i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:48, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:45, 08-12-2007 
original nuttah

meglehetne majd hallgatni a remixeket, vagy a clippeket? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 08-12-2007 
original nuttah

Az a baj hogy én ezt a tracket nem érzem. Az a sweepelt mély amire épitkeznék egyszerűen nem akar sehogy se jól elsülni. Pedig már kaptam tőled egy nyers mintát is, de egyszerűen semmihez nem passzol vagyis hát igen karcsú a megszólalása. Enhazoltam többlépcsőben layereztem vagdostam torzítottam a finom beállítástól a maximálisig szaturáltam eqztam kompiztam limitereztem, de nem.....egyszerűen én ezt nem érzem. Tehát ha vasárnapig nem készülök el akkor rám ne várjatok. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 08-12-2007 
metalhead

Miért nem cseréled le?
Én csak egyetlen hangot tartottam meg az eredeti zenéből... :)

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 08-12-2007 
metalhead

Rottweiler wrote:
implant wrote:
faalb wrote:
A nem remekmű és a monoton, kidolgozatlan, rosszul EQzott szar között van egy kis különbség...

ugyanezzel van itt is gond igazából amit egyik nap jónak gondolok másnap újraeqznám...

zárójel nyit
ezért nem kell cigiben mixdownolni :fog:
zárójel bezár

józanabb vagyok mint egy szerzetes roti

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 08-12-2007 
original nuttah

faalb wrote:
Miért nem cseréled le?
Én csak egyetlen hangot tartottam meg az eredeti zenéből... :)

Igen jogos lenne azonban nagyrészt darkot készítek és a benne lévő leadek és egyéb hangok arra nem nagyon ösztönöztek. Most akkor csináljak liquidet? :) De az meg nem én vagyok....szal ha a darkosabb témákból kitudok hozni valamit holnapig akkor ígérem nem fogok habozni. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 08-12-2007 
original nuttah

Na úgy érzem tán elkaptam valamiféle fonalat. A mélyet egy sampler segítségével sikerült végülis megtuningolni. Már csak abban reménykedek hogy holnapra kész leszek. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 08-12-2007 
metalhead

mivel a mély adta az egész karakterét én is kb annyit merészeltem vele h a samplerbe bedobtam és filterhegy.. viszont a nihilist többi hangját szívesebben vagdostam :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 09-12-2007 
original nuttah

http://www.youtube.com/watch?v=YCU-qgR_4bM

ja, csak az elso felperc miatt, akinek a zene nem.
bocs :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:43, 10-12-2007 
metalhead

nihilist wrote:
vasárnap megpróbálom összehozni a "végeredményt"

Ezekszerint nem jött össze... :(

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 10-12-2007 
corebreak

R.I.P. Karlheinz Stockhausen

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 11-12-2007 
original nuttah

faalb wrote:
nihilist wrote:
vasárnap megpróbálom összehozni a "végeredményt"

Ezekszerint nem jött össze... :(

elvileg mar megvannak a zenek, hogy eredmeny mikorra lesz azt nemtudom, de elvileg postolva lesznek a bekuldott zenek ide a forumra... tobbet nemtudok, es ezek is csak sejtesek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:27, 11-12-2007 
piper

akkor senki többet harmadszor.

öt pályamű érkezett.

Norm: erősen régi BC feeling. a sound koszos, ha cél volt akkor jó, ha nem akkor egy kis gyúrogatás nem ártana. (bár az "eredeti" koszos)
dinamikus, hömpölyög.

Implant: a hangulat hasonló mint Norm-é. nagyon klassz benne a Bambata-s dob. kicsit tisztább hangzás, a sweep-ek nagyon jól lettek összerakva, hangsúlyosabbak. a kiállás is bejön!

Faalb: igazi betegség! a legjobb értelemben. az eredetiből gondolom nem sokat használtál fel, ha meg mégis akkor jól megcsavartad. és az electro feelingért külön pont jár! nem trip hop, nem hip hop, nem downtempo, electro. mert azt szeretem :)

Syrinx: a szokásos hangulatot tudtad kihozni még az én zenémből is. a bassline csillagos ötös. kár hogy nem fejezted be. nagyon hangulatos.

