gumilapfm wrote:
sokan voltunk, mindaddig, amig fel3kor meg nem jelent egy matakesz kopaszokkal teli 10-12fos tarsasag Betaval es Mangoval az elen, tudniilik bezart a hely ahol voltak es muszaj volt valahol folytatniuk az estet. ez eddig oke, everybody's welcome, csakhogy nem volt ilyen egyszeru a szitu. foljottek a pulthoz, sabdaval b2beltunk, mire ok kijelentettek h koszonik a partyt, eddig voltunk mi, most akkor szepen alljunk 2lepest hatra es adjuk at a palyat Betanak, hagyjam ott a keveromet meg a pickupjaimat es egyebkent koszonik.

LOL?
Ezmiez? Aztarohadt

Hát én magamat ismerve tuti nem hagytam volna annyiban (persze ez nem jelenti azt, hogy ti rosszul cselekedtetek). Demokratikus országban élünk
(asszem, de gyurcsány óta nem vagyok ebben biztos), vettem volna egy mikrofont, és megkérdezem a közönséget, hogy ők akkor most milyen bulira is jöttek, és mit szeretnének hallani.
És kötöttem volna az ebet a karóhoz, hogy ez az én bulim, menjenek máshova. Simán megvédem a pultot "csak a testemen keresztül" is. Nagyon felhúztam volna magam a helyetekben.
Többiek akkorra már nem voltak ott? (dst, kebab, ...)
Egy alternatív megoldás, hogy egyszer akkor ti zenéltek helyettük a MONO-ban (ha jól vettem ki, hogy az övék a HOUSE2HOUSE buli).
Tudom, utólag könnyű okosnak lenni...

Veletek vagyok és együttérzek dubstep crew.