i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:07, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:47, 04-05-2007 
droid

DET-CHI 4:2
PHO-SA 4:3

detroitnal a palyaelony, de sztm 7-ig is elmehet.. ott viszont a tapasztalat donthet. es az, hogy a chicagora gyakran rajon a teglapakolgatas kivulrol a'la heat elleni 4. meccs. (mondjuk erre a pistons is hajlamos, de ok belul jobbak lehetnek ha wallace/mcdyess raveszi magat)

a spursnel meg arra gondolok h nem tudnak 7 meccsig a suns-szal futni es kifulladnak az oregek a vegere. +amare!!!!

houston/utah-hoz: habar a rocketsra fogadtam, en sem vagyok toluk oda mert nagyon ketemberes csapat es unalmas van gundy kosarlabdat jatszanak. de yao-t semmikepp nem neveznem szegyennek, tisztesseges center es ekkora emberek ritkan rendelkeznek ilyen mozgaskoordinacioval es technikaval - el kell viszont fogadni, hogy sokszor nem hozza a szintet, ami elvarhato lenne tole.
a utah pedig egyszeruen 1-6-ig nagyon jo papiron

kivancsi vagyok melyikuk lenne a GS-nek nehezebb ellenfel. erzesem szerint a warriors nagyon kifogta a dallast, egyszeruen rajuk volt szabva az a csapat, mert nem tudtak oket a small ball-ert megbuntetni belul (meg a warriors vedekezese is allitolag sokat javult+home court). talan a utah, boozer es deron williams miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 04-05-2007 
souljah

axs31 wrote:
a spursnel meg arra gondolok h nem tudnak 7 meccsig a suns-szal futni es kifulladnak az oregek a vegere. +amare!!!!

nem fognak, sztem, bar tenyleg elofodulhat ez is. Nash olyan vedekezest fog kapni, mint meg soha. Tony Parker nem egy Allen Iverson vedekezes szempontjabol...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 04-05-2007 
droid

frmn wrote:
axs31 wrote:

nem fognak, sztem, bar tenyleg elofodulhat ez is. Nash olyan vedekezest fog kapni, mint meg soha. Tony Parker nem egy Allen Iverson vedekezes szempontjabol...

en is csak ugy gondolom, korant se vagyok meggyozodve rola.. manapsag nem is lehet az ember tul sok mindenrol :) parker vedekezeserol nem tudok sokat, de vegul is az h a spursben kezd 19 eves kora ota, mar elmond valamit.. jo szeria lesz, az biztos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 04-05-2007 
original nuttah

Talán én vagyok az egyetlen, aki a (tippem ellenére) a Bullsnak szurkolok
Másik meccs meg egál, ez csak egy tipp

DET-CHI 4:2

PHO-SA 2:4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:31, 04-05-2007 
pokemon

det-chi 4-2 (a pistonst nem állítják meg keleten)

phx-sas 4-3 (itt bármi lehet, de ha a suns kezdő+barbosa egyenletesen jó teljesítményt nyújt, 7 meccsen legyűrik a texasiakat)

a gstate-re kiváncsi leszek, ha kitart a lendületük sokra vihetik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 05-05-2007 
ujonc

DET - CHI 4-3
PHX - SAS 4-2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 05-05-2007 
metalhead

detroit - chichago : 4-3
phx - sas : 4:2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:03, 05-05-2007 
souljah

Én is a Bulls szurkolok lelkes taboraba tartozok, es szereintem ok ha le tudnak gyurni ezt a Detroitot /amit be kell vallani eleg nehezkes feladat/ akkor ezt csak 7 meccses viadalban tudnak veghez vinni. ehhez viszont Detroitban is vinni kene egy meccset. A San Antonio-t bevallom kisse en is leirtam a playoff kezdeten, ugyhogy az sem tunik olyan egyertelmunek hogy a Phoenix olyan siman at tud rajtuk gazolni. nem veletlen ugye, hogy Tim Duncan es Bruce Bowen is a legjobb vedekezo jatekosok között van. arra kivancsi vagyok, hogy Nash-re pedig hogy all ra Parker, mert igaz hogy Parker nagyon jo jatekos de Nash-t nagyon nehez kiiktatni, szinte lehetetlen. mivel a Lakers es Bryant is nagy kedvenceim köze tartoznak, kisse öszerandult szemöldökkel neztem ahogy Barbosa lavirozik, es bedobal mindent ellenük. en viszont valtig allítom, hogy azokon a meccseken nem kapott olyan fogast amit valoszinuleg a San Antoni-tol megkaphat. ezzel termeszetesen semmikep sem szeretnem erdemeit kicsinyíteni, mert talan a leggyorsabb jatekos az NBA-ben es igen fenyes jovo allhat elotte.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 06-05-2007 
partiarc

megvan az első detroit győzelem :) a meccs alatt a bulls teljesen szét volt esve, detroit ott szerzett labdát ahol akart és kihasználták az alacsonyabb posztokat a védekezésük miatt :) 69-95 hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 06-05-2007 
pokemon

