i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:12, 28-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 977 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:10, 28-09-2007 
droid

Az iPhone télleg csak T-Mobile-nál lesz elérhetõ? :?

Azt olvastam, h a kizárólagos forgalamzói jogot a Deutche Telekom vette meg Európában.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 28-09-2007 
son of nitrous

http://www.jox.hu/cikkek/789/3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 28-09-2007 
partiarc

fester_adams wrote:
Az iPhone télleg csak T-Mobile-nál lesz elérhető? :?

Azt olvastam, h a kizárólagos forgalamzói jogot a Deutche Telekom vette meg Európában.

Igen, a Deutsche Telekom leányvállalata szinte valamennyi európai országban, ahol jelen van, megkapta az exkluzív értékesítési jogot, nálunk is.
Ez azért van, mert az eladások után is részesedést kap, (sőt a szolgáltatók forgalma után is részesedést akar) ezért köt kizárólagos szerződéseket, és így egyáltalán nem mindegy, függetlenítik-e készülékeit, hiszen ha azokon más hálózaton folytatnak beszélgetést, nyereségkiesést szenved.
Ezt meg onnan fogják tudni, hogy a készülék szoftverét folyamatosan frissíteni kell majd amúgy is, lecsekkolják és ennyi. Persze ezt már tagadják, hogy ezért kell majd frissíteni...de ne legyunk birkák.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 28-09-2007 
droid

Az iTunes is hetente frissül kábé...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 28-09-2007 
partiarc

fester_adams wrote:

És akkor ezzel most mire reflektáltál? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 28-09-2007 
droid

rone wrote:
fester_adams wrote:

Hát, h nem feltétlenül az adataink érdeklik õket, DE az iPhone esetében ez persze valószinûbb. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 28-09-2007 
partiarc

fester_adams wrote:
rone wrote:
fester_adams wrote:

Hát, h nem feltétlenül az adataink érdeklik őket, DE az iPhone esetében ez persze valószinűbb. :wink:

Hát nem is arra gondoltam, hogy elolvassák az üzeneteid, de akkor nem voltam egyértelmű, nemgond. Mondjuk akár bele is olvashatnának... :lol: igazából engem, mint magánszemélyt nem érdekel az adatbúvárkodós részlegük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 28-09-2007 
droid

tudtommal sokan maszkalnak tort ipoddal. a hetente frissulo itunes meg ezeket a tort masinakat szurne ki. ugyanez a cel az Iphone-nal is gondolom. bar ezeket lehet, h mar konkretabb 'burn' protection-el gyartjak, szoval kartyafuggetleniteni nem lehet oket nagyon. (gondolom)
szal nekem kb arra "reflektalt" - ezt most ravilagitaskent vagy reflekciokent ertetted rone :) - ra, hogy az apple is ugyanakkora kocsog multi mint minden mas a kis magancegektol az oriasmultikig. ez persze eddig is nyilvanvalo volt. ettol foggetlenul az apple meg szimpibb volt valamelyest.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:47, 28-09-2007 
partiarc

szelkin wrote:
..kartyafuggetleniteni nem lehet oket nagyon. (gondolom)
szal nekem kb arra "reflektalt" - ezt most ravilagitaskent vagy reflekciokent ertetted rone :) - ra, hogy az apple is ugyanakkora kocsog multi mint minden mas a kis magancegektol az oriasmultikig. ...

Biztos lesznek olyanok, akik megpróbálják függetleníteni :)

Ebből a szempontból való igaz, hogy ugyanakkora köcsög multi mint minden más.. de ezzel együtt valaki megfizeti a termékeiket, akár bizalom árán...és ez így van jól.

Viszont, én nem veszek, és nem is vennék, iPhone-t, de iTouch-ot már igen.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:48, 28-09-2007 
droid

csakmert tapizhatod ? :o :lol: :)
vagy olyan nagy a kulonbseg?
amugy nekem inkabb kene egy mp3 lejatszo amivel mellesleg lehet telefonalni. mint forditva. tudom, h ezek a palm cuccok sokkal tobbet tudnak.
hajj... mikor lesz mar utcarol, tenyerbol szelassavu interneten telefonalas, ugy hogy kozben le van pause-olva a game amit epp nyomatsz, az elektronikus ujsag is le van rakva kicsibe, es a zenet is elkzdheted hallgatni ott ahol abbahagytad a hivas elott.... mindezt olyan maximum havi 10 rupoert, mint egy mai atlagban jonak szamito internet eleres...

