i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:28, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:43, 04-03-2008 
ujonc

Nation2Nation wrote:
damage wrote:
jaja sehol egy party arc, csak mindenhol a figyelő szemek

Legközelebb ne gyere...

nem fogok kicsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:58, 04-03-2008 
ujonc

sziasztok!

nem vág 100%-ig a topikba a hozzászólásom, de megjegyezném, hogy akár a folyosón végzik a dolgukat az emberek akár nem, a k2 atmoszférája elég visszataszító és ez sajnos az odajáró emberek hibája. Szerintem elég gáz, hogy a közönség 50%-a 16 év körüli emo, akik csak azért mennek le, hogy ugribugrizzanak (mindegy, hogy calibre-re vagy sect-re) és a napköziben felvághassanak vele, hogy "dárembézpartiba voltunk a hétvégén a spanokkal". Ráadásul az ilyenek nézik ki azt akinek nem takarja el idiótára vágott haj a fél arcát.

A másik negatív tényező, hogy a k2 tényleg egy "junkyard". mindenki azt csinál magával, amit akar és ott ahol akarja. Ez véleményem szerint a k2 felelőssége is, mert ha látják az emberek, hogy nem nézik jó szemmel a klubban a n*rkózást akkor talán egy kicsit konszolidáltabban viselkednének. Lehet, hogy tévedek , de én semmi igyekezetet nem láttam eddig arra, hogy megpróbálják kiszűrni azokat az embereket, akik csak azért mennek le, hogy szórjanak vagy "készenlétbe kerüljenek"...

Mostmár kezdem érteni, hogy miért nem jár a legtöbb ismerősöm dnb-re akik 4-5 éve szinte minden hétvégén jöttek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:08, 04-03-2008 
original nuttah

word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:10, 04-03-2008 
droid

hozzászóló wrote:
én semmi igyekezetet nem láttam eddig arra, hogy megpróbálják kiszűrni azokat az embereket, akik csak azért mennek le, hogy szórjanak vagy "készenlétbe kerüljenek"...

nem védelemből de minden embert nem lehet kiszűrni mert akkor nem lesz bevétel...
de én már nem egyszer láttam, hogy a beastiboyz ha meglátta hogy valaki teker stb... akkor kapta ki a kezéből és dobta a qkába.... a gyereknek meg elmesélte h ezt inkább ne itt különben nyekk a macska
persze neked is igazad van hogy erősebb face control nem lenne hátrány...

na midn1 tényleg THE END erre a topicra

Who's my dick that Mr. Bean?
BeanGamez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:33, 05-03-2008 
ujonc

hozzászóló wrote:
sziasztok!

nem vág 100%-ig a topikba a hozzászólásom, de megjegyezném, hogy akár a folyosón végzik a dolgukat az emberek akár nem, a k2 atmoszférája elég visszataszító és ez sajnos az odajáró emberek hibája. Szerintem elég gáz, hogy a közönség 50%-a 16 év körüli emo, akik csak azért mennek le, hogy ugribugrizzanak (mindegy, hogy calibre-re vagy sect-re) és a napköziben felvághassanak vele, hogy "dárembézpartiba voltunk a hétvégén a spanokkal". Ráadásul az ilyenek nézik ki azt akinek nem takarja el idiótára vágott haj a fél arcát.

istenem...szívemből szólsz! teljes mértékben egyetértek veled, sajnos sok ilyen kis csitrit ismerek és sajnos tudom h pl 8.án is ott lesznek K2ben...nemtudják ki játszik, de jó lesz :roll: csak így tovább!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:12, 05-03-2008 
weekandbass

Mi a faszt sírtok??
Nem teccik, nem mész ...ennyi, ha meg menni akarsz akkor a saját pofádat nézd a tükörben vagy a söröskorsó alját.

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:59, 05-03-2008 
son of nitrous

isickboy wrote:
Mi a faszt sírtok??
Nem teccik, nem mész ...ennyi, ha meg menni akarsz akkor a saját pofádat nézd a tükörben vagy a söröskorsó alját.

tök egyszerű és tökre így van :clap:

Last.FM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 05-03-2008 
metalhead

RastaFACE wrote:
isickboy wrote:
Mi a faszt sírtok??

tök egyszerű és tökre így van :clap:
es igy is lesz :D

:shitdance:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 05-03-2008 
:fog:

Post subject:
PostPosted: 19:31, 05-03-2008 
ujonc

isickboy wrote:
Mi a faszt sírtok??

Érdekes ez olyan 2002 -2003 környékén lett nagy divat a dnb partira járás. Akkor kezdtem el először érezni, hogy az emberek mostmár nálam is fiatalabbak sokszor, de akkor még nem volt ennyire szembetűnő. :D Szerintem van igazság abban is amit az előtted szóló mond, hogy sokan ezért nem járnak már. Másik meg hogy nem tudom kinek van úgy kedve lemenni egy buliba, ahogy te mondod, hogy:
"akkor a saját pofádat nézd a tükörben vagy a söröskorsó alját". - Ez is egy lehetőség végülis. De ez kicsit már olyan, mintha az elkeseredés szólna belőle, meg kicsit szegényes is. Amúgy szerintem nincs megoldás. Ez a fiatal generáció (csakúgy mint a zene) picit más, mint azok akik 4-5 éve járkáltak ilyen bulikra, és ezért valószínüleg nem értik az idősebbeket, és ez úgylátszik fordítva is ugyanannyira igaz. ÉS EZ VÁRHATÓAN ÍGY IS LESZ MINDIG. Az igazság valahol a kettő között lehet. Nem tetszik nem kell elmenni, ha el akarsz menni, akkor meg szokd meg, de azért sírni is lehet nem?! Bár mondjuk felesleges... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:55, 05-03-2008 
droid

