i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:52, 21-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:24, 28-09-2008 
ujonc

igen-igen az a két zene engem is nagyon érdekelne! nem bírom a rewindot, de most örültem, h előröl hallhattam azt a muzsikááát! vki. mondja meg, h mi volt az ! ! !
nekem egyébként még az volt a fura, h nem volt "vetítés"! de miért nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 28-09-2008 
ujonc

Hát azért nem lehet azt mondani hogy szarul sikerült a nyitója! A hangról csak annyit hogy legalább nem csenget a fülem reggel és ha úgy helyezkedtél azért igencsak élvezni lehetett. Hatalmas Zúzdában volt részünk szerintem. Ezt köszönjük is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 28-09-2008 
ujonc

boc wrote:
KiTsiBog wrote:
Gondolom nem volt könnyű elsőre élesben beállítani a cuccost, mindenkinek új volt minden, köv. bulin már teljesen magukévá teszik a helyet a fények meg a hangok 8)

ezt ugye nem komolyan irtad?

Hm...pardon,tele kellett vna pakolnom idézőjelekkel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 28-09-2008 
ujonc

Se a zene, se a hely nem jott at nekem.
Lehet h csak en voltam durcas, de asszem ezt a helyet hanyagolni fogom.
Azert egy probat megert, legalabb tudom h milyen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 28-09-2008 
droid

just4fun wrote:
jó kis buli volt, nem utoljára voltunk a helyen. a hosszú bejutás alatt azon gondolkoztam tömeg lesz-e, de simán elfértünk. dieselfiú jó volt, bse már nem annyira. két zene viszont érdekelne dieselboy szettjéből: az egyik a timewarp elötti(rewindot is kapott), és az utolsó száma

Ha arra a gitaros zenere gondolsz akkor az egy concord dawn, az utolso meg current value volt :) cimek most nem jutnak eszembe :oops:

Update:
Concord Dawn - Take it as it comes
Current Value - You Can’t Play God

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 28-09-2008 
droid

képek: http://www.soundhead.hu/portal/index.ph ... atid,1140/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 28-09-2008 
pokemon

hááááát :D joh buli volt,de nem ez volt életem legnagyobb élménye,nem jött be ez a disco felling :lol:
kicsit csalodás volt ez a party :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 28-09-2008 
ujonc

Nemértem mi a probléma emberek K2-höz képest egy palota minden szempontból, van ülőhely, igényes a wc, nem kellett nyomorogni plusz volt levegő és nem éreztem azt 2 óra után hogy basszus kúrvára fáj a fejem... ha ennyi se felel meg sztem az elég sajnálatos.. Nekem Dieselboy nagyon bejött BSE már annyira nem... jó volt látni hogy még 6körül is mozog a nép viszont az állva alvó csóka kezében a sörrel nemtudom mit keresett ott :lol: Ja meg sztem több volt a diszkós mint az emos most :dang: Nekem bejött a buli :bettike: aztán lehet siránkozni még pár dolog miatt csak hogy kössünk bele mi nem volt jó... vannak igényesebb helyek is max dnb nélkül :roll:

http://emogochi.eu/index.php?page=home

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 28-09-2008 
souljah

A buli eleje kicsit döcögősen indult nekem (mocskos másnap...), de aztán a jó kis zúzás helyretett. Jade nagyon jó volt a végén, végigugráltam kb.
A hellyel meg még barátkoznom kell. Ez a soklépcsőfok rám nézve elég veszélyes, azzal indítottam, h a hátsó italpultba majdnem bezuhantam, mert nem vettem észre, h még ott is van egy szintkülönbség. Meg a tánctér is jobban bejönne, ha nem lenne így megtörve. Dehát kinek mi. Jövő héten megnézzük megint 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:19, 28-09-2008 
original nuttah

mch wrote:
aztán lehet siránkozni még pár dolog miatt csak hogy kössünk bele mi nem volt jó... vannak igényesebb helyek is max dnb nélkül :roll:

Én nem voltam ott, szal csak általánosan tudok ehhez hozzászólni: az, h egy klubban kifogástalan legyen a hangtechnika és hogy pl a drum & bass-ből kiérezd a - sztem - lényeget (bass), nem kéne, h vmiféle luxusnak számítson.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 28-09-2008 
ujonc

Törpilla Defrász wrote:
A buli eleje kicsit döcögősen indult nekem (mocskos másnap...), de aztán a jó kis zúzás helyretett. Jade nagyon jó volt a végén, végigugráltam kb.
A hellyel meg még barátkoznom kell. Ez a soklépcsőfok rám nézve elég veszélyes, azzal indítottam, h a hátsó italpultba majdnem bezuhantam, mert nem vettem észre, h még ott is van egy szintkülönbség. Meg a tánctér is jobban bejönne, ha nem lenne így megtörve. Dehát kinek mi. Jövő héten megnézzük megint 8)

