i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:12, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:56, 08-05-2007 
souljah

BassDrive wrote:
A heten viszont mar tudunk nezni Utah - Golden State összecsapast is.remelem arra is lesz alkalom, hogy otthoni környezetben is megcsodalhassuk a GS jatekat, mert fanatikus egy közönsegük van (=

a GS szurkolok 'fair weather' fanek, vagyis amikor jol megy a csapatnak, ott vannak, de amugy :)

amugy Kirilenko 7 blokk, asszem ujra a regi

varom a csutortoki teves meccset, de amikor UTA meccset adtak a teveben, mindig kikaptak (remelem, most nem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:49, 08-05-2007 
pokemon

frmn wrote:
varom a csutortoki teves meccset, de amikor UTA meccset adtak a teveben, mindig kikaptak (remelem, most nem)

valami lehetetlen delutani idopontban lesz :(
(vagy ejszaka, persze)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:23, 08-05-2007 

keszeg wrote:
frmn wrote:

(vagy ejszaka, persze)

a csütörtöki sport1-es, kétórásra vágott 23:15-ös nem tűnik olyan barátságtalannak! (legalábbis a 03:00-asnál és a 16:15-ösnél feltehetőleg jobb lehet)
http://www.sport1tv.hu/index.php?apps=m ... Kosarlabda

_Superfuzz_ nincs itthon, vagy netközelben? Már két kis fekete pöttye van a CLE-NJN-es és UTA-GSW-os sorozatokra való tippelése késése miatt! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 08-05-2007 
pokemon

tomanek wrote:
keszeg wrote:
frmn wrote:

(vagy ejszaka, persze)

a csütörtöki sport1-es, kétórásra vágott 23:15-ös nem tűnik olyan barátságtalannak! (legalábbis a 03:00-asnál és a 16:15-ösnél feltehetőleg jobb lehet)

_Superfuzz_ nincs itthon, vagy netközelben? Már két kis fekete pöttye van a CLE-NJN-es és UTA-GSW-os sorozatokra való tippelése késése miatt! :D

je, tenyleg...
vasarnap meg ezt az estit nem emlitettek, csak azt irtak, hogy delutan lesz magyar kommentarral

igy mar oke :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:28, 08-05-2007 
souljah

Minden varakozasom ellenere a Detroit eddig eleg magabiztosan hozza meccseit, ebbol mar lehet nagydöntö lesz. Igaz, hogy az egyik nagy kedvencem, de azert Török Péter velemenyen kisse meglepödtem, mert feldobtam neki egy kerdest a legutobbi közvetitesen ezen parharc kimeneterol, melyen 4 gyozelmet adott a bikaknak Ez mar lassan eluszni latszik, bar meg a hazai meccsek barmit hozhatnak.
Amit meg nagyon varok, hogy a Utah - Golden State parositas gyoztese vajon mit kezd a masik agon küzdö nagyagyukkal. Egy favorit mar bucsuzott...
A Golden State szurkolotaboranak hozzaallasa lehet a csapat teljesitmenyetol függ, nem tudom...Egyelöre csak az Nba.com-on bevagott klippekbol tudok kiindulni. De mindennek ellenere az a lenyeg, hogy a meccs hangulata nagyon jo legyen, mert hat sokkal elvezetesebb nezni egy olyan meccset ahol minden szurkolo tombol mint egy örült Föleg akkor ha az a meccs szoros is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 09-05-2007 

tomanek wrote:
pü-ben érdeklődtem nála, be van havazva, de válaszban nyomta a tippjeit (még tegnap éjjel f11-kor, amivel azt hiszem még pont nem növelte tovább a kis fekete pöttyei számát (2) :D ), szóval:

_Superfuzz_:
CLE-NJN 4-2
UTA-GSW 4-3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:57, 10-05-2007 
souljah

keszeg wrote:
tomanek wrote:
keszeg wrote:
frmn wrote:

(vagy ejszaka, persze)

je, tenyleg...
vasarnap meg ezt az estit nem emlitettek, csak azt irtak, hogy delutan lesz magyar kommentarral

nezzetek, valami rohadt nagy meccs volt, dramaval, erzelmekkel, mindennel :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:09, 10-05-2007 
pokemon

frmn wrote:
keszeg wrote:
tomanek wrote:
keszeg wrote:
frmn wrote:

(vagy ejszaka, persze)

je, tenyleg...

nezzetek, valami rohadt nagy meccs volt, dramaval, erzelmekkel, mindennel :!: :!: :!:

nehogy megirja valaki ide az eredmenyt, szeretnek izgulni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 10-05-2007 
droid

sajnalom a warriorst, bar valahol megerdemeltek, nem kellett volna 45 szekundum alatt eljatszani az ot pontos elonyt....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 10-05-2007 
original nuttah

geci nagy meccs volt. mondjuk a bírók se tudták merre állnak. jó két csapat. inkább nézem ezeket, mint a san antóniót.
deron williamsből és millsapből meg tényleg lehet vki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 10-05-2007 
droid

frmn wrote:

vegul gyozott a kivancsisag? vagy elobe nezted?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 11-05-2007 
souljah

axs31 wrote:
frmn wrote:

vegul gyozott a kivancsisag? vagy elobe nezted?

en mindig megnezem az eredmenyt, de persze a meccset is megneztem

ami feltunt: a UTA abszolut felvette a GS stilusat (run and gun), egyutt futottak (a vegere Baron Davis alig birt jarni) talan abban a remenyben, hogy egy vegigrohant szezon, es elso kor utan a GS hamarabb el fog faradni a sorozatos meccsek alatt. amugy BD nagyon nagy jatekos Okur meg egy torok isten, hihetetlen clutch jatekos (a vegen a sarokbol dolve....). ha a UTA nyerni akar Oaklandben, nagyon le kell lassitani a tempot, es nem szabad ennyi labdat eladnia, csak ezert volt szoros a meccs (23 vs 12). a biraskodas szar volt (ide is oda is, ld Kirilenko kipontozodasa) a hangulat hatalmas, Dee Brownnak meg semmi komoly baja az MRI szerint

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 11-05-2007 
pokemon

hogi wrote:
geci nagy meccs volt. mondjuk a bírók se tudták merre állnak. jó két csapat. inkább nézem ezeket, mint a san antóniót.
deron williamsből és millsapből meg tényleg lehet vki.

