sollabong wrote:
Snaper_OFF wrote:
sollabong wrote:
Snaper_OFF wrote:
A legnagyobb bajom nekem ezekkel a remix dolgokkal, hogy én ezt csinálom folyamatosan...30 éves break-eket "remixelek" át mai köntösbe, 15-20 éves lemezloopokkal...minimális szintézis, sokkal több sampling, resampling, all-in-the-box...
...
tehát mi a bajod vele, ha ezt csinálod?:)
Másét nem olyan jó...szarból lehet jobbat csinálni, de nem a faalbit akarom fényezni, de érted, amiket eddig odatett azokhoz én nem biztos hogy tudnék egy plusszt adni. Ugy jók ahogy vannak...
úgy kötekednék, h miért szar pl az amen brothers, de nem teszem
mikor hallunk valamit a sok munkádból? nagyon érdekelne
Ezt most nem értem. Az Amen, Brother (maga a track), sztem baromi jóóó. Sőt. Kiemelkedő az akkori funk tőmegből. A benne lévő break az csak egy baromi nagy plusszt ad, konkrétan halhatatlanná tette a számot magát, és az 1 albumos csapatot.
Nem tudtam hogy egyáltalán valaki akar tőlem hallani valamit is...
Komolyra fordítva a szót, és neked is megy gergőke :
Amit eddig tudok biztosra, hogy valamikor novemberben kijön végre Migunál az első szerzői album, Tales About Unfashion címmel, ami gyakorlatilag az utolsó "free" kiadványom. Ezen kívül 2009-ben jövök a német Alphacut Records-nál egy rendhagyó "trekkel", meg még rajtam kívül 99 előadó ugyanazon az oldalon.

De többet nem mondok, mert LXC leveszi a fejem...
Zolikámnak dobtam most egy 4 számos premaster demó pakkot, amit sztem majd ő továbbít az illetékeseknek (ha érdemes...), illetve akik éppen fennvoltak MSN-en, és szeretem őket kicsit, azok is kaptak egy Yousendit linket...
Nem szeretem mutogatni őket, mert egyrészt nincsen sok, másrészt egy örök elégedetlen vagyok...de a várthoz képest az eddigi visszajelzések nem rosszak.
A Tales About Unfashion albumot viszont mindenkinek kötelező lesz majd letölteni, mert a minap beraktam a CD lejátszóba az egyetlen fizikailag is létező MASTER példányt (ugy volt ezt küldöm a Migunak, de csak MP3azás lett a vége...lehet remixversenyre feldobom díjnak:D), szal beraktam és meg voltam lepődve, mert elégedetten dőltem hátra a székben. Sztem jól sikerült...
Na ezek vannak-lesznek...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *