i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 05:10, 25-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: DJ_MHEOLA - MODERN UNDERGROUND - 97' FEELINGS BUT '08 STYLE
PostPosted: 21:17, 08-05-2008 
droid

Hy,
ez a mix azoknak készült akik kedvelik az igazi underground hangzásokat - SPEEDGARAGE mix de nem az "ismert" '97-98-as hangzás hanem a modern Birmingham Sound.

http://radio.wigner.bme.hu/domino/djmhe ... ground.mp3

Ha kell tracklist szóljatok, csak össze kell írnom, jah és várom a véleményeket

thnxx dj_mheola

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:51, 09-05-2008 
droid

Tracklista:

DJ Switch feat. MC Cobra – Birmingham Town (Nix Mix)
Richard Dolby vs. DJ Switch – Old Skool vs New EP
Richard Dolby – Into You
DJ Hazza & RGZ – Now I Know
Bass Collective – Missing U
Shaun Patrick ’n’ RGZ – I Got What U Want
DJ Switch feat. MC Cobra – Birmingham Town )Original Speed Garage Mix)
Unlawful DJ’s – Ain’t No Stoppin Us
Richard Dolby – The Anonymus Track
Unlawful DJ’s – Chain Of Fools
Bass Collective – Lonely
Richard Dolby – I Got The Music
MHz – Cokane
Da Hool – Meet Her At The Loveparade (Dextrous Mix)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 10-05-2008 
impulsecreator.hu

egesz meglepo ilyesmi vonalon hallani toled mixet, ugyanis a multkori merlines buli alapjan en azt hittem, hogy az egesz brigad kizarolag a szentimentalis 2step-re es soulful house cuccokra van raallva, es mellozi a speed garage / 4*4 / bassline temakat

a tracklista atfutasa utan nemi aggodalommal kezdtem bele a mix hallgatasaba, nem tartom tul egeszsegesnek ha nehany eloado ennyiszer ismetlodik

ettol fuggetlenul a szett nem valik tulsagosan unalmassa, mindig akad egy-ket dolog amire fel lehet kapni a fejunket, foleg az ismert sample-k hallatan

viszont annak ellenere, hogy nem unalmas, szerintem kisse homogenre sikerult
persze megertem en, ez volt a koncepcio, megis azt tudnam javasolni, hogy legkozelebb szurj be egy-ket meglepo csavart

mindent osszevetve egesz szorakoztato 75 perces anyag, intenziv bologatas es szekben rangatozas volt a jellemzo ram mikozben hallgattam

ja es a kovetkezo bulin kotelezo ilyesmiket is jatszani! :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 10-05-2008 
droid

gergo wrote:
egesz meglepo ilyesmi vonalon hallani toled mixet, ugyanis a multkori merlines buli alapjan en azt hittem, hogy az egesz brigad kizarolag a szentimentalis 2step-re es soulful house cuccokra van raallva, es mellozi a speed garage / 4*4 / bassline temakat

a tracklista atfutasa utan nemi aggodalommal kezdtem bele a mix hallgatasaba, nem tartom tul egeszsegesnek ha nehany eloado ennyiszer ismetlodik

ettol fuggetlenul a szett nem valik tulsagosan unalmassa, mindig akad egy-ket dolog amire fel lehet kapni a fejunket, foleg az ismert sample-k hallatan

viszont annak ellenere, hogy nem unalmas, szerintem kisse homogenre sikerult
persze megertem en, ez volt a koncepcio, megis azt tudnam javasolni, hogy legkozelebb szurj be egy-ket meglepo csavart

mindent osszevetve egesz szorakoztato 75 perces anyag, intenziv bologatas es szekben rangatozas volt a jellemzo ram mikozben hallgattam

ja es a kovetkezo bulin kotelezo ilyesmiket is jatszani! :]

Hy, kösz a reakciót...nos ráreagálok vékonyan...nagy bánatomra a speedgarage sajna elég lapos mostanában ezért lehet homogén a mix...gondolkotam rakjak e bele 2 steppet vagy "mezei" garage zenéket de nem illett volna bele... ami a kevés előadót illeti tök igazad van én is megrémültem mikor összeírtam a :o) mentségemre váljon hogy k...vára nem tudom melyik lemezt ki csinálta legalábbis az uj megjelenések közül..sok előadó nins is manapság mármint ebbe a sima speed garage-ba.
Ami a bulikat illeti én szívem szerint ilyeneket játszanék csakhát ugye a zed bias neighbourhoodra csak nem rakhatok fel egy zuzos zenét :DDDD vagy mégis? legközelebb kipróbálom ...HEHE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 10-05-2008 
impulsecreator.hu

szerintem siman elfert volna a mezei garazs vagy 2step a mixben, fo a valtozatossag 8)

bulikon is fel lehetne vezetni az ilyen stilust, legutobb szerintem emiatt szallingoztak el egy csomoan, beleuntak az eneklos lotyogos vibe-ba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 10-05-2008 
droid

gergo wrote:
szerintem siman elfert volna a mezei garazs vagy 2step a mixben, fo a valtozatossag 8)

bulikon is fel lehetne vezetni az ilyen stilust, legutobb szerintem emiatt szallingoztak el egy csomoan, beleuntak az eneklos lotyogos vibe-ba

Magam részéről én is egyetértek ezzel...sőt a soulfult lehagynám simán...má nagyon elment messzebbre, külön utakra...
felvezetésnek jo lenne a klasszik 2 step - sunship bump # flex vonal aztán pedig ami a csövön kifér
.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:24, 15-05-2008 
metalhead

dj_mheola wrote:
gergo wrote:

Magam részéről én is egyetértek ezzel...sőt a soulfult lehagynám simán...

azért ne hagyjuk mán le, én szeretem! :D

bulin jöhet minden (most már végre el kéne jussak egyre), ez a mix meg sztem jó ahogy van

shaun patrick ’n’ rgz – i got what u want amitől robbant nálam egy bomba, ugye ezt így ismertem meg anno : )
http://youtube.com/watch?v=Pq_HXJlCiCw

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 15-05-2008 
droid

lizard wrote:
dj_mheola wrote:
gergo wrote:

Magam részéről én is egyetértek ezzel...sőt a soulfult lehagynám simán...

azért ne hagyjuk mán le, én szeretem! :D

bulin jöhet minden (most már végre el kéne jussak egyre), ez a mix meg sztem jó ahogy van

shaun patrick ’n’ rgz – i got what u want amitől robbant nálam egy bomba, ugye ezt így ismertem meg anno : )
http://youtube.com/watch?v=Pq_HXJlCiCw

Én i szeretem a Soulfult, sőt Vulman haver most küldött egy friss csemegét, majd közzéteszem, de ha garage akkor garage
Huu bazz megnéztem én is a youtube-t mekkora zene volt...nagyon HEAVY
Hát Juni 7-én a NinjaBreakz prezentálásban játszom garage Szentivánon az leiziumban...nyitott hely nagyon komoly
Line up igy előzetesben: PALOTAI, PSYON, PRYUS + ÉN ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 19-05-2008 
ujonc

zsir mix
meghallgattam egymas utan parszor

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 19-05-2008 
droid

blend! wrote:
zsir mix
meghallgattam egymas utan parszor

thank júh
van a másik rovatban még egy .. az klasszikokból áll meg majd lesz még vagy 1000

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]