:thumbsup: rohadt nagy volt!
es tenyleg volt drama :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 11-05-2007 
souljah

nyah vegre gep ele kerültem valoban eleg nagy összecsapast hozott ez a talalkozo es az is lehet hogy Baron Davis azert faradt el ennyire, mert az elejetol a vegeig ütöttek-vertek. a Golden State jatek stilusa a legutobbi jatek napon ha nem is volt eredmenyes, de mindenkepp latvanyos volt, es dicseret a Utah-nak is, mert bar lehet nem ezt diktalja az esz, de felvettek a tempot es vegig futottak a Warriors-al.a biraskodas a merkozes vege fele nem igazan tetszett, mert elkepzelheto hogy ezzel egy playoff merkozest döntöttek el, de az is lehet hogy ezt csak az mondatja velem, hogy mit hallottam a merkozes soran a kommentaroktol es termeszetesen hogy kinek drukkoltam. Jackson teljesitmenye hagyott maga utan nemi kivannivalot, nem ezt szokhattuk meg tole a Dallas elleni merkozesek alkalmaval. Davis ill. Williams sőt még Okur is elég jó teljesítményt hozott. De nagyon remélem, hogy minnél hamarabb látunk mégegy párharcot ebből az összecsapásból, mert a meccs az lenyűgöző volt. A keleti oldalt nézve kissé meg vagyok lepődve, hogy a Bulls még megszorítani sem képes a Detroitot, amely jó csapat de azt nem gondoltam hogy ennyire.Davis ill. Williams sot meg Okur is eleg jo teljesitmenyt hozott.de nagyon remelem, hogy minnel hamarabb latunk meg egy parharcot ebbol az összecsapasbol mert a meccs az lenyugozo volt.a keleti oldalt nezve kisse meg vagyok lepodve hogy a Bulls meg megszoritani sem kepes a Detroitot amely jo csapat de azt nem gondoltam hogy ennyire.a felido utan egy 44-28-as Bulls vezetest minden problema nelkül lazan visszahoztak. ugy emlekszem hetvegen ez az összecsapás kerül a kepernyore, remelem azert a bikak meg küzdeni fognak a becsületükert, es a Utah-GS meccshez hasonloan izgalmas parharcot fogunk latni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 13-05-2007 
original nuttah

NJN beindult végre Már csak ők maradtak akiknek igazán tudok drukkolni
Kidd 23 pont, 14 assziszt, 13 pattanó!
Legtöbb pont (holtversenyben), legtöbb assziszt, legtöbb pattanó (ez az ami igazán meglepő és kalapemelést érdemlő)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 13-05-2007 
ujonc

Kidd egyszerűen zseniális. Mondjuk onnan nem tudom eldönteni ki jusson tovább, mindkét csapat szimpatikus. Viszont a Chicago sajnos elég nehéz helyzetben van -Török Petya sem tévedhetetlen ugye (sőt)- Nyugaton meg egyértelmű Phoenix, bár ők sem könnyítik meg a dolgukat... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 13-05-2007 

bárcsak olyan egyértelmű lenne a Phoenix... nekem legalábbis évek óta a Spurs tűnik a legerősebbnek, és ezt sajnos idén is így látom :( no de legalább már ők is szebben játszanak, valamint a reményhal... :cross:
btw próbálom megfejteni a rejtélyt, h milyen megfontolásból írtam át az utolsó pillanatban 4:3-ról 2:4-re a DET-CHI-s tippemet (Török Péter duruzsolt volna a fülembe? :D) , de még nem jöttem rá :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:53, 14-05-2007 
original nuttah

Akkor már látom mi az én szerencsém, nincs sporttévé, így nincs aki befolyásoljon :lol:
Amúgy sajnos vagy nem, de sztem mint csapat a Spurs jó ideje a legegységesebb, legjobban összerakott.
Bár az is igaz, én az NBA-t mindig is sokkal inkább az egyéniségek miatt szerettem, és nem lebecsülva Duncant vagy Parkert, ezen a téren azért messze nem ők viszik nálam a pálmát

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:46, 14-05-2007 
ujonc

Ezzel egyet értek. Nálam is inkább a "franchise player"-ek azok akiknek szurkolok. A spurs-t meg sosem szerettem igazán. Talán David Robinson idejében egy kicsit... de nem, akkor sem. Az viszont tény, hogy nagyon jók.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:05, 14-05-2007 
souljah

Ian wrote:
Ezzel egyet értek. Nálam is inkább a "franchise player"-ek azok akiknek szurkolok. A spurs-t meg sosem szerettem igazán. Talán David Robinson idejében egy kicsit... de nem, akkor sem. Az viszont tény, hogy nagyon jók.

es nagyon alattomosak. a youtube-on mar terjeng egy video arrol, ahogy Bowen egy zsakolasnal achillesen rugja Stoudamire-t. o elegge ki is akadt a dolgon...

azt lattatok, hogy elhalkult az Oracle Arena tegnap este? sokan leszallnak ma a bandwagonrol :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]