Minden sokkal egyszerűbb, ha egyszintes a tánctér, de hétköznapokon sok rockkoncert (Biohazard,New Model Army,Die Krupps,stb.) lesz. Ezért kell a színpad. A másik szint már ott volt és elbonthatatlan. A hangcuccot be lehetett volna állítani úgy is, hogy lezúzzon mindenkit, mert rengeteg MARTIN van benn, de így döntöttek a cég szakemberei, napokig tartó mérések/finomítások után.
Kösz mindenkinek, aki eljött.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 28-09-2008 
ujonc

henrik wrote:
mch wrote:
aztán lehet siránkozni még pár dolog miatt csak hogy kössünk bele mi nem volt jó... vannak igényesebb helyek is max dnb nélkül :roll:

Én nem voltam ott, szal csak általánosan tudok ehhez hozzászólni: az, h egy klubban kifogástalan legyen a hangtechnika és hogy pl a drum & bass-ből kiérezd a - sztem - lényeget (bass), nem kéne, h vmiféle luxusnak számítson.

nálam inkább a kényelmen volt a hangsúly...a többi extrát meg se említettem.. luxusról azért szó sincs, amugy egész jól hangszigetel az épület :lol:

http://emogochi.eu/index.php?page=home

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 28-09-2008 
ujonc

Én nagyon jól éreztem magamat! Mostanában kevés olyan partyn voltam amire azt mondtam,hogy "igen ez már jó buli volt"!
Szerintem a hely is egész jó.Legalábbis K2nél jobb az tuti.
:roll:
Valóban sok diszkós volt.....az öltönyös hapsiról meg ne is beszéljünk és a rapperekről se....

De nekem zene is nagyon bejött,hangulat is,és a hely is!

SZóval.......JÓ BULI VOLT!!!!!!!! :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 28-09-2008 
droid

szerintem a hely abszolút rendben van.
Dieselboy-ból viszont amennyit hallottam, az alapján csalódás volt. CV-féle veretés ment az utolsó bő félórában. Ezt viszont elfeledtette BSE 8)
telemetrik-the bane Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:43, 28-09-2008 
ujonc

Kösz CM!Nagyon tetszett a buli.A hely színvonalas,árak nem rosszak.Zene nagyon jó volt.Egy problémás emberrel nem találkoztam.Jade szette volt a legjobb!!! :hbd: Nagyon várom a következő CM bulit. :kanape:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 28-09-2008 
original nuttah

diesel wrote:
Minden sokkal egyszerűbb, ha egyszintes a tánctér, de hétköznapokon sok rockkoncert (Biohazard,New Model Army,Die Krupps,stb.) lesz.

OFF

jaj nee
azt hittem biohazard a pecsaban lesz...

ON

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:48, 28-09-2008 
metalhead

mr.ygz wrote:
just4fun wrote:
jó kis buli volt, nem utoljára voltunk a helyen. a hosszú bejutás alatt azon gondolkoztam tömeg lesz-e, de simán elfértünk. dieselfiú jó volt, bse már nem annyira. két zene viszont érdekelne dieselboy szettjéből: az egyik a timewarp elötti(rewindot is kapott), és az utolsó száma

Ha arra a gitaros zenere gondolsz akkor az egy concord dawn, az utolso meg current value volt :) cimek most nem jutnak eszembe :oops:

Update:
Concord Dawn - Take it as it comes
Current Value - You Can’t Play God

erre gondoltam, thx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 28-09-2008 
droid

diesel wrote:
Törpilla Defrász wrote:

Minden sokkal egyszerűbb, ha egyszintes a tánctér, de hétköznapokon sok rockkoncert (Biohazard,New Model Army,Die Krupps,stb.) lesz. Ezért kell a színpad. A másik szint már ott volt és elbonthatatlan. A hangcuccot be lehetett volna állítani úgy is, hogy lezúzzon mindenkit, mert rengeteg MARTIN van benn, de így döntöttek a cég szakemberei, napokig tartó mérések/finomítások után.
Kösz mindenkinek, aki eljött.

Ezek akkora szakemberek lehetnek, mint azok a szakkommentátorok akik a foci meccseken osztják az észt.
Deszkával kiszintezném dnb-re azt a lyukat a nagy terem közepen, és nemlenne akkora beltér para + erősítené a mélyet :D
(Die Krupps |m/)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:59, 28-09-2008 
partiprofesszor

dieselboy nagyon jó volt, látszott, hogy élvezettel játszik. bse inkább hozta a kötelezőt, és egy kicsit nagy volt a füst, de összességében nem volt rossz, csak hogy az elején még a whiskey bombal 1300 volt utána 2 db 2800 majd ugyanez + 6 db bombaval 3800 :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:42, 28-09-2008 
ujonc

Ezek akkora szakemberek lehetnek, mint azok a szakkommentátorok akik a foci meccseken osztják az észt.
Deszkával kiszintezném dnb-re azt a lyukat a nagy terem közepen, és nemlenne akkora beltér para + erősítené a mélyet :D
(Die Krupps |m/)[/quote]

Ezt tolmácsolni fogom Szentiványi Gergőnek, a magyarországi Martin képviselőnek

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 299 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]