i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 05:12, 19-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 398 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:35, 05-01-2007 
original nuttah

Conclusion wrote:
9b0 wrote:
Mi a konfigod?

Intel core 2 duo 2,133 Ghz, Asus P5b Delux, Geil memória kit 2*1GB 800 Mhz dual channelbe hajtva, aktív pfc-s aopen táp(400-as), 250 Gb western digital hdd 16 Mb cache raid edition, Asus Gforce 7900 GT. Mind ez egy plexi oldalapos Thermaltake Xaser amor házban(fekete).......fincsi... :)

A procit még meghúzom 3 Ghz-re aztán meglátjuk úgy mit tud.
Én még ezt a konfigot nem tudtam megakasztani. Komolyan nem tudtam annyi sávot bedobni amennyit ne bírt volna. Az igaz, hogy nem használtam a létező leg proci igényeseb dolgokat, de azért egy native instrumentes cucc is zabál rendesen illetve a pantheon és a blueverb is tehát nem vágom.......nagyon durva az biztos.... :D
Egyedül grafikában nem tud annyival többet mint egy szimpla 2 magos(tehát nem core 2-es szabványú), de ha meghúzod 3 Ghz-re akkor tulajdon képpen majdnem, hogy lesz egy "csúcs" számítógéped (felhasználoi rétegre vonatkoztatva). Ami annyit tesz ki, hogy nem kell megvenned a majdnem 200 000 ft-os 2,93-asat hanem megveszed az 1,8-asat vagy egy 2,1-eset felhúzod és ennyi(hozzáteszem az 1,8-as proci 40 körül míg a 2,1-es 52). Annál jobb meg manapság forgalomba nem létezik.(tudtommal) Persze kell egy jó alaplap és memók is...meg minden...én most ezt a vistára húztam össze. Elvileg egy ideig bírnom kell vele és egyenlőre kecsegtető, de nem akarom elkiabálni... :)
Viszont a winfosba ismét csalódnom kellet....ma átéltem a gépem első kékhalálát.....yeahhhh.

durva

ha tényleg ilyen géped van,akkor jó sokba lehet...
ennyit sose szánnék gépre, inkább veszek vasat vagy akármi más audio cuccost és maradok 3000-es sempronnál egy jó ideig...
legfeljebb exportálgatok :)

Profile  

Post subject: :)
PostPosted: 15:42, 05-01-2007 
ujonc

Jaj,csak ezt ne mondtad volna

csekjorbekk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:12, 05-01-2007 
Conclusion wrote:
De most komolyan....miért kell feketíteni a nevem?
Ilyen hülyékkel összehasonlítani.....ÉN NEM VAGYOK FILED!!!

Sértő, hogy ezt kapom annak ellenére, hogy én senkit nem b*sztatok....viszont én kapom rendesen a savat 9b0-tól valami olyasmi miatt amiről fogalmam sincs....

Ki a f*szom a za filed?? :lol:

Post subject:
PostPosted: 17:06, 05-01-2007 
original nuttah

fless wrote:
Conclusion wrote:
De most komolyan....miért kell feketíteni a nevem?
Ilyen hülyékkel összehasonlítani.....ÉN NEM VAGYOK FILED!!!

Sértő, hogy ezt kapom annak ellenére, hogy én senkit nem b*sztatok....viszont én kapom rendesen a savat 9b0-tól valami olyasmi miatt amiről fogalmam sincs....

Ki a f*szom a za filed?? :lol:

Hát ez az.... :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 05-01-2007 
original nuttah

A gép sokba volt, de nem nekem... :wink:
Ugyanis nem az enyém, de ha a srác eladja tuti megveszem...nagyából 2 kiló körül lehet összedobni szerintem....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 05-01-2007 
partiarc

PM3 wrote:
Conclusion wrote:
9b0 wrote:
Mi a konfigod?

