m wrote:
az egesznek annyi a titka, hogy
keretek koze van fogva a zf, es nem hagyjuk "elkallodni"
regen is ezert volt annyira nepszeru, mert bizonyos szintig szervezetten mukodott
alairom egyebkent, van jopar tehetseges, ugyes kezdemeny, a havi atlag 20-25 zenebol szerencsere mindig akad 5-6 igazan dicseretre melto (kb ugyanennyi ami viccnek is rossz), es ha elobujnanak azok a "sznob" producer palantak, akik az eppen altalam emlitett (letezo, vagy nem letezo, dontse el mindenki magaban) szinvonaltalansag miatt tartjak cikinek zf-ben megmutatni a cuccukat, egy fokkal elobbre lennenk
Nem tartom magam tehetségesnek, de én spec pont ezért nem postolok ide...mondjuk frankón nem találom színvonaltalannak a ZF-et, SŐT!!!, számomra a millenium utáni Olvasokk rovat. Csak nemtom...én sem értem magam, szal lehet mások sem értenének meg...meg stem tőkre nem az "úton" járok, így nem tudnék olyat feltolni, ami megfelelőképpen kiszolgálná a publikum igényeit, ergó tuti biztos a flame halom...és aki ismer személyesen az tudja hogy ezektől szoktam tejesen beoffolni...
De ZF az sima...
Amugy itt GOA-val példálozott Faalb Úr, és mégis! Az egyelen magyar osy cucc, amire azt mondom dögös, és még nekem is bejön, az spec (legyen ez a sors fintora?) egy itteni DNB művész XAILE néven történt trekkjei...érdekes...
Kevesen tudják, de pl én sem csak dnb-vel foglalkozom, meg akkor itt van a Peti féle GOA, meg sztem tuti van még itt pár house meg trance zenékkel is kombináló emberke...na ez mekkora lenne:D:D:D Ha lenne egy ilyen "post your nondnb stuffs" a ZF-ben...direkt...
Na mindegy kicsit elkalandoztam a GOA.hu/IPC.hu témában...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *