No hát ez DOA-n megy nagyon...lehetne dicsekedni...ki mit vett legutóbb, kinek mi jön a hétvégén postával vagy futárral...sztem ki lehetne bővíteni mindennel, mert sajna a magyar fizetések mellett nem biztos hogy minden héten mindeki be tudna szúrni egy VirusTiPolar képet ide...

:(
(Csak azért mégis jó dicsekedni kicsit azzal amit vért izzadva összedolgozott zsebpénzén vesz az ember nem?)
Akkor kezdem is a dicsekvést:D:D:D:D
Múlt héten voltan fenn pesten ahol is egy kedves és korrekt emberkétől (megjegyzem iszonyatos analóg-fan...csak analog cuccokon tolja, az egyetlen digitális amit nála láttam az egy ATARI gép volt, ami a szekvenszere, a kb 3-4 darab Roland MC-50-es mellett...őrült mondom én:D:D:D:D...a másik érdekes dolgog a sráccal kapcsolatban, hogy mindent szalagra vesz fel:D:D:D, de mivel nicns pénze szép nagy orsós Akai-ra ezért...haha..marad a VHS:D:D:D:D:D Durva...)...no szóval ettől az emberkétől vettem emg az életem első szintikjét...nem nagy valami, de analóg, majdnem egy idős velem...sőt asszem egy évvel idősebb is...(22 leszek)...
A cucc egy Korg Poly-800...tééleg nem kell hasraesni...mezei 8 órás nyári CNC-zésből erre futja...de a fűrész és a VCO az azér hallatszik...meg a '84-es kiadási dátum is...
Na ilyen, csak modifikáció nélkül...
A másik cucc az egy sample CD...hm...nem nagy valami ja, de ahogy kinéz...majd lefotózom, mert utban van münchenből...Tr808 és Tr909 hangminták vannak rajta...a durva, hogy négyszög alakú!!! Én sem hiszem amig nem látom:D:D:D:D
Aztán jövő hét végi fizu után pedig ő költözik be hozzám...ez már tuti...:
Ez sem mai darab tudom, de nem nagyon akarok Logic helyett mást használni...és ha már Logic, akkor legyen Emagic a cucc is...
Lesz még egy ilyen kék MIDI interface is...de az még folyamatban van...és el is fogyott a félpénzem egyenlőre...
Na akkor lehet dicsekedni, vagy csak megmutatni, ki mire mennyit áldoz...