|
IZOMTIBOR blogjanak meg egy mokas reszlete:
Még több fasszopó gyökérgeci már nappal is
Na bazmeg, megszoktam már h estére minden emberből vaddisznó lesz, de most már nappal is ráálltak a szopatásomra. Elromlott a monitorom, gondoltam elviszem a monitor szervizbe, mert eddig azt hittem, hogy azok értenek hozzá és nem a közértesnéni. bemegyek köszönök, várok. nem kis idő múlva elémtoppan egy középkorú szaki és aszondja mi van. gondoltam megbicsaklott a nyelve, türelemre intettem az öklöm és inkább válaszoltam neki szépen, hogy elromlott a monitor, ezt meg azt csinálja pontosabban azt nem. aszondja ilyet ő még nem látott, meg hol a garancia. mondtam neki, az látja nincsen, csak kp, hátha az helyettesíti. aszondja hát h két eset van, vagy kuka vagy ki kell cserélni vmit, őt nem igazán érdekli, hagyjam itt ha úgy akarom, majd meglátja, amúgy meg csináltassam meg azzal, akivel akarom. mondtam h jó itt hagyjom, fogja meg, nyujtom tartja az unott fejevel, aztan jol pofanbasztam h 3szor megprördult azt eltaknyolt a monitort meg elhajitotta a rákba h betört a kijelzője. mondtam neki h a faszt dobálja a monitorom, kellett ez, most vehet egy újat. de semmi gond holnap jövök érte, de akkor már vegyen egy nagyobbat, mert ha nem legközelebb mindent le fog verni az üzletben a fejével . köszöntem és kisétáltam szépen a picsába, holnap még úgyis mennem kell vissza.
az a baj basszájba, hogy ezek a tróger gecik ebből értenek csak. mert azt nem érti meg, hogy a tetves üzletén kívül ezerszer visszakapja ezt a paraj stílust, a postán, az önkormányzatnál, aztán ő lesz a legjobban felháborodva. sok kibaszott frusztrált honpolgár, jól szájba kéne verdesni az összeset. de csak aki megérdemli, mert úgy igazságos.
|