onsei wrote:
2500 HUF-ért Sennheiser HD 201-et vettem februárban, (most figyeljetek!!!) szalámi vásárlás előtt egy tacskóban (tesco), most új fülest keresek, mert tiszta ratyi már, a hangja nem de viszont a bal oldali füles letört- vissza kellet szigetelő szalagozni (vazz), és a mi a legrosszabb, hogy kitágult és nem marad meg a fejemen, nagyon gáz... és akkor most nézem az árgép.hu-n, hogy mi az ábra és ott 4ezer 6ezer között van ez a modell (+ posta költség) (???), mindegy.
a HD 201 mindennapos házi használtatra tök jó (volt), de, hogy miért pusztul így le...? ........mert olcsó.
most igazábol egy Sennheiser HD 555-re gondoltam ami alkalmasabb lenne zene szerkesztésre és minőségibb zene halgatásra, viszont (egyelőre) nem tudtam kipróbálni. használt már valaki ilyet?
aztán lehet, hogy én is a HD 202-nél lyukadok mert olcsóbb, és most sóher vagyok.
nekem hd 202es van...gyors döntésből született, mer kellett vmi a régi helyett és igazából flegma voltam DE! kb. 10szer készen rátapostunk tesómmal a zsinórjára keverés közbe(jó hosszú neki bassameg)és a reloop fx 2. phones kimenete már félig kiszakadva, a füles még mindíg tökéletesen egybe

(sosem tiszteltem ezeket a reloop szarokat

) sztem ha teheted akkor senheisert vegyél és ne riasszon el egy olcsóbb modell szétpergése...ez vhol nyilvánvaló...sztem.