i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:52, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:27, 26-02-2008 
Smoke|Break

inoksz wrote:
.Nem kellene osszekeverni a hivatasos fotosokat a party arcokkal!

Ez fordítva is igaz :fog:

(nem ellened irányult, mielőtt támadásnak vennéd)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:32, 26-02-2008 
ujonc

Nemegészen értek a fotójoghoz , de spec nemvagom hogy merkellett az arcat kitagadni a tagnak? Csak nem azert mert "imitalt" foto volt es a kov partyn valaki jol szetrugja az arc ülepét , mert azt gondolja hogy tenyleg odaszart?

Mindenesetre erdekes hogy a szetcsuszott ekikatonakrol rendszeresen latni kepeket ahogy vicsorognak , szamomra ez kb ugyanolyan gusztustalan , mint latni valakit letolt gagyaval guggolni, nade mind1.

Erdekes volt a foto is anno , ami Skynetrol keszult egy par evvel ezelotti kasmiros bulin , amikor lazan mixelt egy szajabol kilogo jointal. Ez spec annyira nem erdekel , de gondolom annak van kitakarva az arca aki törvénybe ütközőt tesz , es ez bizony az .. akarcsak a publikus szaras.

A buli amugymeg kurvajo volt. Telemetrik nagyon nagyot alakitott , rakott egy csomo klasszikus CS zenet. Gondolok itt a Singularityre , vagy a Broadcastra , stb stb. Kicsit vicces volt ahogy a szajaval imitalta , azokat a szettorzitott közepmely hangokat , amik annyira jellegzetesek a zenejeben. Mostmar legalabb tudom , hogy valszeg ugy irja a zeneit , hogy valamit gajdol a szajaval , aztan megprobal valami hasonlot kihozni a műszereivel:)

Zeneileg nagyon ottvolt a bulaj , szal big up erte. Sűrűbben johetnenek ilyen remek eloadok.

Profile  

Post subject: Re: ki mithisz el?
PostPosted: 12:30, 26-02-2008 
k2

Trenka wrote:
Sziasztok! Azt a bizonyos képet én készitettem. És bizonyitani is tudom, h ott készült a kép, és akkor. Kérem a K2 nevezetű hozászolót hogy amit állit rólam támasza alá és bizonyitsa mert én tudom az én álláspontomat bizonyitani.És a bizonyos 2 hete megtörtént dolgot pontositsa h tisztázhassam az én állitásom , mert bizonyára elég kelemetlen lenne ha kidrülne h valamelyikünk valótlant állit! Mivel hogy énrám a Magyar újságirok országos szövetségének az etikai kódexe vonatkozik / a tagságom miatt./ igy mindenféle etikai vétség szankcionálható mindkét félre vonatkozóan.
Én betartottam mindenfajta személyiségjogi védlmet a képen látható úriemberen , többet is mint amit a fotójog megenged, és eleget tettem a fotóriporteri munkának is. Jelentkezését várom h tisztázhasuk a félreértések elkerülése végett.

Hogy tudod bizonyítani?Eltetted emlékbe a kakit :?: :lol:

Profile  

PostPosted: 12:41, 26-02-2008 
droid

barca10 wrote:
Trenka wrote:
Sziasztok! Azt a bizonyos képet én készitettem. És bizonyitani is tudom, h ott készült a kép, és akkor. Kérem a K2 nevezetű hozászolót hogy amit állit rólam támasza alá és bizonyitsa mert én tudom az én álláspontomat bizonyitani.És a bizonyos 2 hete megtörtént dolgot pontositsa h tisztázhassam az én állitásom , mert bizonyára elég kelemetlen lenne ha kidrülne h valamelyikünk valótlant állit! Mivel hogy énrám a Magyar újságirok országos szövetségének az etikai kódexe vonatkozik / a tagságom miatt./ igy mindenféle etikai vétség szankcionálható mindkét félre vonatkozóan.
Én betartottam mindenfajta személyiségjogi védlmet a képen látható úriemberen , többet is mint amit a fotójog megenged, és eleget tettem a fotóriporteri munkának is. Jelentkezését várom h tisztázhasuk a félreértések elkerülése végett.

