krueger wrote:
tökjó h likvid bulit csináltok, nem ezzel van a bajom hanem a koncepcióval...
van tapasztalatom a témában nem össze-vissza beszélek mint itt sokan mások
egyszerűen több sebből vérzik a dolog:
1. nyáron zárt helyre bulit csinálni
2. ezért pénzt kérni
3. ráadásul 'pályakezdő' dj-kkel
4. ráadásul mindezt a k2-ben ahol annyi dnb buli van mint a szemét
csináljatok csak ilyen bulikat, kellenek persze, jó dolog a seggrázás (bizonyára)
bár azért savazni limewax-et nemkéne, sőt kifejzetten paraszt dolog, de elnézem, hisz még fiatal vagy :]
tippem:
hamár k2, akkor legalább ősszel-télen-tavasszal (klubszezon)
és hamár pénzt kértek érte akkor legalább egy headliner-t hívjatok le, pl menta vagy statik

meg persze hívjatok sok havert, ahogy gondolom most is hívtatok, és higyjétek el nekem tuti nagyobbat fog ütni mint ez a mostani
písz
1.Én szeretném a legjobban,hogy ingyen bulikat csináljunk,mert hidd el,nem azon fogunk meggazdagodni,hogy az emberektől 500 Ft-os belépőt szedünk...de valahogyan ki kell fizetni a terem bérlést,a flyer nyomtatást...és ez nem minden..sajnos nem vagyunk milliomosok,de ha azok lennénk szerintem akkor se menne saját zsebből a dolog,nem tudom Te hogy vagy vele.Ezért kénytelenek vagyunk ehhez a módszerhez folyamodni.
2.Sajnos nem megy,hogy más klubban rendezzük meg,így hát marad a K2...én is örülnék a Mokkának,tekintve,hogy nyár van,és az egyik kedvenc helyem Budapesten.De ez van.Mindenesetre szeretnénk havi rendszerességgel egy-egy ilyen bulit csinálni,főleg ha esetleg lesz rá igény,persze,valahogy ahogy te fogalmaztál húzó nevekkel,különböző ismertebb magyarokkal,de ez majd elválik,meglátjuk mi lesz,ez még csak a jövő.Reméljük jól fog sikerülni és akinek igyénye van erre,az élvezni fogja.