Conclusion: még épp időben! a soundodról nem beszélnék nagyon, mert a szokásos fejleszakító atom brutál. :) pozitív értelemben. egy kicsit a sötétebb oldalról közelítetted meg, de ezen egyáltalán nem lepődök meg. szerintem más sem.

egyértelmű nyertest nem tudok mondani. elég érdekes hogy ki mit használt fel és hogyan. igazából mindenkinek az elgondolása tetszik, de talán Conclusion volt az aki leghatásosabban átdolgozta, Faalb aki a legmegdöbbentőbben, Syrinx aki a legérzelmesebben, Implant és Norm pedig a legnosztalgikusabban. lehet hogy szarul hangzik, de mindannyian egy kicsit a hangulat felől közelítettétek meg, és ennek nagyon örülök!
köszönöm mindenkinek!

remélem nem tűntem túl idiótának, és zagyvának, de úgy gondolom ezzel többet tudok nektek segíteni a zenéléssel való kapcsolatotokban. tényleg nagyon elgondolkodtató hogy ki mit lát meg egy zenében, hogy értelmezi újra, hogy teszi a sajátjává.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:49, 11-12-2007 
metalhead

Conclusion!!! :slayer:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 11-12-2007 
metalhead

Először végighallgattam mindet, aztán olvastam...tanulságos volt... :D
Az eredetiből a leadet és a "megorulos" nevű kis izét használtam fel...a többi nem ment volna az elektró-fílinghez...
Köszi az elismerő szavakat, Májsztró... :)

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:59, 11-12-2007 
metalhead

Faalb :thumbsup: annak ellenére hogy kevés hangot használtál nagyon visszajön a hangulata
Conclusion intro very nice [a többi is szép meló, a dobváltás klassz]
Syrinxnél érdekes ahogy a saját hangzásvilágoddal tálaltad + jó ez a bpm játék
még amit nagyon tanulságosnak/érdekesnek találtam az arrangementek. pl a Normmal [riszpektá] 'pultbarát' irányba kanyarodtunk el.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:46, 12-12-2007 
original nuttah

Igazából igencsak meglepődtem a felhozatalon. Mindenki trackjén hallatszik, hogy dolgozott vele.
Faalb trackje remek. Szépen szólnak a témák és az experimentális elektro feeling is nagyon ott van, habár én az elektrot nem kedvelem ebben mégsem találtam igazán kivetni valót.
Norm-é és Implant-é valóban nagyából egy kategória. Mind ketten a régi vonalas minimál dnb-t kapták el nem is rosszul. Kicsit 2000 környékén éreztem magam és jól esett. :) Norméba egy kis subot hiányoltam.
Symetrix remixe is egy kidolgozott darab. Ő a vezér fonalát kapta el és megtartotta a lágyságát inkább. (vagyis ezt ragadta kibelőle) Én a dobot cserélném összesen illetve az egyes részeket kicsit jobban összecsúsztatnám. Az ilyen zenékhez szépen illik az is ha plussz effektekkel érdekes tereket vonsz be a zenébe. Ezeket kicsit hiányoltam, de nem szenved csorbát. :)

Összeségében csak gratulálni tudok mindenkinek. Szerintem szívonalas lett ez a pályázat és a végeredménye. :)

Aztán nem utolsó sorban itt van Nihilist akinek köszönöm a sávokat. Egy élmény volt. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 12-12-2007 
pokemon

uuuuhh szorri en rajta vagyok a teman, csak most otthon tonkre ment a net kb 3-hete, meg aztan elfelejtettem befizetni ugyhogy most kuzdok a matavval (igen, mostmar t-online), na mind1 a lenyeg, hogy sulibol tudok csak netezni idonkent.
Uh amint, tervezetten olyan helyre jutok ahonnan tudok tolteni felfele tolom.

Bocsi megegyszer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 13-12-2007 
metalhead

megtiszteltetés, kösz!
[a break zenék az egyik gyengéim de ha akarnám sem tudnám kopizni mert nála minden perfectly "tuned", hangszínben van ld. az összes perka stb piszkosul jól a basslinenal...]
megkérdezhetem hogy nálatok hogy hangzik?
egy k240en kívül nem nagyon hallottam máson

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:05, 14-12-2007 
son of nitrous

na most volt idom vegig hallgatni az osszeset. faalb cuccan nagyon meglepodtem. termeszetesen pozitivan, jo lett nagyon. de mindegyik nagyon jo es ahogy Conclusion is mondta, lehet erezni, hogy senki se sajnalta ra az idot. (kiveve engem :oops: mondjuk en sem sajnaltam, csak sokaig nem haladtam vele, mert megakadtam, aztan a deadline elotti napokban lett ilyen amilyen most)

egyebkent lehetne ilyet meg csinalni, mert szerintem jo moka egymas zeneivel jatszani. ha van ra igeny, akar en is bedobhatok egyet a kozosbe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:15, 14-12-2007 
metalhead

Részemről van igény, abszolút nincs saját zenéhez ihletem, most mehetnek a remixek...élvezet kifacsarni mások munkáit... :wink:

gergo wrote:
"pity-puty"-sound

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1293 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]