i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:13, 21-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:48, 19-05-2008 
souljah

Snaper_OFF wrote:
Quote:
A mac is tele van idegesítő dolgokkal amik addig idegesítőek amíg hozzánem szoksz.

Ez most full kötekedés de tudsz példát mondani? Mert én 2006 óta használok macit és akárhogy töröm az agyam...nem. Nem találok idegesítő dolgot...

Quote:
A mac is épp úgy kitud fagyizni mint egy jól felépített pc...

OSX alatt OS9 emuláció és külső SCSI CD. Ezzel fagyott. Összesen 1x. Eddig.

Quote:
...és a virusnak, spynak is kb annyi esélye van egy jól összerakott pcn mint egy macen. (gyakorlatilag semmi...akinek van az user felöli probléma).

MAC-en vírus? Ez nekem új...

Quote:
Csúcskategóriás alkartrészek épp úgy lehetnek hibásak macben mint a pcben.

Jogos.

Quote:
Más struktura más élettér a két platform. Én nem mondom, hogy egyik tuti jobb mint a másik. Mind a 2 oldalnak megvannak az előnyei és az idegesítő kis hülyeségei és ezzel együtt szeretjük őket. Nálam a lényeg a zene és a tapasztalás. Ha szívok macel akkor meg azt is jól megfogom mondani ahogyan elmondom azt is ha pcvel szívok. :)

Szeressük egymást... :fog: :lol:

Ez télleg nem szőrszálhasogatás. De. Én nem szívok:D:D

végre, hogy közbeszólt Uram :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:30, 19-05-2008 
souljah

segítség emu1616-nál hol és hogy kapcsolom össze a fizikai bejáratokat a belső buszrendszerre?
felvétel készítés céljából
nemegészen látom át :?
nagyjábol tudom mit kéne csinálni csak a programban veszek el :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:40, 20-05-2008 
original nuttah

Quote:
Ez most full kötekedés de tudsz példát mondani? Mert én 2006 óta használok macit és akárhogy töröm az agyam...nem. Nem találok idegesítő dolgot...

Pl a fájl struktura ami pc-s oldalról átálva egy darabig jelenthet idegeskedést.

Quote:

Igen és akkor tegyük hozzá, hogy te még ppc-zel. :) Ugyanis én már az inteles verzsönről beszélek ami viszont elég érdekes helyzetekbe is kitud fagyni (konkrétan láttam erre példát 1 gépnél 2szer valami wave editor prezentálása közben)

Quote:

Macen vírus igen!
http://www.sg.hu/cikkek/42785/megerkeze ... os_x_virus
És jelzések szerint egyre több lesz mivel az intel platform erre lehetőséget ad.
De nem erre akartam kilyukadni, hanem arra, hogy egy jól összeépített és karbantartott pc-s rendszeren se kaphatsz be vírust. Ha kapsz az user felöli probléma semmi több!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:39, 20-05-2008 
corebreak

Conclusion wrote:
Quote:

Pl a fájl struktura ami pc-s oldalról átálva egy darabig jelenthet idegeskedést.

Quote:

Igen és akkor tegyük hozzá, hogy te még ppc-zel. :) Ugyanis én már az inteles verzsönről beszélek ami viszont elég érdekes helyzetekbe is kitud fagyni (konkrétan láttam erre példát 1 gépnél 2szer valami wave editor prezentálása közben)

Quote:

Macen vírus igen!
http://www.sg.hu/cikkek/42785/megerkeze ... os_x_virus
És jelzések szerint egyre több lesz mivel az intel platform erre lehetőséget ad.
De nem erre akartam kilyukadni, hanem arra, hogy egy jól összeépített és karbantartott pc-s rendszeren se kaphatsz be vírust. Ha kapsz az user felöli probléma semmi több!

Oh, nekem PPC-m van. Lehet ezért nem érzékeleme ezeket a divatmacproblámákat. De amugy a HFS+ a legjobb file rendszer sztem amit valaha összeraktak. Ezt télleg nem értem. Az intelen is az pedig.

Akkor is. Egy "régebbi" G5-öt már lehet kapni egy macbook árából. Én inkább affelé kandikálnék. Multkor olvastam hogy az Apple megvett valami procifejlesztő céget...nem végleges ez az intel szitu. PPC sem volt...

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:02, 20-05-2008 
partiarc

Conclusion wrote:
Quote:

aha, kb 8 es fel percig :D
ezerszer logikusabb mint a vindoz, nem is ertem miert nem tudtak lenyulni...

