|
[meggyes] (346) Üzenek Ujabb macskam van, ami nagyon S.O.S.!!!
Tegnap az erdoben kaptak el szegenyket a kutyaim. Iszonyu macskasikolyokat hallottam, rohantam be utanuk a fak koze, azt lattam, hogy az egyik kutyam razza szegenyt, mint a rongyot, a masik ketto meg probalja kitepni a szajabol, sikerrel. Mikor odaertem, csak annyit lattam a szemem sarkabol, hogy a macska tiszta ver, de elobb csunyan megtoroltam a kutyakat. A macsek kozben kb terdmagassagig felmaszott egy fara, kopkodott, fujt, fel oraig ciceresztem vele, mire nagy nehezen meg tudtam fogni. Ami a legdurvabb, hogy a macskanak osszvissz annyi baja tortent, hogy jo par bordaja eltort, se egyeb tores, se semmi ezen kivul, a ver a bundajan az egyik kutyam szetkarmolt orrabol szarmazott. Csontsovany szegenyke, 3 honap koruli, nem sokaig huzta volna az erdoben egyedul, ugyhogy innen nezve meg jol is jart. Feher-szurke cirmos foltos, kandur. Egyebkent eszik, egeszsegesnek tunik egyelore, viszont S.O.S. olyan ideiglenes befogadot keresek neki, aki ha kutyas is, el tudja valahogy szeparalni, mivel - ertheto okokbol - eleg eee... khmm... markansra sikeredett a kutyakra szocializalas. Vagy olyan gazdit, aki nagyon-nagyon vigyaz ra, mert ez a mirnyak a 7 eletebol most felhasznalt hat es felet minimum, szerintem az orangyala most nyugdijaztatja magat mondjuk egy ongyilkos merenylo melle, az se kevesbe maceras melo, mint erre a macskara vigyazni. Nekem csak egy lomtarnak hasznalt ures szobam van, ami kutyatlan, de mivel a macsek meg embert se nagyon latott, igy oda nem rakhatom, mert tobbe meg nem fogom a lomok kozt, az tuti. Ha valaki tud segiteni, az legyszi hivjon, hamar-hamar, mert a macska szempontjabol ez tarthatatlan allapot. A kutyaim ugyan mar nem bantjak, mert amit tolem kaptak, azt nemigen felejtik el, es egyebkent is vannak macskaim (akik falkatagok, viszont az idegen macska sajnos zsakmany), de a macska a plafonon van az idegtol, ha meglat egyet. Nem csodalom, en is ott lennek. HELP ME!
telszam nalam
|