sollabong wrote:
N. wrote:
Snaper_OFF wrote:
N. wrote:
Snaper_OFF wrote:
Amugy meg...nekem egyszer A/D mondta priviben, hogy meglepődnék sokszor mennyivel jobb az egerészés...
Nekem volt már ütős, tolós, tekerős...és ugy alapjában elmondható hogy 1-2 hét "csavarás" után meguntam...
én meg pont forditva avgyok velepl egérrel rángatva automatizálást vegyél fel soha nem lesz oylan ahogy akarod,potival azért más,vagy nekem lehet munkahelyi ártalom...
Hát inkább megrajzolom egérrel az automatizálásokat...nem rángatom az egeret, hanem lenyitom a csatit logicban és szépen megrajzolom:D Asszem abletonban is így van...cubase-ben nem tudom.
hm de mikor igy kézzel próbálgatsz istenért sem fogod tudni utánna azt megrajzolni(legalább is én) na mind1
az én véleményem, hogy ZENEÍRÁSHOZ annyiban jó, hogy beloopolsz pl 8 ütemet, abban elereszted a fantáziád, tekersz ami jól esik, és utána azt szépen pontosítani lehet egérrel.
igazából én magához ZENÉLÉSHEZ szeretném nem a készítéshez, eddig is tökéletesen megvoltam nélküle, de néhány dolog biztos gyorsabb kényelmesebb lesz(remélem)!
meg jól mutat az asztalon

egérrel egyszerre csak egyet lehet "tekerni"; mikor "intuitívan" akarsz zenélni, akkor iszonyat jó ha tudsz 8-10 dolgot is egyszerre állítani...aztán meg lehet egérrel javítani, finomítani. Amúgy meg ízlés kérdése

pl. abiban xy modhoz egyérrtelmű, hogy egér, de mellette simán tudsz tekergetni mást.