i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:25, 22-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 550  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:39, 18-12-2008 
metalhead

Szerk.:

faalb wrote:
Amúgymeg van egy melegem, akit simán el tudok képzelni apának...vagy anyának...

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 18-12-2008 
partiarc

rendben, tegyuk fel, hogy o tokeletesen potolna egy anya szerepet, de szamos masik homoszexualis szerintem nem. en elhiszem, hogy ok is ugyanugy vagynak gyerekre, es nem tehetnek rola, hogy a sajat nemuk irant vonzodnak, de en meg mindig nem tudom elkepzelni, hogy hogyan tanulna meg a fiugyermekuk, hogy attol, hogy neki ket ferfi szuloje van, neki meg nem kotelezo ferfit szeretnie, stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:57, 18-12-2008 
metalhead

Ennek a kérdésnek kábé annyi az értelme, mint annak, hogy "anyukám egyedül nevel engem, akkor biztos nekem is egyedül kell majd élnem, ugye?"

Úgygondolom, egy tíz év feletti gyerek el tudja dönteni, hogy apu és apu példáját követi-e, vagy keres magának valami sunát...

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 18-12-2008 
poszthumusz

engem az sem zavar ha nem csöndesen vállaják, hanem évente egyszer kimennek az utcára, ahogy minden más szubkultúra is megteszi (van aki többször is...).
a gyereknek viszont anya meg apa kell, nincs erről sok értelme vitázni. önző hozzáállás a gyereket belekényszeríteni egy a társadalmi normáktól tökéletesen elütő családi környezetbe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 18-12-2008 
bladerunnaz

az elvalt szulok gyerekeit is legtobbszor egyedul neveli valamelyik fel, azt is tiltsatok be

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 18-12-2008 
zee german

gyurmapok wrote:
rendben, tegyuk fel, hogy o tokeletesen potolna egy anya szerepet, de szamos masik homoszexualis szerintem nem. en elhiszem, hogy ok is ugyanugy vagynak gyerekre, es nem tehetnek rola, hogy a sajat nemuk irant vonzodnak, de en meg mindig nem tudom elkepzelni, hogy hogyan tanulna meg a fiugyermekuk, hogy attol, hogy neki ket ferfi szuloje van, neki meg nem kotelezo ferfit szeretnie, stb.

sztem a buzinak neveles szimpla legenda meg eloitelet. amugyis amig a gyerekneveleshez nem kell jogositvany es barmilyen defektes/alkesz/nemtorodom ember vilagra kurhat valakit vagy lehet leanyanya nem hiszem hogy fair kizarni a melegeket csak azert mert egyikojuknek sincs mehe (meg mert egy csomo embernek fobiaja van toluk).

a judeai nepfront is megmondta

(azt azert meg mindig megneznem hogy fog a beranya szulte gyerek mindket papara hasonlitani :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 18-12-2008 
poszthumusz

valdi wrote:
az elvalt szulok gyerekeit is legtobbszor egyedul neveli valamelyik fel, azt is tiltsatok be

a válás egy családtervezés kudarca, itt meg rögtön a 'kudarccal' (csak egyfajta nemi szerep van jelen) kezdik a családtervezést.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 18-12-2008 
metalhead

plastik wrote:
valdi wrote:

a válás egy családtervezés kudarca, itt meg rögtön a 'kudarccal' (csak egyfajta nemi szerep van jelen) kezdik a családtervezést.

es az arvakkal mi ujsag? altalaban itt is csak az egyik szulo nevel - nem hazasodik mindenki rogton egy tragedia utan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 18-12-2008 
partiarc

megacrash wrote:
sztem a buzinak neveles szimpla legenda meg eloitelet. amugyis amig a gyerekneveleshez nem kell jogositvany es barmilyen defektes/alkesz/nemtorodom ember vilagra kurhat valakit vagy lehet leanyanya nem hiszem hogy fair kizarni a melegeket csak azert mert egyikojuknek sincs mehe (meg mert egy csomo embernek fobiaja van toluk).

