ciope wrote:
:thumbsup: hogy eljöttek, és hogy láthattuk őket így együtt kis hazánkban, öröm és boldogság, sokak számára régvárt pillanat.
viszont. nekem valahogy nem jött át az az óriási katarzis, mint nyáron, mikor edIT szólóban szedte szét a mokkát... hiányzott az újdonság/meglepetés ereje sokszor, hozták amit vártunk tőlük, de edIT iPhoneos (?) ökörködését, meg ooah egykét trükközését leszámítva nemegyszer azon gondolkodtam, hogy mihez is kell ide a négy ember.
az is tény, hogy voltak szép számmal, bár a tánctéri aktivitást elnézvén elbizonytalanodtam, hogy kit vonzott oda a kvartett munkássága, és kit a "Hip-Hop, R'N'B" felirat a dokkra mutató nyilacska mellett.
Pontosan ezt akartam leirni en is. Valakinek meg mondtam is hogy minek is ide a 4 dj, edit ugyanekkora, sot ha nem nagyobb bulit csinalt nyaron egyedul. Valoszinu ha arra nem megyek el akkor 'evbulija', igy csak egy kellemes este volt, a hang miatt mindenkepp megerte. Ja es az utolso track hatalmasat utott, valaki tudja hogy mi volt az? (nem amikor visszajottek 1 tracket jatszani, a 'szett' utolso trackje erdekelne)
amugy ezzel en is igy vagyok, az edites buli az valamivel jobb volt szvsz (bar az talan a felig meddig spontan bulinak meg a vihar utani hangulatnak is betudhato nalam). na nem mintha ez szar lett volna, sot...