Alex barát

ha már kérted, akkor én belekötnék.
Először is csak hogy tudd, teljesen rendben vagy technikailag. Nem szól ez rosszul sőt. Elégedett lehetsz.
Kifejezetten tetszik az hogy ahogy játszol a ride-al az elején, ezt hiányolom mostanság.
Én nem technikai dolgokba kötnék bele, csak abba hogy ha elhagynátok a sablon kick-snare kombinációkat (ugy értem mindenhol ezt hallom...), meg nem akarna mindenkő húzovonalbeli neuropap lenni, akkor iszonyat tegetséges előadókat termelne ki az ország.
Őszintén szólva egy jól ekövetett kis neuro a trekk, de semmi extra. Jó a zene, jó a mix, jó az egész, de ez jön mindenhonnan. Engem érdekelne az konkrétan mi lenne ha nem "követni" akarnád a hullámot, hanem szembeszállni az árral.
És ez mindenkinek szól. Merjétek már megmutatni mi lakozik bennetek...engem érdekelne egy kis 808 csavarás, amen multilayer edit, játék a dobokkal. Megpróbálni nem 1 bar-os mértékben gondolkodni, hanem jobban belebonyolódni a dolgokba. Több layer, semmiből előbukkanó és csak egyszer hallható szövegfoszlányok, filmes minták, mocskos sampling...
Na lehet kicsit elragadtattam magam, de én pl kipróbálnék egy kópert Alex-el, mert érdekel mi lenne ha "összekerülnénk"...úgy értem mikor a fashion és az ufashion találkozik.
Nomindegy.
Mint mondtam nem tudok belekötni mix/technika/hangszerelés tekintetében...korrekt.

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *