akkor senki többet harmadszor.
öt pályamű érkezett.
Norm: erősen régi BC feeling. a sound koszos, ha cél volt akkor jó, ha nem akkor egy kis gyúrogatás nem ártana. (bár az "eredeti" koszos)
dinamikus, hömpölyög.
Implant: a hangulat hasonló mint Norm-é. nagyon klassz benne a Bambata-s dob. kicsit tisztább hangzás, a sweep-ek nagyon jól lettek összerakva, hangsúlyosabbak. a kiállás is bejön!
Faalb: igazi betegség! a legjobb értelemben. az eredetiből gondolom nem sokat használtál fel, ha meg mégis akkor jól megcsavartad. és az electro feelingért külön pont jár! nem trip hop, nem hip hop, nem downtempo, electro. mert azt szeretem
Syrinx: a szokásos hangulatot tudtad kihozni még az én zenémből is. a bassline csillagos ötös. kár hogy nem fejezted be. nagyon hangulatos.
Conclusion: még épp időben! a soundodról nem beszélnék nagyon, mert a szokásos fejleszakító atom brutál.

pozitív értelemben. egy kicsit a sötétebb oldalról közelítetted meg, de ezen egyáltalán nem lepődök meg. szerintem más sem.
egyértelmű nyertest nem tudok mondani. elég érdekes hogy ki mit használt fel és hogyan. igazából mindenkinek az elgondolása tetszik, de talán Conclusion volt az aki leghatásosabban átdolgozta, Faalb aki a legmegdöbbentőbben, Syrinx aki a legérzelmesebben, Implant és Norm pedig a legnosztalgikusabban. lehet hogy szarul hangzik, de mindannyian egy kicsit a hangulat felől közelítettétek meg, és ennek nagyon örülök!
köszönöm mindenkinek!
remélem nem tűntem túl idiótának, és zagyvának, de úgy gondolom ezzel többet tudok nektek segíteni a zenéléssel való kapcsolatotokban. tényleg nagyon elgondolkodtató hogy ki mit lát meg egy zenében, hogy értelmezi újra, hogy teszi a sajátjává.