Hogy tudod bizonyítani?Eltetted emlékbe a kakit :?: :lol:

pff....ez halálgagyi.... sicc innen :box2:

Profile  

PostPosted: 13:01, 26-02-2008 
souljah

Trenka wrote:

már ne haragudj, hogy tudsz ekkora féreg lenni? és még ezek után "én nem csináltam semmit"

takarodj hülye gyerek :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 26-02-2008 
original nuttah

dzsizosz, ez a topik! omg

jol vettem ki a hozzaszolasokbol, hogy egy partifotos osszefirkalta a k2-t, ezert kidobtak, ezert a bse bulin odaszart a folyosora?
ugy izgulok, vajon kinek van igaza? k2 vagy trenka? trenka vagy k2?

bucikam, gyere ide es vezesd a musort
:loller:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 26-02-2008 
:maki:

PostPosted: 13:11, 26-02-2008 
souljah

Püsi wrote:
Trenka wrote:

már ne haragudj, hogy tudsz ekkora féreg lenni? és még ezek után "én nem csináltam semmit"

takarodj hülye gyerek :evil:

Nem a Trenka védelmében: de szerintem aki egy szórakozóhely egyik legnyilvánosabb pontján képes sz*rni az számítson erre. És igazából szerintem több ember látta a helyszínen aki később fel is ismerheti, mint ahány a kép alapján ráismert...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 26-02-2008 
souljah

én csak azért írtam mert volt aki feltette ezt a képet egy nyilvános oldalra... és az a fotós volt valszeg...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 26-02-2008 
souljah

linda wrote:

jol vettem ki a hozzaszolasokbol, hogy egy partifotos osszefirkalta a k2-t, ezert kidobtak, ezert a bse bulin odaszart a folyosora?

erre én is :maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:52, 26-02-2008 
original nuttah

linda wrote:
jol vettem ki a hozzaszolasokbol, hogy:

-egy partifotos osszefirkalta a k2-t
-ezert kidobtak
-ezert a bse bulin odaszart a folyosora

jó kis story lett a végére :lol:
dehát minden szájról szájra terjed :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 26-02-2008 
son of nitrous

:lol: :lol: :lol:
sztem a tag aki oda szarik megérdemelné a nyilvánosságot és az arcának megmutatását h legközelebb ne engedjék le véletlenül se, főleg ha az is igaz amit írtak h a végén még a ruhatárnál is volt pofája balhézni

Last.FM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 26-02-2008 
souljah

RastaFACE wrote:
:lol: :lol: :lol:
sztem a tag aki oda szarik megérdemelné a nyilvánosságot és az arcának megmutatását h legközelebb ne engedjék le véletlenül se, főleg ha az is igaz amit írtak h a végén még a ruhatárnál is volt pofája balhézni

Sztem meg őt és az összes hozzá hasonlót zárják be oda és ne engedjék ki soha többet... :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:44, 26-02-2008 
Püsi wrote:
linda wrote:

erre én is :maki:

én nem csak erre :D

Post subject:
PostPosted: 14:51, 26-02-2008 
piper

már a fotó előtt reklamált vki, hogy kár,h nem volt jobb a szellőzés, mert valaki a folyosóra fosott, szóval k2 sántít az állításod;)

sőt welcome papírt minden buliba..vagy eleve a flyert wc papírra kéne nyomni :P

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 26-02-2008 
souljah

sollabong wrote:
már a fotó előtt reklamált vki, hogy kár,h nem volt jobb a szellőzés, mert valaki a folyosóra fosott, szóval k2 sántít az állításod;)
Ugyanmár...minden jobb fotósnak van egy sz*ró emberről képe legalább 3-4 háttérrel h bedobhassák ha baj van..... :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 26-02-2008 
k2

Jelentkezhetne olyan ember,aki látta,hogy szarik az ember, vagy belelépett......Úgy tudom hogy szarásról szó sem volt :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 26-02-2008 
impulsecreator.hu

igen, biztos csak kiszakadt a gatyája a srácnak (pont a seggén), erre leguggolt és sírva fakadt. no a kép pont ekkor készült :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 26-02-2008 
original nuttah

barca10 wrote:
Jelentkezhetne olyan ember,aki látta,hogy szarik az ember, vagy belelépett......Úgy tudom hogy szarásról szó sem volt :!: :!:

jópénzé mindent :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 26-02-2008 
k2

Most beszéltem valakivel, aki valóban látta ezt az elmebeteget.Nem csinált mást, "csak" ott guggolt. Ez is elég durva, mert lejáratja a többi 1099 embert is, aki normálisan viselkedett. A történet többi része nem igaz.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 268 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]