na jo, ez jogos, de mivel nincs tul sok meleg ismerosom (szulok meg ugye plane nem), igy maradnak az eloiteletek (akarmennyire is probalom nelkulozni oket)
abban is egyet kell ertenem, hogy ma mar tenyleg mindenki annyi gyermeket csinalhat amennyit akar, szoval oke, adjunk eselyt a melegeknek is (addig ugysincs nagyon ertelme vitazni errol, amig nincsenek peldak elottunk)
es bar en meg mindig nem tartom jo otletnek, inkabb neveljenek egy-egy gyereket a melegek, mint 10et egy masfel szobas lakasban hetero szulok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 18-12-2008 
woo-girl

mivel az elmult evszazadokban es evtizedekben egyszeruen nem volt divat errol beszelni, fogalmunk sincsen, hogy hany meleg par nevelt fel hetero gyereket a tortenelem soran... a homoszexualitas nem 20.szazadi talalmany.

egyebkent meg a hetero parok is nevelnek meleg gyereket, akkor miert feltetelezzuk, hogy a melegek csak meleg gyerekeket fognak felnevelni? szoljon inkabb a dolog a szeretetrol. nekem meg mindig csak Kristoffal van bajom, nem a koncepcioval...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 18-12-2008 
poszthumusz

sinner|57' wrote:
plastik wrote:
valdi wrote:

es az arvakkal mi ujsag? altalaban itt is csak az egyik szulo nevel - nem hazasodik mindenki rogton egy tragedia utan...

valóban nem. csak arra céloztam, hogy míg ez valamilyen tragédia folytán alakul így, addig az egynemű pároknál ez az alapállapot, mármint, hogy csak egyfajta nemi identitást képviselnek a szülők. kérdés persze hogy mi a prioiritás a szeretet, vagy az, hogy a gyerek társadalmi beágyazottsága jó esélyekkel induljon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 18-12-2008 
szupercella

Én csak néhány "művész" ismerősöm véleményét tudom tolmácsolni, akik jó pár meleget ismernek, és egytől egyig a gyereknevelésre alkalmatlan egyéneknek tartják őket, egyszerűen a felfogásuk, az attitűdjük, az életmódjuk, a preferenciák miatt. Én meg ezt elhiszem nekik. És ez nem homofóbia, ez megfigyelés. Ugyanakkor tényleg ki kell várni, az idő eldönti, hogy mi lesz egy meleg gyerekéből.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 18-12-2008 
metalhead

kuLi wrote:
Ugyanakkor tényleg ki kell várni, az idő eldönti, hogy mi lesz egy meleg gyerekéből.

Húsz év múlva kérdezz rá nálam, szerintem addigra pont felnő a haverom fia... :wink:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:44, 18-12-2008 
szupercella

Gergővel úgy döntöttünk az imént, hogy vállalunk egy csemetét, megpecsételve örök szerelmünket. Ki akar gyerekünk lenni? Plastik?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 18-12-2008 
bladerunnaz

kuLi wrote:
Gergővel úgy döntöttünk az imént, hogy vállalunk egy csemetét, megpecsételve örök szerelmünket. Ki akar gyerekünk lenni? Plastik?

a csalad

:xmasjb: :santabanana:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:59, 18-12-2008 
impulsecreator.hu

:D

(ugye a banan vagyok en?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 18-12-2008 
poszthumusz

kuli te kit nem próbáltál még behálózni a fórum csődörei közül?
ribanc... :D
nektek mindenesetre sok boldogságot! :rose:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:23, 18-12-2008 
souljah

höhö :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:03, 18-12-2008 
paprikaman

ehhez meg nekem is lenne egy ket szavam :xmasfingersx:
:xmascunnilingus:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 18-12-2008 
woo-girl

shadam wrote:
ehhez meg nekem is lenne egy ket szavam :xmasfingersx:
:xmascunnilingus:

omg, itt parbaj lesz :enguard:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]