öljétek meg a kis geciket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 06-03-2008 
NewCityBass

soroskorsoval

www.myspace.com/solarcube5
www.myspace.com/eliadesz
www.newcitybass.commers.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:17, 06-03-2008 
weekandbass

Junglist Soljah wrote:
isickboy wrote:
Mi a faszt sírtok??

Érdekes ez olyan 2002 -2003 környékén lett nagy divat a dnb partira járás. Akkor kezdtem el először érezni, hogy az emberek mostmár nálam is fiatalabbak sokszor, de akkor még nem volt ennyire szembetűnő. :D Szerintem van igazság abban is amit az előtted szóló mond, hogy sokan ezért nem járnak már. Másik meg hogy nem tudom kinek van úgy kedve lemenni egy buliba, ahogy te mondod, hogy:
"akkor a saját pofádat nézd a tükörben vagy a söröskorsó alját". - Ez is egy lehetőség végülis. De ez kicsit már olyan, mintha az elkeseredés szólna belőle, meg kicsit szegényes is. Amúgy szerintem nincs megoldás. Ez a fiatal generáció (csakúgy mint a zene) picit más, mint azok akik 4-5 éve járkáltak ilyen bulikra, és ezért valószínüleg nem értik az idősebbeket, és ez úgylátszik fordítva is ugyanannyira igaz. ÉS EZ VÁRHATÓAN ÍGY IS LESZ MINDIG. Az igazság valahol a kettő között lehet. Nem tetszik nem kell elmenni, ha el akarsz menni, akkor meg szokd meg, de azért sírni is lehet nem?! Bár mondjuk felesleges... :roll:

Nincs ezzel semmi gond én is így látom, csak felesleges minden K2-ös topicba beirni ugyanazt a rinyát, nem erról szól a topic, az ilyen kis rinyapinák nyissanak egy topicot és oda irák, hogy de tré 14 évesekkel bulizgatni... az, ez van.

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:29, 06-03-2008 
original nuttah

Tiszta haszon, nem kell messzire menned, felhúzhatsz minden 14 évest! (lányt) :fog:

Nekem kb ennyi jut eszembe erről.

ON

Savage Tales
Subculture Revolution
Subculture Revolution Mixes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:23, 06-03-2008 
impulsecreator.hu

:chillpill: mielott meg elharapozna a pedofil tema

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:34, 07-03-2008 
pokemon

ha már itt tartunk akkor természetesen szórakozóhelyek és zenei stílusok között is van különbség közönség terén viszont, most őszintén, volt már valaha bárki is olyan buliban ahol maximálisan meg volt elégedve a körülötte lévő emberekkel egytől egyig?nem hiszem...

egy hülye példa de: önszántadból elmész a buliba, mert érdekel a zene :arrow: utazol a buszon, mert el akarsz vhova jutni, na és ott te választod meg kikkel vagy körülvéve?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:12, 07-03-2008 
ujonc

bringa?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:09, 07-03-2008 
original nuttah

brandob wrote:
bringa?
:D

Savage Tales
Subculture Revolution
Subculture Revolution Mixes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:09, 11-03-2008 
ujonc

Miután olvastam a hivatalos beszámolót,és láttam benne az utalást,bizonyos "kisgyerekekrémtetteire",muszáj volt lenyomoznom ,hogy miről volt szó.Hát basszus ez van, undorító tényleg ez az egész kaki téma,de ha az egész hely tele van imókkal akkor ezt már ki nem ... magasról?A társasággal én is nagyon elégedetlen voltam,de ha már BSE megáll nálunk is, és egy ilyen frenetikusat alkot,akkor szerintem nem ezzel kéne törődni.Foglalkozzon ezzel a K2 aki hagyja a szennyet bejönni.

Jó rég voltam ilyen nagy banzájon,és mivel áttudtam nézni a zavaró tényezőkön(én is inkább a korsó alját néztem:) ),nagyon élveztem az estét,csak kár ,hogy a lábam darabokra esett BSE végére,ezért hazafelé vettem az irányt,de így is nagyon meg voltam elégedve.
Legközelebb viszont pótolnom kell a Jade feelinget és a Dunaújvárosi srácokat,mert tudom,hogy kár volt kihagyni :pessimist:

THX CM!

az összes hozzászólásból ezen szakadtam a legtöbbet :D
L.A.S. wrote:
igen, biztos csak kiszakadt a gatyája a srácnak (pont a seggén), erre leguggolt és sírva fakadt. no a kép pont ekkor készült :lol:

ez kimaradt:
Volt a Breach!! ójee kedvenckedvenc :loveslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:44, 11-03-2008 
metalhead

johetne mar egy lock
jo tudom, ha nem akarok, nem nezek bele a topikba :P

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]