Conclusion wrote:
Azért ennyire ne írd le...szerintem jó kis sound lett.
Talán kicsit nyers, de komolyabb baja szerintem nincs....
Lehet, hogy ismét a hónap zenei szavazásán részt fogsz venni ezzel, mert könnyen emésztehető kellemes kis dal (az enyémhez képest...

)
Úgyhogy szerintem nyugodtan hagyd csak fen és várd meg mintmondanak mások...

Jó, persze! Lehet, kicsit túl nagy önkritikát gyakorlok, de már kedvem sincs ezzel track-l foglalkozni. Egyszerűen összecsaptam és kész. Nincs benne kraft!
Legalább is minden újabb visszahallgatás után ezt érzem. Szeretem, ha a dob és basszus mellett van benne egy kis plusz tartalom is, amitől kiemelkedik vagy legalább is, elér egy olyan szintet, ami értékelhető.
Az, hogy például jól szól a dob vagy van tere az atmoszférának az egy dolog. Ez a technikai része, de az igazi értéket az jelenti számomra, ha tartalommal is bír. Mikor a végén arra "ébredek", hogy már végig éget a cigim, anélkül, hogy beleszívtam volna.
Nem külön-külön akarom hallgatni a dallamokat, ritmusokat, effekteket, stb., hanem egy egészként. Kapcsoljon ki, vigyen el, zárja el a valóságot előlem legalább egy kis időre, hogy csak akkor zökkenjek vissza mikor már vége a zenének.
Nos! Ebben ez nincs meg. Miért kéne véleményt kérjek egy olyan dologgal kapcsolatban, ami magának a szerzőnek se tetszik. Csak akkor van értelme a kritikának, ha kis kételyekkel is, de késznek érzem az adott szerzeményt. Ezért nem értem, miért posztoltam be ezt a zenét. Igazából végig se hallgattam rendesen vagy mit tudom én, hol járt az eszem. Sorry!...
Hagyhatom a linket, max. a technikai, főleg a dobok, ritmusképlet kiértékelése végett, de ennyi. Egyedül a dob téma erőssége, maszterelése tetszik. Úgy érzem, hogy mostanság sikerült valamelyest túllépjek a múltbeli erőtlenségen, dinamikátlanságon ez ügyben.
Ezt a részét megvitathatjuk, de ettől eltekintve összecsapott, silány munkát végeztem, és ezért nem jár az elismerés...
béke