Conclusion wrote:
Quote:

ez mondjuk nalam is tobbszor jelentkezett mar, de erdekes hogy ha egy task megall, attol meg nem muszaj a rendszernek is osszeomlani :D
ez is olyan hogy a 3 honap alatt mondjuk elofordult negyszer...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:44, 20-05-2008 
original nuttah

deviant wrote:
Conclusion wrote:
Quote:

aha, kb 8 es fel percig :D
ezerszer logikusabb mint a vindoz, nem is ertem miert nem tudtak lenyulni...

Conclusion wrote:
Quote:

ez mondjuk nalam is tobbszor jelentkezett mar, de erdekes hogy ha egy task megall, attol meg nem muszaj a rendszernek is osszeomlani :D
ez is olyan hogy a 3 honap alatt mondjuk elofordult negyszer...

Jaja...:) Nem lesz vele gondom nekem se. A fájl struktúrát megszokom, még fiatal vagyok.... :fog:

Fagyi meg az én Core2-esem (amit nagyon bánok hogy eladtam) hasonló arányba fagyott ahogy te is mondtad. Így 3 havonta talán 2szer.

Én nekem a maci leginkább a zenélés miatt kell, mert abban hála istennek legtöbbször konszenzus van zenészek közöztt, hogy multimédiás, és így audio terén a mac előrébb jár. (nem lötyögő timeing, oprendszer szintű nagyfelbontású audiójel támogatás....stb.) Így nem a macit szerettem volna lehúzni ne értsetek félre csak egyszerűen a 'rózsaszín ködöt' akartam eloszlatni kicsit. Ott is akad azért fagyi, kezdődnek olyan dolgok amik a pcket már régóta fenyegetik (ala vírus), cikkezések szerint némiképp ők is tudnak nem megfelelően működő opot csinálni (ala leopárd, de ezt csak a cikkek alapján szűröm le). Ennek ellenére az a terület amire nekem fog kelleni arra jobban megfelel mint egy pc. (egyenlőre ezt is csak remélem. :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:49, 20-05-2008 
souljah

javaslom akkor h várd meg az őszt, steve bácsi akkor szokott bejelenteni újítást és érik a book-ok terén egy második széria, szerintem az már jobb lesz.
az inteles cucc és a leopard nem megfelelő működéséről amit mondasz, nem alaptalan, visszafejlődést mutat a dolog
haver is vett macbook-ot és leirtotta a róla a leopardot, ment rá a tiger és nagyon szépen fut minden

+ 1 javaslat: mac topic :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 31-05-2008 
metalhead

http://asianmandan.blogspot.com/2008/05/attigo-tt.html

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 04-06-2008 
pokemon

szevasztok azt mivel lehetne megoldani hogy a midi billentyu elferjen az asztalon es a kompjuter billentyuzet is. van egy rohadt nagy asztalom, de igy is mindig utban van vmi, akarmit csinalok. ha zenelek, at kell nyulni a klaviaturan, ha tanulnek, nincs hely irni, szoval teljes kaosz, nagyobb asztal mar nem fer be.

Neztem ilyen szintiallvanyt de azt csak oldalt tudom elhelyezni, amit nem lehet, mert meg egy polc van, szoval ilyen kicsi szintiallvany, lenne a legjobb, ami az asztalrol egy kicsit megemeli, a midit, de olyat meg nem talalok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:56, 04-06-2008 
souljah

vételezz faanyagot és csavarozd össze, szerintem ez a legjobb megoldás, akkor olyat és akkora darabot kapsz, ami neked kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 04-06-2008 
pokemon

hat erre mondjuk gondoltam en is, ugy nez ki ez is lesz a vegen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:35, 04-06-2008 
corebreak

1. Nekem kihúzható a klaviatúra tartóm...

2. Tanulni :

- ágyból laptoppal,
- ágyból PDA-val,
- sehogy (ez a legjellemzőbb, nem azért mert nem szeretek, de legtöbbször megvan a 60% az előadásokon való figyelésből)

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:17, 04-06-2008 
pokemon

CJ Ice wrote:
szevasztok azt mivel lehetne megoldani hogy a midi billentyu elferjen az asztalon es a kompjuter billentyuzet is. van egy rohadt nagy asztalom, de igy is mindig utban van vmi, akarmit csinalok. ha zenelek, at kell nyulni a klaviaturan, ha tanulnek, nincs hely irni, szoval teljes kaosz, nagyobb asztal mar nem fer be.