Intel core 2 duo 2,133 Ghz, Asus P5b Delux, Geil memória kit 2*1GB 800 Mhz dual channelbe hajtva, aktív pfc-s aopen táp(400-as), 250 Gb western digital hdd 16 Mb cache raid edition, Asus Gforce 7900 GT. Mind ez egy plexi oldalapos Thermaltake Xaser amor házban(fekete).......fincsi... :)

A procit még meghúzom 3 Ghz-re aztán meglátjuk úgy mit tud.
Én még ezt a konfigot nem tudtam megakasztani. Komolyan nem tudtam annyi sávot bedobni amennyit ne bírt volna. Az igaz, hogy nem használtam a létező leg proci igényeseb dolgokat, de azért egy native instrumentes cucc is zabál rendesen illetve a pantheon és a blueverb is tehát nem vágom.......nagyon durva az biztos.... :D
Egyedül grafikában nem tud annyival többet mint egy szimpla 2 magos(tehát nem core 2-es szabványú), de ha meghúzod 3 Ghz-re akkor tulajdon képpen majdnem, hogy lesz egy "csúcs" számítógéped (felhasználoi rétegre vonatkoztatva). Ami annyit tesz ki, hogy nem kell megvenned a majdnem 200 000 ft-os 2,93-asat hanem megveszed az 1,8-asat vagy egy 2,1-eset felhúzod és ennyi(hozzáteszem az 1,8-as proci 40 körül míg a 2,1-es 52). Annál jobb meg manapság forgalomba nem létezik.(tudtommal) Persze kell egy jó alaplap és memók is...meg minden...én most ezt a vistára húztam össze. Elvileg egy ideig bírnom kell vele és egyenlőre kecsegtető, de nem akarom elkiabálni... :)
Viszont a winfosba ismét csalódnom kellet....ma átéltem a gépem első kékhalálát.....yeahhhh.

durva

ha tényleg ilyen géped van,akkor jó sokba lehet...
ennyit sose szánnék gépre, inkább veszek vasat vagy akármi más audio cuccost és maradok 3000-es sempronnál egy jó ideig...
legfeljebb exportálgatok :)

Ez jó nagy butaság, már bocs. Jó vasakat használni szar géppel nagyobb szívás, mint a szar gép vas nélkül. Manapság a legfontosabb "audiocuccos" a számítógéped, már ha nincs egy jól felépített stúdiód, de hatékony szeretnél lenni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:57, 05-01-2007 
piper

Conclusion wrote:
Ugyanis nem az enyém, de ha a srác eladja tuti megveszem...nagyából 2 kiló körül lehet összedobni szerintem....

hát ez az, aztán max 2 év múlva megint kapargathadod a 200 kilót mert ez már sz*rt se fog érni. ezt atrtom undorítónak ebben :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:46, 05-01-2007 
original nuttah

nihilist wrote:
Conclusion wrote:

hát ez az, aztán max 2 év múlva megint kapargathadod a 200 kilót mert ez már sz*rt se fog érni. ezt atrtom undorítónak ebben :(

Elvileg nem mivel az alaplap viszi a quadcoret.....ez elég prémium kategóriás cucc ahoz, hogy 1-2 év múlva annyira szar legyen... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:50, 05-01-2007 
partiarc

holnaputan meg kijon az uj procitokozas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:56, 05-01-2007 
piper

Conclusion wrote:
nihilist wrote:
Conclusion wrote:

Elvileg nem mivel az alaplap viszi a quadcoret.....ez elég prémium kategóriás cucc ahoz, hogy 1-2 év múlva annyira szar legyen... :wink:

igen én is azt hittem marad sokáig a s478 aztán kb egy évre rá jött az új :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:04, 05-01-2007 
partiarc

hat a socket 775 sem fog mar sokaig tartani

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 05-01-2007 
piper

deviant wrote:
hat a socket 775 sem fog mar sokaig tartani

ez az. és akkor mit csinál aki majd szeretne egy új procit venni mert haladni szeretne? vesz egy új konfigot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 05-01-2007 
original nuttah

