SELFDEST wrote:
Mhz wrote:
.... persze le merem fogadni, hogy mindenki aki látta az esetet, elfordult nyüszítve mint egy pincsi kutya. HOGY LEHET HOGY NEM LÁTTA SENKI AMIKOR TELTHÁZ ELÖTT TÖRTÉNT? és hogy senki sem volt képes segíteni?
naszóval
én ott voltam és láttam, veled, meg az összes eddigi hozzászólóval ellentétben. egy csaj és egy srác álltak a pultnál elöl, a csaj vszeg beszólt valamit davoxnak vagy ilyesmi, én csak azt láttam hogy davox feléjerug. a csaj barátja a lány elé állt, gondolom hogy megvédje vagy ilyesmi, lökdösődni keztedett davox-szal. aztán mikor látszott hogy durvul a dolog odamentünk szétszedni őket. davox annyira nem volt magánál, hogy az osztrák lánynak is majdnem nekiment, aki velük jött, a lány a pólójánál fogva húzta vissza, több-kevesebb sikerrel, én mellettük, közöttük állva próbáltam szétszedni őket. sikerült szétszedni őket, de aztán újból egymásnak ugrottak. kb csak néztük, akik ennyire ütni akarjak egymást, azokkkal nehéz mit kezdeni. aztán az osztrák csaj egy műanyag ásványvizes palackot nyomott a magyar srác arcába és sikerült szétszedni őket. a srác és a barátnője ezek után elmentek.
kb ennyi történt.
szerintem nem a bunkó magyar megütötte az osztrák mc-t volt a dolog, de az biztos hogy a csaj meg a barátja már zubcore-nak is beszóltak, és elég furik voltak, de davox se volt magánál az biztos.
ők minden esetre máshogy vagy leegyszerűsítve mesélték. A te beszámolódból csak az hiányzik, amit ők hangsúlyoztak, hogy mitől deformálódott el davox feje... láttam hogy megváltozott szegény, szóval az biztos nem kamu, hogy eltört!!
Szóval vajon kik-mik voltak ezek? Abból, amit írsz, úgy tűnik, direkt kötekedtek
Azért, akár egy névtelen bocsánatkérés szerintem nyugodtan elvárható lenne… (álmodozom)