linda wrote:
IxN@Y wrote:
linda wrote:
de ha szombat NEM munkanap, akkor nem kell ra szabit kivenni, dani!
ezt nem is ertem
Úgy értettem, hogy még akkor adták ki parancsba, amikor még menni kellett ledolgozni a 2.át 10.én. Kötelező jellegű szabi a szombatra, de most bezony nem kell, hacsak just4funnak nincs igaza. Ergo megmarad az a +1 nap szabi yipeee!
Vagy ez szarkazmus volt? 
komolyan irtam
szoval akkor lehet hogy amig ez munkanap volt addig ki kell vennetek szabit - hiszen mit hajtasz be ha szombat van es a vilagon mindenhol elerhetetlenek a cegek : ) de most hogy januar 10 munkaszuneti nap, igy nincs mit kivenni.
marcius 28. szombat lesz munkanap ehelyett, ha akkor sem tudtok szombaton mit csinalni es ki kell venni szabinak, akkor sajna ugyanott tartasz :/
Ezt már egyszer kitárgyaltuk, az arab világban sokan dolgoznak szombaton, s a mi ügyfelünknek ott vannak a nagy pénzes ügyfelei... ;) Mellesleg nem csak behajtás van nálunk, van bőven bürökratikus papírmunka a hitelkeretekkel meg ilyesmi, szal' ilyenkor így is úgy is van mit tenni. De valami oknál fogva a főnökség kiadta a parancsot és kész. Gondolom mindenkinek volt még múlt évi szabija amit így akartak elsunnyogni, vagy valami. Mindenesetre messze van nagyon az a Március 28, addig bármi történhet - legalább most választhatok, hogy kiveszem-e vagy ledolgozom.
Süti a zene?