Last edited by szelkin on 20:53, 28-09-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 28-09-2007 
droid

Mien "tört" iPod??? :roll:

Amúgy meg sztem azért lesz rohadtnehéz függetleníteni 1 iPhone-t, mert az adatforgalom után kérnek részesedést, so ha átmész máshova, akkor onnantól kezdve 0 pénzt kapnak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:59, 28-09-2007 
droid

gondolom valamilyen megbuheralt firmware frissetesrol lehet szo. vannak necces dolgai ami miatt szokas feltorni. pld gyari hangero lefogasrol olvastam, meg hogy ha nem apple geprol kapcsolodsz ra akkor csak"zenelodoboz"kent mukodik, nem adathordozekent. de ezeket csak olvastam, nem a sajat tapasztalataim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 28-09-2007 
droid

A "hangerõlefogást" kábé annyit tesz, h összeszinkronizálja az összes rajtalévõ zene hangerejét 1 szintre, DE ki lehet kapcsolni, so akár meg is süketülhetsz. :)
A zenélõdoboz dolog meg néha kicsit zavaró tud lenni, DE meg lehet oldani "törés" nélkül is. (Csak át kell nevezni a file-okat, mert ien hülye kódszerû izéknek "kereszteli át" õket vmiért, DE .mp3 formátumban vannak ott, és pont akkorák amekkorának kellene lenniük.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 28-09-2007 
partiarc

szelkin wrote:
csakmert tapizhatod ? :o :lol: :)
vagy olyan nagy a kulonbseg?
amugy nekem inkabb kene egy mp3 lejatszo amivel mellesleg lehet telefonalni. mint forditva. tudom, h ezek a palm cuccok sokkal tobbet tudnak.
hajj... mikor lesz mar utcarol, tenyerbol szelassavu interneten telefonalas, ugy hogy kozben le van pause-olva a game amit epp nyomatsz, az elektronikus ujsag is le van rakva kicsibe, es a zenet is elkzdheted hallgatni ott ahol abbahagytad a hivas elott.... mindezt olyan maximum havi 10 rupoert, mint egy mai atlagban jonak szamito internet eleres...

Nekem elég ha a telefonom telefonálásra tudom használni...nem kell több extrabuzera funkció rá...ezért nem lesz iphoneom, persze ha valaki megdob vele...visszadobom :lol:
Kinek mire van igénye :) ezen kár is harcolni bárkivel is.
itouch meg azért más, sokat utazom, nekem "jóljön"... ennyi a titok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 28-09-2007 
szelkin wrote:
tudtommal sokan maszkalnak tort ipoddal. a hetente frissulo itunes meg ezeket a tort masinakat szurne ki. ugyanez a cel az Iphone-nal is gondolom. bar ezeket lehet, h mar konkretabb 'burn' protection-el gyartjak, szoval kartyafuggetleniteni nem lehet oket nagyon. (gondolom)
szal nekem kb arra "reflektalt" - ezt most ravilagitaskent vagy reflekciokent ertetted rone :) - ra, hogy az apple is ugyanakkora kocsog multi mint minden mas a kis magancegektol az oriasmultikig. ez persze eddig is nyilvanvalo volt. ettol foggetlenul az apple meg szimpibb volt valamelyest.

teli van az ebay iphone toro kitekkel. meg lehet majd torni. amugy a t-mobilos dolog amit irtatok nem ugy van. nem minden europai orszagban kaptak meg a jogot, pl franciaorszagban az orange. tudtommal minden egyes europai orszag szolgaltatoival kulon dealeket kotnek.

engem a szolgaltato fuggosegnel jobban erdekel, hogy lesz-e az europai iphoneban 3g es mms. ezek nelkul nevetseges smart phonenak hivni a mobil technikailag fejlettebb europaban (azsiaban meg labdaba se rug).

Post subject:
PostPosted: 22:08, 28-09-2007 
droid

rone wrote:

Nekem elég ha a telefonom telefonálásra tudom használni...nem kell több extrabuzera funkció rá...

en is igy voltam vele, de aztan rajottem, h kenyelmetlen a farmerzsebben egy mobillal meg egy mp3lejatszoval. egy palmtop kb ugyanakkora, sot egy cigisdoboznal nem nagyobb illetve laposabb, ez a lenyeg nekem, ha a tenyeremnel nem szelesebb vagy hosszabb az mar ok. es legutobb szerencsem volt egy halalosan unalmas buszuton heroes 2 jatekkal elszorakozni... aztan normalis mp3 lejatszo szoftverrel zenet hallgatni, mp3 tageket rendesen vizslatni (nemtom Ipod tud-e ilyet, az ujak biztos) aztan filmnezes is ottvan... tetejebe nem is kell 1gb-t foglaljon a movie mert letomoritheted akkorara h a mondjuk 300x180as kijelzon nezhetoen jelenjen meg... filmnezes meg eleve jo elutni a felesleges utazassal eltott idot.
nade nem meggyozni akarok en senkit, csak ravilagitani a pozitivumokra :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:14, 28-09-2007 
http://www.computerworld.com/action/art ... geNumber=1

Post subject:
PostPosted: 22:14, 28-09-2007 
partiarc

psp :fog:
csak az nagy ilyen zsebbhordozásos mókára...
Tisztába vagyok az előnyeivel de mégsem kéne, hamar lemerülne, mindent azon bütykölnék...hát nincs kedvem naponta töltögetni kb :\

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:17, 28-09-2007 
droid

majd lesz a ruhadbol plug ami a mozgasi energiadat belekuldi az aksikba... nem kell aggodni :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:19, 28-09-2007 
droid

szelkin wrote:
majd lesz a ruhadbol plug ami a mozgasi energiadat belekuldi az aksikba... nem kell aggodni :lol:
Meg egyenplug ami mindenbe belemegy, vagy a plugerdõ is része lesz a dizájnnak.
Telefont nadrágzsebben, mp3 lejátszót felsõzsebben töltök. :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 977 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]