frmn wrote:
tomanek wrote:
hát igen, hogyha csak egy csapatot lehetne mondani, akit nem szeretnék a továbbjutók között látni, akkor azt hiszem a Houstont választanám, úgyhogy - a tippem ellenére - részemről is megy a :cross: :D

hatodik meccs hozva, playoff szinten siman 94:82, Kirilenko vegre nem a palya szelen sir (tenyleg megtortent) hanem jatszik (14 pts, 5 rbs, 4 ast, 5 bl)... ha a UTAH ugy javul idegenben, ahogy eddig, akkor... :cross:

csak osszejott, erdemes volt szoritani :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 06-05-2007 
souljah

mekkora meccs lehetett... : :shock: a HOU -16-rol jott vissza, de az utolso ket percben buktak

tippelek a tobbi meccsre is

CLE-NJN 3:4
UTA-GSW 4:2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 06-05-2007 
partiarc

CLE-NJN 4:2
UTA-GSW 3:4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 06-05-2007 
droid

CLE-NJ 4-2
UTA-GS 4-2

cle-nj: lebronnak erik mar egy dominans szeriaja, a szezon elso feleben sporolt magaval nagyon, es most is sokat pihenhettek + washington ellen a tobbiek is mar oda tudtak tenni magukat + home court

uta-gs: boozer es deron williams lehet a ket kulcs, elobbi bent bunteti a small ballt, utobbi pedig (fisherrel felvaltva) fogja baron davist. kivancsi leszek milyen lineupot eszel ki nelson, kap-e meg harrington lehetoseget, stb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 06-05-2007 

igen, a CLE-NJN ma este kezdődik, ezért illene minél előbb tippelni!
én is összekaparom most ehhez magamat atommásnaposan:

CLE-NJN 4:3
UTA-GSW 4:3

btw kész vagyok tőle, h még egy meccset sem láttam a gsw-tól, hogy tippeljek így? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 06-05-2007 
partiarc

CLE-NJN 3:4
UTA-GSW 4:2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 06-05-2007 
original nuttah

CLE-NJN 2-4
UTA-GSW 4-2

nehéz megitélni a clevelandet. a washingtont kiütni nem volt nagy fingás, a nj viszont kellemes benyomást tett rám.

fairman wrote:
ez a golden state nem akkora nagy titok... Don Nelson evekig a DAL edzoje, es Avery Johnsont a jelenlegi edzot is o patyolgatta, kivulrol es belulrol ismeri a csapatot meg az edzojet is. a DAL-nak a Golden State ellen volt (es lett) a legnehezebb dolga, barki massal nem szenvedett volna ennyit. a GS szerette is volna oket kapni...

persze nyilván igazad lehet. de azért megnéztem volna a meccseket. végigböngésztem a gsw csapatát, és tök kicsi csapat (úgy értem méretre). nemtom h fogták meg nowitzkit. esetleg tud vki vmi sitot, ahol értékelik a párharcokat?
főcsoport döntős lesz a utah? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:17, 06-05-2007 
partiarc

hogi wrote:
CLE-NJN 2-4
UTA-GSW 4-2

nehéz megitélni a clevelandet. a washingtont kiütni nem volt nagy fingás, a nj viszont kellemes benyomást tett rám.

fairman wrote:
ez a golden state nem akkora nagy titok... Don Nelson evekig a DAL edzoje, es Avery Johnsont a jelenlegi edzot is o patyolgatta, kivulrol es belulrol ismeri a csapatot meg az edzojet is. a DAL-nak a Golden State ellen volt (es lett) a legnehezebb dolga, barki massal nem szenvedett volna ennyit. a GS szerette is volna oket kapni...

persze nyilván igazad lehet. de azért megnéztem volna a meccseket. végigböngésztem a gsw csapatát, és tök kicsi csapat (úgy értem méretre). nemtom h fogták meg nowitzkit. esetleg tud vki vmi sitot, ahol értékelik a párharcokat?
főcsoport döntős lesz a utah? :wink:

mértnem nézed meg neten a meccset?:) vagy nba.com-on a meccsről van ilyen boxscore meg egyéb információk, ott tudsz olvasgatni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 06-05-2007 
souljah

CLE - NJN: 4-2
UTAH - GSW: 3-4

A Golden State ha ugy folytaja mint ahol a Dallasnal abbahagyta, okozhat egy kis fejtörest a Utah-nak is.
Sajnos en sem lattam meg oket jatszani, de par szaftos öszefoglaloban csak lestem hogy Baron Davis milyen nyakatekert mozdulatokbol hajigalta be a harmasokat. Ha Richardson es Jackson is odateszi magat akkor meglehetosen nehez dolga lesz a Jazznek. A Cleavland es a New Jersey szamomra teljesen egyenrangu ellenfelnek tunik, majd meglatjuk milyen napokat fog ki James...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 06-05-2007 
original nuttah

Szerintem 2 sima meccs, de én nem értek hozzá :wink:

CLE - NJN: 2-4
UTAH - GSW: 4-1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 06-05-2007 
pokemon

cle-njn 2-4 (lebronék kifulladnak, a nets meg egységes)
uta-gsw 4-3 (abszolút háromesély, böktem egyet, utah)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]