noise8 wrote:
m wrote:
sem ez, sem az elozo havi zened nem az en vilagom, viszont fejet hajtok a "profizmusod" (bocs az idezojelert, de hatha valakinek onmagaban a szo eros lenne) elott, szep lenne ha a zf-es zenek szinvonala megutne ezt a szintet
szerintem siman meguti, sot. mas community-k idaig se jutnak el, es ez nem csak a dnb eseteben van igy. egyebkent ez relativ h mi a profi, szoljon jol es adjon valami kulonlegesseget, ne egymast masoljak.
Gondolatébresztő hozzászólás...a Zenefüleidnek-ben íródott...
Valamelyik nap eszembejutott, vajon más műfajok közösségeiben hogy nézhet ki egy ilyen zene füleidnek topik...benéztem a goa.hu-ra...ajánlom nektek is...gyakorlatilag semmi, nulla...van talán öt-hat zene belinkelve, a linkek nagyrésze nem él, a maradékról meg valami iszonyatos hulladék jön le...
Félreértés ne essék, akad a psy-érában is értékelhető, igényes, jó zene, csak sokat kell kutatni (ugyanez mondjuk igaz a drumandbassra is)...de a magyar goa közösség zenei tehetsége a béka segge alatt van...a fórumon fentlévő szarokból legalábbis erre lehet következtetni...a hozzászólásokról nem is beszélve...
Amit ki akartam hozni ebből, az az, hogy itt kifejezetten tehetséges emberek forognak, és ha van is pár "színvonal alatti" trekk, a többiek segítsége nagyot tud lendíteni az adott zeneszerkesztgető "színvonalán"...
"pity-puty"-sound