minord wrote:
Snaper_OFF wrote:
minord wrote:
rajottem h a gearslut az a termeszetes alap allapota a zenelesnek
egyszeruen mindig kell valami uj ami tovabb loki az embert es pusztan az uj hanggal/lehetosegekkel inspiraciot nyujt
es hogy mi tortent?
vettem uj os-t az akai mpc1000re
egy japan csoka irta, brutalis....nagyon
Tehát ez valami 3rd party OS?
igen
es hat legdurvabb...phrase samplerbol igazi sampler lett...padonkent AD helyet ADSR...filter AD helyett ADSR...grid edit quantize-zal swinggel stb stb
es meg egyeb kb 1000 millio feature
hogy is mondjam, azoknak akik ismerik az mpc1000 akais manualjat, na azok reszere van egy 130 oldalas kiegeszito az uj os-hez
90 dollar volt, de azt hiszem egyik legjobb befektetesem eddig
es mivel uj ipod kell (2G mar keveske) ezert ipod touch intua beatmakerrel!!!!! az fog meg odamaszni rendesen
Király...szekit váltasz te is?

(Vagyis szoftot...)
Én is. Notator itt pörög szépen, 3.0-ás...öcsém ez TELJESEN más mint amiket eddig zeneszrkesztő név alatt ismertem...
Csak midi, audiot nem tud, de elég is.
iPod...hm, nekem van egy 1st Gen-es Nano-m, fehér, de nem cserélném le, mert nincs cash, másrészt meg olyan kis cukika:D
Énnekem most egy PSP jön majd a PDA helyett, csere-bere biznisz. Kivi vagyok azzal mit lehet, azon kívül hogy valszeg egész éccaka jáccok:D

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *