i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:24, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:04, 27-05-2007 
souljah

nezzetek ma a meccset 3-kor! (aki teheti)

ez a Deron Williams egy kosarlabda isten. boldog vagyok, hogy a Jazz ot valasztotta a toportyu Chris Paul helyett (ki az, es hol van most?) 30 pont feletti atlagot produkalni a liga legjobban vedekezo csapata ellen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:31, 29-05-2007 

király volt, ahogy a 3. CLE-DET is!

egyébként egy ötlet ill. javaslat majd a döntőre való tippeléshez:

ha gondoljátok, akkor az élmezőnyben levők (akiknek van esélye a nyerésre), vagy akár a többiek is nyomathatják a topik helyett pü-ben majd a tippeket felém, hogy ne legyen olyan taktikázás, hogy "ő ezt írta két perccel az első meccs kezdete előtt, úgyhogy akkor én ezzel a tippel tudok nyerni, ha még egy percen belül megírom" :D
(én meg szintén tolhatom pü-ben valamelyik nem élmezőnybe tartozó versenyzőnek a tippemet, ha még lenne esélyem (bár szerintem nem lesz),
ill. ha valaki előre látható módon nyaralás vagy más miatt offline lenne addigra, amikorra kiderül, hogy milyen döntő lesz, akkor tolhat több alternatívára is tippeket felém püben (DET-SAS x:y, CLE-UTA z:q, stb),
aztán igyekszem a döntő kezdete után beírni ide a tippeket! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 29-05-2007 
partiarc

jazz meccs miatt most én is fennmaradtam igaz reggel volt már mire vége lett meg sajnos kikapott, azthittem ki fognak tudni egyenliteni. De kirilenko és Okur is alulteljesitett lepattanózásban meg labdaszerzésben lettek csak jobbak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 29-05-2007 
ujonc

Hát ja, én is reménykedtem a jazz sikerében, de még nincs minden veszve. (csak majdnem :( )
Bárki, csak a san antonio ne alapon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 29-05-2007 
souljah

a biraskodashoz mit szoltok?

kiszortak Fishert, Sloant +volt meg ket technikai
a Spurs 41 buntetot dobott, a Jazz 20-at
hazai palya, bazz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:20, 31-05-2007 
original nuttah

utah kiesett, sorry fairman :cry: majd jövőre, de kirilenkot feltétlen bizniszeljétek el, de okur is nyugodtan mehet.
tököm kivan már a spursel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 31-05-2007 

pedig mindent beleadtunk barátokkal, pl a második meccset mindegyikünk a legcsúnyább avagy legextrémebb kék pólójában nézte... :cross: :wink:
amúgy egyetértésem a tökkilevéssel kapcsolatban és együttérzésem :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:37, 01-06-2007 
ujonc

hogi wrote:

Ne is mondd. :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:47, 01-06-2007 
souljah

hogi wrote:
utah kiesett, sorry fairman :cry: majd jövőre, de kirilenkot feltétlen bizniszeljétek el, de okur is nyugodtan mehet.

Okur azert hozott egy par meccset az ev soran, meg nem betlizett egesz evben olyan latvanyosan, mint Kirilenko, mostanra siman csak elfaradt .szerintem kirilenko menni fog, mar ha lesz, aki atveszi a szerzodeset

a Spurs meg egy mocsadek csapat, es kulon faj, hogy a CLE vezet keleten 3:2-re, igy ha bejutnak kb. 4:1-es meszarlas lesz

a CLE-t meg a Jazz is legyozte volna... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 01-06-2007 
droid

nekem is ugy tunik h akarki lesz is, max. 2 meccset hoznak a spurs ellen.
1ebkent tok vicces h a CLE-DET forgatokonyve eddig tok ugyanaz mint tavaly (0-2-rol 3-2), kiveve h az elso 2 meccs nem blowout volt (pl. a 2. ugye eleg megkerdojelezheto DET gyozelem)
szoval ha a DET felall innen, mint tavaly (kerdeses - LBJ most elegge odateszi mar magat), akkor en oket se tartom kepesnek tul sokra, egyszeruen harmatgyenge volt ez a kelet...
pedig a 2 evvel ezelotti DET-SA donto akarmilyen szenvedes is volt, legalabb 7 meccsig elment es mind szoros volt - elfogadnek egy ilyet iden is. de ha a cavs megy tovabb, akkor is meg remenykedek vmi tortenelmi meglepetesben (habar fogadni nem fogok ra :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 01-06-2007 
partiarc

ez a Cleveland évről évre erősebb csapat lesz, egyszerüen nem tudják megfogni james-t már lassan jordan flash...., csak akkor tud nyerni a pistons ha james-nek nem megy????????? ja és 1,2 éven belül nem csak james-re kell odafigyelni hanem Gibson-ra is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 01-06-2007 
original nuttah

tespon wrote:
ez a Cleveland évről évre erősebb csapat lesz, egyszerüen nem tudják megfogni james-t már lassan jordan flash...

Minden tiszteletem Jordané, de olyanra még nála se emlékszem, hogy csapata utolsó 25 pontját egy maga szerezte volna, ráadásul egy olyan csapat ellen, aki híresen jól védekezik (meg néha durvul lásd McDyess)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 01-06-2007 
partiarc

k.a.v.i.c.s. wrote:
tespon wrote:
ez a Cleveland évről évre erősebb csapat lesz, egyszerüen nem tudják megfogni james-t már lassan jordan flash...

Minden tiszteletem Jordané, de olyanra még nála se emlékszem, hogy csapata utolsó 25 pontját egy maga szerezte volna, ráadásul egy olyan csapat ellen, aki híresen jól védekezik (meg néha durvul lásd McDyess)

nem a pontmennyiségre gondoltam, hanem arra, hoyg miylen helyzetekből dob pontot, bocs nem voltam pontos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:48, 01-06-2007 
droid

hat nem tudom.. en szkeptikus vagyok a cavs-szel kapcsolatban.. az lehet h ezzel a csapattal a keletbol ki lehet jutni de tobbre nem jo - most is teljesen a hatara kellett vennie a csapatot jamesnek. tavaly panikbol kicsengettek a nagy penzt a hughes/ilgauskas/jones/marshall 4-esnek de kozuluk minden meccsen csak 1, max 2 ember tud besegiteni. es ehhez jon meg mike brown teljesen koncepciotlan tamadasa. mindent a jo vedekezesuknek es jamesnek koszonhetnek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 01-06-2007 
pokemon

axs31 wrote:
hat nem tudom.. en szkeptikus vagyok a cavs-szel kapcsolatban.. az lehet h ezzel a csapattal a keletbol ki lehet jutni de tobbre nem jo - most is teljesen a hatara kellett vennie a csapatot jamesnek. tavaly panikbol kicsengettek a nagy penzt a hughes/ilgauskas/jones/marshall 4-esnek de kozuluk minden meccsen csak 1, max 2 ember tud besegiteni. es ehhez jon meg mike brown teljesen koncepciotlan tamadasa. mindent a jo vedekezesuknek es jamesnek koszonhetnek

agree

James nelkul az a csapat kb. 0
na jo, a 0 talan tulzas, de hogy nem playoffba valo, az biztos

Lebron meg hatalmas figura (szo szerint :) ) de azert a Jordan-parhuzamot meg kicsit korainak erzem (bar amiota jatszik azota megy korulotte ez a Jordan-hasonlitos-hype)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 01-06-2007 
original nuttah

Asszem inkább én nem fogalmaztam pontosan....
Nem James lesz az első, második, vagy harmadik....játékos akit Jordanhez hasonlítanak.
Attól függetlenül, hogy ennek semmi értelme, mert úgy gondolom, amit Jordan tudott, az egyszeri és (legalább is nagyon valószínű hogy) megismételhetetlen.
Én arra gondoltam, hogy önmagában amit James mutatott az tényleg zseniális (utolsó 12 és fél percben csak ö szerzett a Cavsnak pontot), sztem se lenne nélküle a Cavs sehol, csakhogy ha ezt egy elvileg jól védekező csapat ellen így meg tudja tenni, az a Pistonst, és ez által úgy gondolom az egész keletet minősíti.
Innentől nagy pénzeket tennék a Spurs sima bajnoki címére...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 01-06-2007 
ujonc

Fúú de megnéztzem vona james 48 pontos meccsét.
James hype tényleg nagyon ment/megy/menni fog. Azért kell is, mert nem utolsó szempontból ő egy nagyon jó befektetés. Mikor még le sem pattintotta a labdát az nba-ben már akkor volt egy jó zsíros szerződése a n*ke-val. Szóval kellnek ezek az "olyan mint MJ" összehasonlítások, mert így több cuccot lehet vele eladni.
Már alapból a "king" becenév is szerény 8)
De az eredményt eddig hozza.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 01-06-2007 

tomanek wrote:
egyébként egy ötlet ill. javaslat majd a döntőre való tippeléshez:

ha gondoljátok, akkor az élmezőnyben levők (akiknek van esélye a nyerésre), vagy akár a többiek is nyomathatják a topik helyett pü-ben majd a tippeket felém, hogy ne legyen olyan taktikázás, hogy "ő ezt írta két perccel az első meccs kezdete előtt, úgyhogy akkor én ezzel a tippel tudok nyerni, ha még egy percen belül megírom" :D
(én meg szintén tolhatom pü-ben valamelyik nem élmezőnybe tartozó versenyzőnek a tippemet, ha még lenne esélyem (bár szerintem nem lesz),
ill. ha valaki előre látható módon nyaralás vagy más miatt offline lenne addigra, amikorra kiderül, hogy milyen döntő lesz, akkor tolhat több alternatívára is tippeket felém püben (DET-SAS x:y, CLE-SAS z:q),
aztán igyekszem a döntő kezdete után beírni ide a tippeket! :D
... és az állást.
szóval ha szombat éjjel nyerne a CLE, akkor részemről pü-ben is jöhetnek hozzám a tippek,
hha vki úgy szeretné és nem tiltakozik miatta senki
(sűrű lesz a jövő hét, úgyhogy most írom)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 01-06-2007 
original nuttah

Tomanek, le a kalappal, hogy összefogod az egészet, de én úgy gondolom, hogy ez mégiscsak játék.
Engem nem zavar, ha vki az én tippem alapján dönt, sőt :wink:
Persze az se zavar, ha más priviben tippel, én azért itt fogok.
Ehhez viszont egy kis segítséget had kérjek (lusta vagyok utána nézni és mint mondtam mostanában nem nagyon követem az eseményeket), a döntő lebonyolítási rendje változik az eddigiekhez képest (úgy mint rég)?
Hazai és idgenbeli meccsek megosztására gondolok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:27, 02-06-2007 
pokemon

k.a.v.i.c.s. wrote:
Asszem inkább én nem fogalmaztam pontosan....
Nem James lesz az első, második, vagy harmadik....játékos akit Jordanhez hasonlítanak.
Attól függetlenül, hogy ennek semmi értelme, mert úgy gondolom, amit Jordan tudott, az egyszeri és (legalább is nagyon valószínű hogy) megismételhetetlen.
Én arra gondoltam, hogy önmagában amit James mutatott az tényleg zseniális (utolsó 12 és fél percben csak ö szerzett a Cavsnak pontot), sztem se lenne nélküle a Cavs sehol, csakhogy ha ezt egy elvileg jól védekező csapat ellen így meg tudja tenni, az a Pistonst, és ez által úgy gondolom az egész keletet minősíti.
Innentől nagy pénzeket tennék a Spurs sima bajnoki címére...

ezekkel mind egyetertek :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]