppen egy közös mozizással is."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:52, 29-01-2009 
impulsecreator.hu

kuLi wrote:
"Nem vágyom tökéletes pasira, de a szexnek és a belső tulajdonságoknak összhangban kell lennie egy jó kapcsolatban. Sosem a pénztárcájuk alapján válogattam meg partnereimet. Nem várom el, hogy lakást vagy autót kapjak ajándékba, én megelégszem egy gyertyafényes vacsorával, vagy éppen egy közös mozizással is."

:bullshit:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:19, 29-01-2009 
impulsecreator.hu

adam f szinesz lett?

http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_F

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]