i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:23, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:08, 18-07-2008 
metalhead

Kevin wrote:
ááááááááááá :D

ezt csak megerositeni tudom
gimme a funky ass bassline!!

edit mar ranezesre is nemsemmi arc, gondolom szemelyesen sem az, erzi mi a funky: guns'n'roses polo, bordzseki, kalap.
orom volt latni, hogy nem egy fapofa, kb vegig fulig ert a szaja, mikozben jatszott, ugralt, mutogatott, beszologatva hypolta a nepet ( s'up, s'up? ), egyutt elt a zenevel es a kozonseggel. meg ugye amiket jatszott.. fuhuu! kb eldobtam a hajam... straight heat, mr me too, artsy, sirens, a vegere pedig az elmaradhatatlan monday remix :slayer:
es termeszetesen a szoveg.. you've been slayed!

cadikot es kevint viszont nem irigyeltem, nem egy halas feladat az eppen erkezo/tavozo nepet megfelelo zenevel kiszolgalni, bar azt hiszem a kello rutinnak koszonhetoen megbirkoztak a kihivassal, remek renek forogtak mindkettejuk reszerol. kevinnek viszont volt par dobasa, amiket ha edit jatszik cirka egy oraval korabban, akkor siman megkapta volna ugyanazt a csapolast/ugralast/visitast, mint o

szoval koszonjuk, test

a meloban ucsorgoknek meg kitartas :!:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 18-07-2008 
partiarc

edIT rombolt
kis közönség nagy hangulat 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 18-07-2008 
Dub Phase

boc wrote:
fuhuu! kb eldobtam a hajam...

ezt megneztem volna :lol:

facebook.com/dubphasebudapest
*** THE ONLY GOOD SYSTEM IS A SOUNDSYSTEM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 18-07-2008 
partiarc

Óriási volt!
Megérte Sopronból lejönni esőben és úgy is, hogy kevés ember volt még éjfél fele is.
De aztán olyan bulit csapott edit, hogy végem volt rá :shock: :slayer:
Aki otthon maradt bánhatja :P
Még több ilyen bulit!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:50, 18-07-2008 
ujonc

azthiszem tevedtem ezzel az evbulija dologgal

alabecsultem :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 18-07-2008 
ujonc

Hihetetlen volt.

Ahogy az esős deremedt hangulatbol kb 3 perc alatt olyan buli lett hogy azt se tudtam holvagyok.

ilyen nincs.

:gatya:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 18-07-2008 
metalhead

nagggyon jo volt, ugy latszik mindig szar idoben vannak a jo bulik :lighta:
edit mennyire szerette a kozonseget :) :equinox:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 18-07-2008 
impulsecreator.hu

kurvajo volt.

azt hiszem ezutan ha barki esohelyszinert kialt mokkas bulival kapcsolatban, azt kirohogom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 18-07-2008 
metalhead

gergo wrote:
azt hiszem ezutan ha barki esohelyszinert kialt mokkas bulival kapcsolatban, azt kirohogom

ezek szerint neked nem lett nedves a zoknid vagy most voltal ott esoben eloszor?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 18-07-2008 
impulsecreator.hu

ekkora esoben / ekkora vihar utan most eloszor, ja
meg lehet uszni szarazon a dolgot

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 18-07-2008 
metalhead

gergo wrote:
ekkora esoben / ekkora vihar utan most eloszor, ja
meg lehet uszni szarazon a dolgot

hat nemtom... nem hervadok el egy kis esotol, de volt mar hogy a tancter egyik fele egy nagy osszefuggo pocsolya volt. bar akkor nem is soportek le a vizet a szekusok ugy, ahogy tegnap

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 18-07-2008 
pokemon

Kevin wrote:
ááááááááááá :D

2:50kor? hehehe... gyors helyzetjelentés! :D

Nagyon nagy buli volt összességében. Cadiknak ismét sikerült pár plusz jópontot begyűjtenie nálam. Isssssteni zenéket játszott ő is és Kevin is! edIT meg persze óriási bulit csapott, de ezt már jópáran elmondták előttem úgyhogy én már csak azt mondom mi nem tetszett benne :twisted:
Nekem picit ellaposodott a közepe fele amikorra azért már hozzászoktam ehhez az eszeveszettül durva dobkészlethez és az iszonyatszép szintikhez meg, hogy mindig csak feljebb akarta tenni a lécet. Persze emiatt senkit sem lehet okolni, neki ez a stílusa, ami miatt szeretjük is nagyon csak több mint egy órán keresztül kicsit már sok volt nekem. (megkockáztatom, hogy egy dj set-et jobban élveztem volna) A végére valahol az artsy környékén megint sikerült elkapnom a fonalat hálistennek. Szimpatikus srác egyébként és szerintem most kifejezetten jó volt a közönség is. Abszolút jó volt a hangulat és legalább a headliner-en beleadtak az emberek mindent. Szép lassan ki lehet ezt terjeszteni a warm-upokra meg a levezetésekre is. (mondjuk ezt a hangerőre is lehetne vonatkozni... cadik szettje közepén és kevin negyedik zenéjénél már simán fele annyi sem volt a hangerő. ez nem tudom miért van, de totál gáz. semmiképpen sem marasztalja a közönséget az biztos)
Megint egy nagykirály buli! ha ez így megy tovább lassan már csak test bulikba fogok járni :D köszi Test!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 18-07-2008 
impulsecreator.hu

