Snaper_OFF wrote:
faalb wrote:
Részemről van igény, abszolút nincs saját zenéhez ihletem, most mehetnek a remixek...élvezet kifacsarni mások munkáit...

Basszus valahogy nekem sincs...mit csinálja ilyenkor? Már megvolt a 2 hetes teljes öneltiltás hátha recharge-olom magam, de csak annyi lett hogy rámentem a Warcraft III-ra, pedig utálok jáccani meg nem is tok...de az udnead-es rész...
warcraft?

orkok meg human rulez!
szerintem az a baj hogy ilyenkor nagyon zenét akartok írni és azért nem megy.
ha vkit érdekel [márpedig tudom hogy nem,de azért is leírom

] én a következőképpens zoktam tolni ha nincs ötlet:
1. vagy elkezdek vmi nagyon alap, de roller ritmust szekvencerbe beírni mondjuk c3on, és mindig dallamozgatni azt ami jön belőle, iylenkör önmagát írja a dolog úgymond
2.vagy szó szerint szerkesztem, ezt mondjuk inkább tranceben szoktam, goa leadeknél: fogok vmi jó kis skálát, vagy csinálok magamnak egyet

[összeválogatom a noteokat], berajzolok olyan chordokat amik jók együtt, és elkezdem levagdosni belőle a részeket, illetve átalakítani. mondjuk három hangom szól egyszerre pl, mofonikussá teszem őket úgy hogy szépen mindig a chordból egy hang szól, kidolgozom alap dallamot, többnyire vmi geometriai dolog meg hallás alapján [szerintem az összes jó dallamba/ütembe bele lehet látni egy rakás szabályosságot, például ha összefűzöd fejben a látott vonalakat egy körré...] esetleg az egészet lemásolom s utána egy oktávval felé berakom ugyanezt, majd azt kezdem el úgy átalakítani h jó kis feelje legyena dolognak
3., ami szerintem a legnagyszerűbb

: teljesen nem foglalkozok zajolással, ülök a buszon egy zsibbasztó nap után és mondjuk a forgalomban elkezd vmi kbszottul zörögni. általában mindenbe belehallok vmit pl egy iylen zörgésbe mondjuk egy reecet

: na ilyenkor egyből beindul nálam automatikusan az hogy kicsit kijavítom fejben amit hallottam, továbbimprozom, hozzárakok részeket, néha így észre sem veszem és a fejemben van már ehy egész összetett ritmusszekció+dallam+csavarások minden.
mondju kezezl az a baj hogy garantáltan olyan durva dolog születik meg fejben amit nem tudok megvalósítani :S
na remélem nem hiába gépeltem le ezta sok marhaságot egy kézzel,mivel a bal oldalamnak sziaheló lett

[nem tudok gépelni mert görcsöl a vállam meg a bordámon az izomzat]
písz