T- minus wrote:
:D Hát, Morta megmondta a frankót

Oké, akkor ez egy szar próbálkozásom volt. Majd legközelebb. De a "hamis" szócskával csínnyán bánjunk, mert mindig az adott kor dönti el hogy mi hamis és mi nem(de hagyjuk is a zenetörténeti múltat), a helyes szócskát is ügyesen kimondtad.Ez a szó a disszonancia. Itt biza ezzel van a baj szerintem is. De butus dolog olyat mondani, hogy ha valami Disszonáns azt dobjuk is a kukába.Szerintem az ötlet is egy kurva fontos szempont és szerintem ebben a zenében van ötlet akár milyen szar is. Maximum van akinek nehezen emészthető(és ezt nem olyanok mondták akik ilyen kis programocskákkal zenécskéket irogatnak, mint én, hanem élő hangszereken kűldik elég faszán 12éve). Egy zenésznek szerintem fel kell tudni lelni és értékelni a zenékben rejlő értékeket, és nem dobunk mindent a kis kukánkba, mert eljöhet az a pillanat amikor elkezdesz egy zenét csinálgatni, és félbe marad mert nem jön az aminek jönnie kell.És ami most nem tűnik értékesnek az később azzá válhat kurva könnyen, csak lehet hogy picit mélyebbre kell ásni.Ezen kívül igazad van tényleg újra kéne csinálni egy részét már van is ötletem.
Ja, és köszönöm Morta neked is hogy beálltál azok közé a sorba akik vélemény nyílvánításukkal, észrevételeikkel segítenek az olyanoknak mint én, hogy minél eredeményesebb legyen a munkájuk.
Remélem csak idő kérdése az egész és én is olyan fasza dolgokat fogok csinálni, mint itt sokan.
Csuma!
Pá!
Figyu! Jelen kor ezt hamisnak tekinti ;)
Azt meg azért mndtam, hogy kezdj inkább újat, mert kb ugyanannyi erőfeszítésbe telne, mint ezt kijavítani. Az tény, hogy vannak benne jó megoldások, ötletek, de azokat mind meg lehet csinálni egy másik zenében is. Hidd el nem az a heppem, hogy mások zenéit húzom le, csak úgy vagyok vele, ha valaki konkrétan rávilágít a hibákra, az többet segít, mintha kiemelnénk 1-2 dolgot ami jó. És szerintem te is jobban járnál vele, ha ezt egy csúnya botlásnak tekintenéd ami után felállsz és továbbmész. De persze a te dolgod, ez csak egy vélemény ;)