sinner|57' wrote:
ejfel elotti indulasnal jott a masodik hullam ami elmosta a bicajos probalkozasomat. a 9oras vilagvege utan mar azt hittem nem lesz tobb eso ejjel. :/ fck' remelem jon meg az ember.

pont három perccel azután kezdett el zuhogni, hogy elindultam a szupi sárvédő nélküli biciklimmel :D úgyhogy én pl nagyon nem úsztam meg szárazon a dolgot. de megérte, ediT fasza volt, főleg az utolsó néhány szám tetszett.

nézte valaki, hogy milyen setuppal tolta? a dblue glitch-et mindenesetre ki lehetett hallani :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:16, 18-07-2008 
partiarc

omg mennyire jo volt :bettike:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:29, 18-07-2008 
pokemon

marczi wrote:

nézte valaki, hogy milyen setuppal tolta? a dblue glitch-et mindenesetre ki lehetett hallani :)

hát ki... lassan sok volt a jóból...
én csak azt láttam hogy egy m-audio trigger finger midi kontrollerrel nyomta... gondolom ableton volt mellette és egy előre összeállított mix-szerűség

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:39, 18-07-2008 
chi recordings

ableton live + "m-audio trigger finger"

nem volt elore osszeallitva a szett, mindig ott valaszottta ki mi legyen a kovetkezo trekk, viszont nem tudtam kisilabizalva hogy van programozva a drumpad, olyan orulten ugralt az abletonkepernyo a sok samplebejatszastol... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 18-07-2008 
pokemon

nah. ezt jó hallani, hogy ott választotta ki!
Igen, azon én is folyamatosan agyaltam, hogy vajon hogyan van beprogramozva... gondolom számonként beállítást váltott (pl úgy tűnt mindegyik számhoz van külön 7-8 sample-je mappolva a dobpadokra), de azokon a beállításokon belül is egy csomó dolgot nem értettem... pl hogyan tudta a kick-et amikor csak akarta külön kontrollálni, egyébként meg ment ahogy az 'meg van írva'. meg amikor az effekteket benyomta akkor mintha lehúzta volna a master-t magáról zenéről mégsem láttam volna, hogy két dolgot csinált volna... na mindegy
fele annyi mozdulatot láttam mindig, mint amennyire szerintem szükség lett volna :lol: gondolom ez csak egy ok amiért nem én álltam a pultban : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 18-07-2008 
metalhead

marczi wrote:
pont három perccel azután kezdett el zuhogni, hogy elindultam a szupi sárvédő nélküli biciklimmel :D úgyhogy én pl nagyon nem úsztam meg szárazon a dolgot.

off
ha akkor elindulok - szemerkelt csak - kb kalvin teren kap el a kemeny eso. fossa' azva onnan meg kicsit messze a mokka, foleg ugy, h meg van egy hajnali hazafele.. igyjaras. kocsi es jogsi a megoldas ilyen esetekre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:25, 18-07-2008 
chi recordings

eyto wrote:
pl hogyan tudta a kick-et amikor csak akarta külön kontrollálni, egyébként meg ment ahogy az 'meg van írva'. meg amikor az effekteket benyomta akkor mintha lehúzta volna a master-t magáról zenéről mégsem láttam volna, hogy két dolgot csinált volna...

ha jol lattam a zene mindig ket savrol ment... lehet az egyik a kick volt, a masik a tobbi. egy harmadik savon meg egy rakas loop a zenekbol, amiket barmikor bele tudott triggerelni ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 18-07-2008 
pokemon

Kevin wrote:
eyto wrote:
pl hogyan tudta a kick-et amikor csak akarta külön kontrollálni, egyébként meg ment ahogy az 'meg van írva'. meg amikor az effekteket benyomta akkor mintha lehúzta volna a master-t magáról zenéről mégsem láttam volna, hogy két dolgot csinált volna...

ha jol lattam a zene mindig ket savrol ment... lehet az egyik a kick volt, a masik a tobbi. egy harmadik savon meg egy rakas loop a zenekbol, amiket barmikor bele tudott triggerelni ...

logikusnak hangzik...
gondolom, ha egyszer már kitaláltad a saját 'munkamódszeredet' utána már marhára egyszerűnek tűnik : ) ... mindenesetre jól nyomta hehe : )

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]