Lehetünk negatívak ez irányába, de azért nem egyiknapról a másikra fognak ezek megváltozni.
Jelenleg ehez az alaplaphoz pl nincs még új driver sem. A magyar hivatalos support oldalára még fel se került (vagyisfelkerülni felkerült de még nincs supportja)
Asszem rendelkezek mindennel amivel nem maradok szégyenbe egy darabig(illetve rendelkezni fogok ha végre a bírtokomban lesz)
Pci expressz....firewire kapuk...Sli/Gpu...Sata 2.....szerintem ezel jó darabig menni fog minden....újítani megcsak akkor kell ha már ténylegesen itt az ideje....mindennap úgy sem lehetsz naprakész és minden ami kikerül a gyárból már csak olcsóbb lehet.....ez kb olyan szindroma, hogy 'minek egyek úgy is éhes leszek'....:)

Jelenleg szerintem a core 2-re érdemes váltani...."sokáig" nem lesz még velük baj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:18, 05-01-2007 
piper

Conclusion wrote:
Lehetünk negatívak ez irányába, de azért nem egyiknapról a másikra fognak ezek megváltozni.
Jelenleg ehez az alaplaphoz pl nincs még új driver sem. A magyar hivatalos support oldalára még fel se került (vagyisfelkerülni felkerült de még nincs supportja)
Asszem rendelkezek mindennel amivel nem maradok szégyenbe egy darabig(illetve rendelkezni fogok ha végre a bírtokomban lesz)
Pci expressz....firewire kapuk...Sli/Gpu...Sata 2.....szerintem ezel jó darabig menni fog minden....újítani megcsak akkor kell ha már ténylegesen itt az ideje....mindennap úgy sem lehetsz naprakész és minden ami kikerül a gyárból már csak olcsóbb lehet.....ez kb olyan szindroma, hogy 'minek egyek úgy is éhes leszek'....:)

Jelenleg szerintem a core 2-re érdemes váltani...."sokáig" nem lesz még velük baj.

jah csak egy baj van velük hogy kb 100 a váltás, és akkor megint nincs új hangkarim és studio monitorom a büdös életbe nem lesz :( . szóval kemény dió ez sajnos

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 05-01-2007 
corebreak

Úristen...minek ennyi teljesítmény??? Nemrég beszéltem egy fazonnal aki ATARIN zenél!!!...igaz hogy CSAK MIDIre használja...száezer vassal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 05-01-2007 
original nuttah

nihilist wrote:
Conclusion wrote:

jah csak egy baj van velük hogy kb 100 a váltás, és akkor megint nincs új hangkarim és studio monitorom a büdös életbe nem lesz :( . szóval kemény dió ez sajnos

Hát a gyári integrált hang nem rossz. Ezen nem ac97 van hanem azalia és nekem még tetszik is....24 bit 192 khz 2 ms latency. Szerintem egész jól szól.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 05-01-2007 
corebreak

Az én macijaim 1 GHZ alatt vannak...nyár végén belerakom a Dual2Ghz-s PPC G4-es karit oszt csá...megint elvagyok egy ideig...aztán meg ugyis lemegy a G5ösök ára mert addigra full inteles lesz már a biciklim is...:):):)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 05-01-2007 
partiarc

Conclusion wrote:
nihilist wrote:
Conclusion wrote:

Hát a gyári integrált hang nem rossz. Ezen nem ac97 van hanem azalia és nekem még tetszik is....24 bit 192 khz 2 ms latency. Szerintem egész jól szól.

aze az azalia meg mindig fenyevekre van egy jo hangkartyatol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:48, 05-01-2007 
piper

deviant wrote:

nekem csak egy régi terratecem van de az alaplapimhoz képest istencsászár

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:55, 05-01-2007 
partiarc

nihilist wrote:
deviant wrote:

nekem csak egy régi terratecem van de az alaplapimhoz képest istencsászár

nyilvan
deerted ha ez meg az sli miatt vette ezt a lapot akkor inkabb valami olcsobb plusz egy normalis hangkartya
pci expressz meg 600 videokartya zeneles szempontjabol teljesen felesleges

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 398 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]