i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:31, 06-06-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2007/01 T-minus - Black Soup
PostPosted: 21:17, 04-01-2007 
ujonc

Hát ez kész lett.....nagyjából....Tök fasza lenne ha kapnék 1-2 építő jellegű kritikát, hogy picit fejlődjek végre.
Köszi előre is!
A zene:

http://www.sendspace.com/file/a09oc8

Pá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:46, 05-01-2007 
NewCityBass

hat en nem nagyon tudok belole kivenni semmit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 05-01-2007 
droid

hali!

remélem ezen nem sértődsz meg de ez a zene oan lett minn egy régebbi crossfire. sok érdekes ötletet véltem hallani a zenédben, de mindet elnyomta a dob!!!! arról nem beszélveh egymáson usznak nagyon a dolgok a kiállóban fel-felhangzó bassline is érdemelne némi teret, mert nem rossz, de igy alig hallani!! most kb csak remélem olyan hangokról beszélek amik ténleg vannak... (csak vicc :D)

szerintem mindenekelőtt állítsd be a hangerőket, újra! aztán helyezd el h mit hol akarsz hallani! ne hagyd egymáson őket.

a pergőben van egy nagyon zavaró magas tartomány, sót talán az egészben sok a magas ?!

a basslient konkretizálni! megéri! ;)

a subon dolgozgatni kéne szerintem, ez igy hogy is mondjam.. nem viszi szerintem!

a padok minnha meg malströmösek lennének amikhez nem nyúltál volna igazán! azokon is gyúrogatni, h karakteresebbek legyenek!

overál: hangulatos zene sok helyen vannak jó részek, amik elkapnak, de a köztesek nagyon lehúzzák még, a káosz meg minden most nem jó értelemben.. de megéri dolgozni vele. remélem segítettem valamit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:27, 05-01-2007 
ujonc

Gyáá!! Köszönöm szépen a fasza kritikát és segítséget.Nagyon örülök annak amit írtál, mert tisztában vagyok vele hogy még nem jó az amit csinálok, de azt tudnom kell, hogy merre menjek, mi jó és mi rossz.Ilyen szerintem egy építő jellegü kritika és tőled valami ilyesmit kaptam, ugyhogy kössz!Sokat segítettél!
Még mindenféleképp fogok foglalkozni ezzel a zenével.
Pá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 05-01-2007 
NewCityBass

varjuk :D a vegkifejletet :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 05-01-2007 
NewCityBass

amugy a bassline-on is van reverb ? en ugyhallom hogy az egesz tull reverbes meg a hihat mitnha fhu nemtudom megfogalmazni hogy mit csinal de nagyon fura hangja van a a legfobb baj sztm hogy nem lehet kivenni rendesen a dolgokat..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 05-01-2007 

Dzsizzusz! Bocs, hogy ilyet kell mondanom, de ez egyenesen szörnyű. Ezek az electrosan csiripelő cinek majdnem szétrobbantották az agyam, hangerő arányok abszolút nincsenek. Végül is nem akarom felsorolni mindet amit Range már leírt...
Viszont van valami amit ő kihagyott, és az talán a legnagyobb para. Hamis az egész. Össze-vissza egymásrapakoltad a stringeket, és teljesen hamis az egész. Ezen kéne legelőször változtatnod, mert akármilyen jól kikeverheted a zenéidet, ha hamisak akkor szart se érnek. Szal ha csinálsz egy jó zenét ami nem szól tökéletesen, azzal még lehet kezdeni valamit, de ha hallgathatatlan a disszonanciák miatt akkor semmire se mész vele...
Szerintem inkább kezdj el egy új zenét, és próbáld fejbentartani az itt halllottakat (látottakat), mert egy zene javításának csak akkor látom értelmét, ha nincs benne sok para. Így viszont tiszta lappal tudsz indítani egy újat... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 05-01-2007 
NewCityBass

morta wrote:
Dzsizzusz! Bocs, hogy ilyet kell mondanom, de ez egyenesen szörnyű. Ezek az electrosan csiripelő cinek majdnem szétrobbantották az agyam, hangerő arányok abszolút nincsenek. Végül is nem akarom felsorolni mindet amit Range már leírt...
Viszont van valami amit ő kihagyott, és az talán a legnagyobb para. Hamis az egész. Össze-vissza egymásrapakoltad a stringeket, és teljesen hamis az egész. Ezen kéne legelőször változtatnod, mert akármilyen jól kikeverheted a zenéidet, ha hamisak akkor szart se érnek. Szal ha csinálsz egy jó zenét ami nem szól tökéletesen, azzal még lehet kezdeni valamit, de ha hallgathatatlan a disszonanciák miatt akkor semmire se mész vele...
Szerintem inkább kezdj el egy új zenét, és próbáld fejbentartani az itt halllottakat (látottakat), mert egy zene javításának csak akkor látom értelmét, ha nincs benne sok para. Így viszont tiszta lappal tudsz indítani egy újat... ;)

jah meg igen a diszonancia :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 05-01-2007 
sendspace.com:

"Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads."

:shock: ilyenkó mivan?

