implant wrote:
Hm. a beugrós dolog nekünk is ott derült ki-senki sem mondta előtte, de mivel megjelent a motocross bajnokság egy-két agresszív képviselője mondván hogy ők itt alszanak-majdnem szervezőlincselés lett belőle. Így tehát volume le-a felére/negyedére... A másik hogy ha már tízkor nem jelenik meg senki-jelent valamit és az organájzerek csak mentették a menthetőt. Ne haragudjatok de egy ezres abszolút reális egy ilyenért sőt. Ha átszámoljátok a dolgot kijön hogy mekkora bukta volt ez a péntek még palkóék nélkül is. hogy őket hová tudjuk hívni ha nincs tisza mozi nem tudom mert akkor lőttek az egésznek. miért? hát ez az utolsó két buli rádöbbentett arra hogy nem biztos hogy van értelme szolnokon ezt erőltetni. ha öt év alatt nem voltunk képesek kinevelni egy fix számú közönséget (itt most minimum 100-150 emberre gondolok) akire lehet építeni akkor minek? vagy mi rontottunk el valamit de NAGYON vagy egyszerűen ez a város nem alkalmas erre az egészre. nekem ez már egy kicsit drága hobbi hogy a partyk költségeit zsebből állom mert aki ismer tudja hogy nem figyel otthon úszómedence tehát én úgy döntöttem hogy az ilyen helybérlős-behirdetem saját kesből bulikat témákat én befejeztem. egész egyszerűen lehozott az egészről az érdektelenség amit tapasztaltam. tehát ha van mozi akkor lesz valami ha nincsen akkor meg kell egy klub aki anyagilag támogat minket. egyébként sajnos SEMMI nem lesz.
Szerintem van 100-150 ember, csak abból sok főiskolás. Tisza mozi kellene mindenképp, mert szvsz az egyetlen olyan hely Szolnokon, ami be tud fogadni egy ilyen bulit, nincs a világ végén, és még igényes is. Azért osztom Viktor véleményét, vagy mozi vagy semmi:(
Mellesleg ami el lett cseszve, az hogy a sziesztában volt (nyilván azért mert más választás nem volt:( ), meg hogy hónap végén volt, mikor az embereknek már nem nagyon van pénze.
Szponzorokat kell találni, mert anélkül szinte lehetetlen.