a mocskos mavnak koszonhetoen (masfel oras keses

) majdnem sikerult lecsusznom a fiuk kezdeserol, epp akkor nyitottam be a dokkba, amikor edit udvozolte a kozonseget, majd a ruhatarban hallgattam meg a kezdo boreta zene elso felet, aztan lepcso, majd sokk: a glitch mob az arcomban

nem voltam meg a dokkban, ezert kicsit meglepett, hogy ahogy beleptem a terembe, rogton ott voltak mellettem karnyujtasnyira. ez az elrendezes engem egy templomra emlekeztetett ezekkel az erkelyekkel, kb mar csak az orgona hianyzott kozeprol, meg nehany jezusakereszten kep. a bar megoldasa nagyszeru - lenne, ha nem egy pultoslany lenne osszesen egy oldalon. szegenynek annyi dolga volt, azt sem tudta hol all a feje, annyian alltak egyszerre sorba nala. kesobb ugyan beugrott egy ferfi kollegaja is melle, de ahogy lattam, utana o eltunt, megint egyedul maradt a lany.
igazabol a glitchmob szett tenyleg 'semmi extra', 'csupan' hoztak a kotelezot. viszont ez az elvart szint szerintem eleg magas volt, abszolut nem lehetett egy szavunk sem a show (merthogy az volt) szinvonalara. vegigmentek a slagerek, egy-ket ujabb trekk, mind-mind hatalmas zenek, elvezet volt oket ilyen hangeron hallani.
kar, hogy a most osztogatott cd-re nem tettek valami frissebb mixet. meg akar ugy is, hogy csak nehany zenet cserelnek ki, vagy valtoztatnak a sorrendeken, nemtom, de a nyari promomixet mar utemrol utemre kivulrol fujom kb (
azt meg sem merem kerdezni, hogy esetleg rogzitve lett-e a tegnapi hanganyag?)
koszonjuk, mikulas, hogy elhoztad oket

es akinek ez nem ert meg 1500 ft-ot.. hat no komment