Post subject:
PostPosted: 17:58, 05-01-2007 
NewCityBass

nekem meg mukodott nemreg ketszer is letoltottem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:06, 05-01-2007 
allnightbreakz

fless wrote:
sendspace.com:

Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads."

elvileg tulvan terhelve a szerver, probalkozz kesobb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 05-01-2007 
ujonc

:D Hát, Morta megmondta a frankót :D Oké, akkor ez egy szar próbálkozásom volt. Majd legközelebb. De a "hamis" szócskával csínnyán bánjunk, mert mindig az adott kor dönti el hogy mi hamis és mi nem(de hagyjuk is a zenetörténeti múltat), a helyes szócskát is ügyesen kimondtad.Ez a szó a disszonancia. Itt biza ezzel van a baj szerintem is. De butus dolog olyat mondani, hogy ha valami Disszonáns azt dobjuk is a kukába.Szerintem az ötlet is egy kurva fontos szempont és szerintem ebben a zenében van ötlet akár milyen szar is. Maximum van akinek nehezen emészthető(és ezt nem olyanok mondták akik ilyen kis programocskákkal zenécskéket irogatnak, mint én, hanem élő hangszereken kűldik elég faszán 12éve). Egy zenésznek szerintem fel kell tudni lelni és értékelni a zenékben rejlő értékeket, és nem dobunk mindent a kis kukánkba, mert eljöhet az a pillanat amikor elkezdesz egy zenét csinálgatni, és félbe marad mert nem jön az aminek jönnie kell.És ami most nem tűnik értékesnek az később azzá válhat kurva könnyen, csak lehet hogy picit mélyebbre kell ásni.Ezen kívül igazad van tényleg újra kéne csinálni egy részét már van is ötletem.

Ja, és köszönöm Morta neked is hogy beálltál azok közé a sorba akik vélemény nyílvánításukkal, észrevételeikkel segítenek az olyanoknak mint én, hogy minél eredeményesebb legyen a munkájuk.
Remélem csak idő kérdése az egész és én is olyan fasza dolgokat fogok csinálni, mint itt sokan.
Csuma!

Pá!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:52, 06-01-2007 

T- minus wrote:
:D Hát, Morta megmondta a frankót :D Oké, akkor ez egy szar próbálkozásom volt. Majd legközelebb. De a "hamis" szócskával csínnyán bánjunk, mert mindig az adott kor dönti el hogy mi hamis és mi nem(de hagyjuk is a zenetörténeti múltat), a helyes szócskát is ügyesen kimondtad.Ez a szó a disszonancia. Itt biza ezzel van a baj szerintem is. De butus dolog olyat mondani, hogy ha valami Disszonáns azt dobjuk is a kukába.Szerintem az ötlet is egy kurva fontos szempont és szerintem ebben a zenében van ötlet akár milyen szar is. Maximum van akinek nehezen emészthető(és ezt nem olyanok mondták akik ilyen kis programocskákkal zenécskéket irogatnak, mint én, hanem élő hangszereken kűldik elég faszán 12éve). Egy zenésznek szerintem fel kell tudni lelni és értékelni a zenékben rejlő értékeket, és nem dobunk mindent a kis kukánkba, mert eljöhet az a pillanat amikor elkezdesz egy zenét csinálgatni, és félbe marad mert nem jön az aminek jönnie kell.És ami most nem tűnik értékesnek az később azzá válhat kurva könnyen, csak lehet hogy picit mélyebbre kell ásni.Ezen kívül igazad van tényleg újra kéne csinálni egy részét már van is ötletem.

Ja, és köszönöm Morta neked is hogy beálltál azok közé a sorba akik vélemény nyílvánításukkal, észrevételeikkel segítenek az olyanoknak mint én, hogy minél eredeményesebb legyen a munkájuk.
Remélem csak idő kérdése az egész és én is olyan fasza dolgokat fogok csinálni, mint itt sokan.
Csuma!

Pá!

Figyu! Jelen kor ezt hamisnak tekinti ;)
Azt meg azért mndtam, hogy kezdj inkább újat, mert kb ugyanannyi erőfeszítésbe telne, mint ezt kijavítani. Az tény, hogy vannak benne jó megoldások, ötletek, de azokat mind meg lehet csinálni egy másik zenében is. Hidd el nem az a heppem, hogy mások zenéit húzom le, csak úgy vagyok vele, ha valaki konkrétan rávilágít a hibákra, az többet segít, mintha kiemelnénk 1-2 dolgot ami jó. És szerintem te is jobban járnál vele, ha ezt egy csúnya botlásnak tekintenéd ami után felállsz és továbbmész. De persze a te dolgod, ez csak egy vélemény ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:26, 13-01-2007 
ujonc

fless wrote:
sendspace.com:

Szintén ez a problémóó nálam is. Kezd kilenni hab testem ezektől a myspace és társaitól. Nem lenne zsír egy direkt linkel küldeni...na,de mindegy! Próbálkozok még, mert kíváncsi vok!...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 13-01-2007 
impulsecreator.hu

paperdog(r) wrote:
Szintén ez a problémóó nálam is. Kezd kilenni hab testem ezektől a myspace és társaitól.

legy turelemmel, az uj szabalyzat mar elbol tiltani fogja ezeket a lehetosegeket

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]