i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:40, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:11, 15-06-2007 
souljah

Sopres :)

4:0, ez a realis, bar valoban azt hittem, hogy a Spurs otthon akar majd unnepelni, ezek szerint jo nekik idegenben is.

Szeretnem megkoszonni a tippelest, nagyon jo volt, foleg, hogy nyertem (gratulalok, hu padawanomnak, k.a.v.i.c.s.-nak, aki a farvizemen beuszott a megosztott elso helyre :wink: ) remelem, jovore meg tobben leszunk!

Esetleg kibovithetnenk a tippelest arra is, hogy megjosoljuk, hogy felidoben es a szezon vegen ki all majd playoff helyen, ezt is csinaltuk mar, szerintem vicces, es sokat lehet tanulni belole. Na?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:19, 15-06-2007 
partiarc

Sajnos nem tudok gratulálni.
Éreztem, hogy söprés lesz ebből, a Detroit ellen már nem ment volna ilyen könnyen. Ilgák meg Varejaok nem állíthatják meg Duncant, Obertot(aki jól teljesitett most a szezon végén). Parkerről, és Ginobiliről nem is beszélve. Nekem sosem volt szimpatikus a csapat, de minden elismerésem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 15-06-2007 
original nuttah

Szintén grat mindenkinek, különösen frmn-nek, aki velem ellentétben (akinek csak szerencséje volt) ért is hozzá :wink:
Sajnos ez az eredmény sem meglepő, csak most egy kicsit mérges vagyok magamra, mert az eredeti tippem 4-1 volt, és akkor farvíz ide vagy oda..... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 15-06-2007 
droid

tespon wrote:
a Detroit ellen már nem ment volna ilyen könnyen

pistons se nyert volna sztm egynel tobbet. a cavs ellen az elso kettot epphogy hoztak 1-1 ponttal, aztan 4-szer kikaptak toluk. ettol a clevelandtol. szoval ez mar nem 2005. akarhogy is nezzuk, a kelet harmatgyonge es egyhamar ez nem valtozik.
lehet fintorogni a spursre, en se szeretem oket, de iden magasan a legjobbak voltak - meg a phx-et ert igazsagtalansaggal egyutt is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 15-06-2007 
souljah

axs31 wrote:
tespon wrote:
a Detroit ellen már nem ment volna ilyen könnyen

pistons se nyert volna sztm egynel tobbet. a cavs ellen az elso kettot epphogy hoztak 1-1 ponttal, aztan 4-szer kikaptak toluk. ettol a clevelandtol. szoval ez mar nem 2005. akarhogy is nezzuk, a kelet harmatgyonge es egyhamar ez nem valtozik.
lehet fintorogni a spursre, en se szeretem oket, de iden magasan a legjobbak voltak - meg a phx-et ert igazsagtalansaggal egyutt is.

sajnos egyet kell értenem. hatalmas forma változásnak kellett volna beállnia a Detroitnál, h akár csak 2-3 meccset is nyerjenek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:52, 15-06-2007 

gratula frmn-nek, k.a.v.i.c.s.-nak és a többieknek!
(végeredmény hamarosan)

egyébként - hogy ne csak a hírnév legyen a fődíj :D - fel tudok majd ajánlani a fenti elsőknek egy-egy olyan dvd-t, amelyen a rájátszás előtti actiontől az utolsóig (a második kivételével, amelyik lemaradt) rajta lesznek a meccsek összefoglalói, az i love this game rovat buzzerbeateres, stb-s összefoglalói és az év tíz legszebb újonckosara, blokkja, passza, alley-oopja, stb - annyi kitétellel, h az esetleges plusz érdeklődőknek már ők oldják meg a továbbítást avagy biztonsági másolatot, ill. hha nem pörögnének a dvd-re, akkor tovább is passzolhatják nekik
(elég kevés időm lesz foglalkozni vele, ezért húznám meg két példánynál a határt részemről)

frmn wrote:
Esetleg kibovithetnenk a tippelest arra is, hogy megjosoljuk, hogy felidoben es a szezon vegen ki all majd playoff helyen, ezt is csinaltuk mar, szerintem vicces, es sokat lehet tanulni belole. Na??

benne vagyok, de a tippek követését részemről nem ígérném biztosra :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:05, 15-06-2007 

ja, és frmn-nek bónuszgratula, h eddig kettőből kétszer végzett a megosztott első helyen! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 15-06-2007 
souljah

tomanek wrote:
frmn wrote:
Esetleg kibovithetnenk a tippelest arra is, hogy megjosoljuk, hogy felidoben es a szezon vegen ki all majd playoff helyen, ezt is csinaltuk mar, szerintem vicces, es sokat lehet tanulni belole. Na??

benne vagyok, de a tippek követését részemről nem ígérném biztosra :D

aaa, nem gaz, szezon kezdeteig mindenki lead 8-8 nevet, sorrendben, Keletrol es Nyugatrol egyarant, aztan osszevetjuk a valosaggal. Ja, es a szezon kozepe termeszetesen az All Star hetvege.

A szezon vegere, meg az All Star hetvege elottig lehetne tippelni. A pontozas beszamithatna... valahova. Vagy lehetne kulondij. Vagy valami.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 15-06-2007 
original nuttah

asszem ez volt minden idők leggyengébb döntője. kíváncsi vagyok a holtidény játékos mozgásaira, draft, szabadügynökök, stb. egy-két csapatnak vége újraalakítják; pistons, suns, kings, heat stb.

grat fairmannek a győzelemért és tomanekenk a szervezésért, találkozunk jövőre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 16-06-2007 
pokemon

kavicsnak gratula. meg persze fairmannek is (bar mar kicsit kezd unalmas lenni :un: :wink: )
Tomaneknek nagy koszi a szervezesert, lebonyolitasert! Ha osszefutunk valahol, feltetlenul a vendegem vagy egy sorre vagy barmire...

A dontoert meg kar, tenyleg nem lesz egy legendas osszecsapas. Bar en orulok a Spurs sikerenek, meg Parker cimenek is

Last edited by keszeg on 18:23, 16-06-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:45, 16-06-2007 
original nuttah

Tomanek kösz a felajánlást, én élnék vele :lol:
Nincs itthon kábel, szal minden újdonság lesz számomra
Mindenkinek köszi a gratulációkat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 18-06-2007 

tomanek wrote:
(végeredmény hamarosan)
bocs h csak most, gyötör a munka

többen nem tippeltek már a végén, ill. voltak, akik extrém tippekkel próbálkoztak,
ez lett a végeredmény:

1-2. frmn, k.a.v.i.c.s.: 90 pont
3. _Superfuzz_: 84 pont
4. axs31: 80 pont
5. keszeg: 79 pont
6-7. nus, null: 76 pont
8-9. hogi, tomanek: 74 pont
10. explicit handle: 72 pont
11-12. tespon, fatilla: 68 pont
13. bolzec: 59 pont
14. o1: 52 pont
15. BassDrive: 26 pont

jövő héten szerintem lesz még egy action, utána igyekszem összedobni egy-egy dvd-t a legutolsó 8-9 legjobb perceivel

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

All times are UTC + 2 hours [ DST ]