a hazai producerek (es djk) sikereit nezve mindenkeppen 2005-2006, de szamomra a kerdes egyszeruen nem ezt jelenti
nagyon hosszan elgondolkodtam, hogy melyik eve(ke)t is lehetne valasztani a honi dnb szcena torteneseit tekintve...
nos en minden evben talaltam tobb bulit, esemenyt, ami maradando elmenyem es sztem meghatarozo volt a "fejlodesben"
amik mindenkeppen emlitesre meltoak:
96-97 keves buli, az is vegyesen, sokaknak veletlen ratalalasok, de meg minden nagyon izgalmas, erdeklodo es ujito kozonseg es djk (jungle farsang a cirkuszban, trace az e-playben)
98-99 az elso komoly dnb bulik, amik megalapoztak mindent (lee a park cafeban, goldie a szigeten, ed rush termeszetesen, de aztan bc, dylan facs, krust, loxy, kemal, ink + boulvard, jungle war-ok, faklya) meg mindig hiperlelkes kozonseg, a djk mar tudjak micsinalnak, ROYAL es jail
2000 matrix (talan az egyik buli, amit legjobban vartam eletemben), marcus, ian & stretch, die, usual suspects,
FOJ, elso NSok, storm, trax,
igazabol ekkor indult be a dolog sztem
2001tol szamomra viszonylag monotonna es lapossa valt a dolog, mindig voltak jo bulik (usual suspects vigado, ink ugeto, total science living room, marcus+calibre pacha, asides+cyantific+pressure csobanka, asides a38...) es kevesbe jok, minden evbol van jo emlekem es rossz is
2004-2005ben az a38as blz sorozaton (dylan + techitch, keaton + lee...) megint nagyon jol ereztem magam a bulikon, sokszinubb lett minden es asszem az elso ipc buli equinoxal felrazta a hazai dnb eletet
ha negy evre szavazhatnek, sorrendben a kovetkezo szavazatokat adnam le: 2000, 1999, 2004, 2005