Neztem ilyen szintiallvanyt de azt csak oldalt tudom elhelyezni, amit nem lehet, mert meg egy polc van, szoval ilyen kicsi szintiallvany, lenne a legjobb, ami az asztalrol egy kicsit megemeli, a midit, de olyat meg nem talalok.

Ne is mond nalam a 2m x 80-as asztal majd leszakad ket sorba ket szinten....meg a fele az asztal alatt bedobozolva mert nincs hely...
Megerett a rack gyartasa meg asztal meg minden...(mar keszul a tervrajz..)meg nalam komlikalt is mert a gyerek mindig nyomkodja,a multkor az e5000 tekerogobjaval a kezebe jott mondta hogy eltort...
Ugyhogy ajto meg mindenfele takaras is kell ra.
Tenyleg nem nagy befektetes,minimalis kezugyesseg,furesz, csavarhozo...
A midi billentyut en ugy gondoltam,hogy az asztallap alatt ilyen kihuzhatosra szekhez bemerni amekkora kell,hogy kenyelmes legyen.Ha kiemeled kiall a kezed hamar :D
Fa vagy mufa mindegy ami olcsobb ugyis lefested....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:23, 04-06-2008 
ujonc

eltort :lol: :lol: milyen fejet vaghattal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:30, 04-06-2008 
piper

ez nekem is gondot okoz.
én a midi bill-t akartam kihúzhatósra, de az asztalom egyik felén két fém láb van. arra nehéz sínt felcsavarozni :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:01, 05-06-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
CJ Ice wrote:

Ne is mond nalam a 2m x 80-as asztal majd leszakad ket sorba ket szinten....meg a fele az asztal alatt bedobozolva mert nincs hely...
Megerett a rack gyartasa meg asztal meg minden...(mar keszul a tervrajz..)meg nalam komlikalt is mert a gyerek mindig nyomkodja,a multkor az e5000 tekerogobjaval a kezebe jott mondta hogy eltort...
Ugyhogy ajto meg mindenfele takaras is kell ra.
Tenyleg nem nagy befektetes,minimalis kezugyesseg,furesz, csavarhozo...
A midi billentyut en ugy gondoltam,hogy az asztallap alatt ilyen kihuzhatosra szekhez bemerni amekkora kell,hogy kenyelmes legyen.Ha kiemeled kiall a kezed hamar :D
Fa vagy mufa mindegy ami olcsobb ugyis lefested....

Ez télleg égető gond itt is...öregszem, lassan de biztosan kezdünk gondolkodni az összeköltözésen, meg kis snaperek gyártásán (azért annyira komolyan nem, egyenlőre csak próbálgatjuk, finomítjuk a technológiát), és én ezt ügyesen megbeszéltem a csajommal. Akkora lakás kell, ahol van egy kis szoba, egy olyan 2x3-as. Oda én bepakolok, ajtó zárva, kulcs csak nekem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:30, 05-06-2008 
original nuttah

Aztán ha jön a kis snapi csak oda akar bemenni, majd figyeld meg. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:35, 05-06-2008 
pokemon

az a baj, a kihuzhatos megoldas nalam pl nem jo, mivel kb a szekemtol kb 10centire van az agy, szoval ha kihuzok valamit, akkor en nem ferek oda. a midi pl be se ferne az asztal ala. ket reszbol van az asztal, reszenkent kb 150centi, de a laba kozott kevesebb hely van.
Masreszt igy is kb 90 centire ulok a monitortol, szoval az se jo. hat megorulok. Zeneleskor jol el vagyok, de ha vmi mast kell csinalni, mindig minden utban van.

ha snapernek sikerul egy jo kis szoba studionak, az a legjobb, ott nem kell mast csinalni es el lehet kicsit bujni az asszony elol :D

nekunk van a haz mellett egy ilyen kis mellekepulet, kb 30 nm arra regebb ota fajt a fogam, csak ott meg bojler, meg kazan van :( amik meg zajt csinalnak.

el kell jutni oda, hogy csak zenelni kelljen es megszunnek az ilyen gondok. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:45, 05-06-2008 
original nuttah

Hát nehéz ebben jó tanácsot adni mert nem tudjuk hogy van a szobád. Pl az asztalod falra fekszik? Csak mert akkor a falra szerkeszthetsz egy ilyen konzolt amire a midibillt feltudod dobni és ha kell lehúzod magad elé ha nem kell feltolod. (hasonlóra gondolok itt mint pl a tv tarto konzolok falreszerelhető változata)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:49, 05-06-2008 
piper

ebben nekem is kéne jó tanács!
majd dobok fel képet, és várom az ötleteket :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 65  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]