i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:46, 30-05-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 248 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:54, 15-07-2006 
droid

Először is szeretnék gratulállni mindazoknak, akik elindultak, és a döntőben együtt jácchattam velük, le a kalappal, a hibákat leszámítva, amik mindenkinek vannak, öröm volt látni, h mindenki, szívét lelkét beleteszi a szettjébe!Voltak oylan zenék, hát, amik nekem is kellenének :P

na de félre a tréfát, elég erős kis mezőny jött össze, és hát, még 1szer gratula mindnekinek, remélem, mindenkivel sikerül tartani a kapcsolatot, és megkeressnek, és remélem, sokat jáccunk mi még együtt!

Ami 1 kicsit rossz volt, h a zsűri 1 része, a 2 emberke, közepén eltávozott, de a megmaradtak, is szerintem jó döntést hoztak, bár kinek ez kinek az! :oops:

na még 1szer mindnekinek sok sikert a továbbiakban, és sok jó lemezt! :D

Köszönök mindent!

Písz!

http://www.soundcloud.com/incident
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 15-07-2006 
NinjaBreakz

na de ki nyert?

ib lépett le mi? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 15-07-2006 
droid

krueger wrote:
na de ki nyert?

ib lépett le mi? :D

a gabi baratunk miki :):):)

http://www.ccx.sk/hu/itallap.php > nezzetek korul a partyfotokon :P

aug 30 - aquabeatz
London Electricity, Dom and Roland, Baron

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 15-07-2006 
original nuttah

Jahh ki nyert?! :D
Én meg "mi" reménykedünk...............

http://www.facebook.com/thepici
http://www.flickr.com/photos/piciart/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 18-07-2006 
ujonc

ib, epekedve várom a beszámolót :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:49, 18-07-2006 
metalhead

a beszámolók már jó régóta akadoznak :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:24, 18-07-2006 
impulsecreator.hu

mert azokat is ibnek kellene megirnia :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 18-07-2006 
impulsecreator.hu

true :(

de mar nekialltam - stay tuned.

es bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 20-07-2006 
metalhead

legalabb annyit h ki nyert, plz, az csak egyetlen szo :idea:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:40, 20-07-2006 
weekandbass

fegz

http://www.myspace.com/weeknorm

http://www.myspace.com/mameluksystems

Image

hooligans

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 20-07-2006 
metalhead

hat o aztan tenyleg megerdemelte! gratulalok :!:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:16, 20-07-2006 
impulsecreator.hu

hey hey grat !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 20-07-2006 
droid

Győztes mix letölthető lesz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 20-07-2006 
impulsecreator.hu

hello minden erdeklodonek,

elnezest, h ilyen lassan derulnek ki a dolgok - nem szamitottam ra, h a sajat velemenyem koz ele tarasa mellett az eredmenyhirdetes felelossege is kvazi ram fog harulni :wink:

a donto ot resztvevoje elott roviden a helyszinrol, korulmenyekrol, szervezesrol szolnek nehany szot. ahogy azt joe-nak (circus maximus) is elmondtam, en kicsit rogtonzottnek ereztem a verseny szabalyait. furcsa volt pl., h nem volt "belepesi kuszob", nem kellett elore mixet bekuldeni, es igy - a hirek szerint - olyanok is lemezjatszo moge allhattak az elodontokon (amik igy gyakorlatilag valogatok voltak(?)), akik erre meg abszolut nem alltak keszen (bar tudom, egy studio mixet ossze lehet utni gepen is, szoval az sem garancia, de talan tobb a semminel).

hasonloan sok kritikat kapott itt a forumon is a ozonsegszavazasos megoldas is, ugyh arra nem terek ki bovebben. a dontosokre vegulis nem lehet panaszom, szoval szerencsere jol alakult a dolog - aminek orulok, de az elozmenyek alapjan erre szerintem nem nagyon volt garancia.

a promociot sem ereztem igazan alaposnak, bar ezt mindig nehez megitelni - mondjuk eleve lehet, h nem nyaron kellene egy ilyen tehetsegkutatot megcsinalni, amikor egyreszt nemhogy "amatoroket", de kulfoldi nagy neveket is hallhat ingyen az ember, masreszt a nyaralasok miatt is lehetnek erdeklodok, akik vegul nem jutnak el a bulira.

a legnagyobb problemam azonban a zsurivel volt. a forumon ugy tudom nem esett rola szo, a radio cafen a motor city-ben viszont veletlenul pont belefutottam, amikor axel meg az elso buli elott arrol beszelt, h az eredetileg tervezett zsuri bal, bratwa, palotai, sp, es "valaki az ipc-tol" lett volna. (akkor meg nem volt biztos, h en megyek, de joe-val elotte abban maradtunk, h azon leszunk, h vki mindenkepp kepviselje az ujsagot) nyilvan nem mondok ujdonsagot azzal, h a circus maximusnak sok kritikusa van (melyik szervezocsapatnak nincsen?), de ezzel es a felsorolt hianyossagokkal egyutt is azt hiszem, hogy ez egy olyan zsuri lett volna, ami ugymond hitelesitette volna a vegeredmenyt (es ezzel vhol az egesz versenyt). csakhogy. az eleg hamar kiderult, h bratwa es palotai mas elfoglaltsag miatt nem tud megjelenni, a mult het elejen pedig az is, hogy bal is csak nagyjabol ejfelig tud maradni. igy ketten maradtunk sp-vel, es az egy dolog, h nekunk esetleg mennyire kulonbozo az izlesunk, mennyire latjuk maskepp a dolgokat (egyebkent vegul eleg hasonlo velemenyen voltunk), de ket ember egyszeruen keves...

a kiirt kezdeshez kepest par perc kesessel ertunk a helyszinre, de nem maradtunk le semmirol: weide kb. haromnegyed 11kor kezdett zenelni. en most voltam eloszor a tuzrakterben, es annak csodas b epuleteben - egy tizedmasodpercig regi royal flashem volt tole, szoval azt nem mondanam, h rossz, viszont rendesen behangositani csak nagyon dragan lehetne (de allitolag nem erdemes, mert akkor meg a kornyezo lakok jelentik fel a helyet), plusz nem hogy legkondi, de egy ventilator sem volt, tehat legmozgas az nulla. a hangra visszaterve, az egy dolog, hogy a tancteren (ami nem is annyira kicsi, amennyi ember pedig most osszejott, ahhoz egyenesen nagy) nem volt igazan elvezheto a zene, de a djk is csak egyik oldalrol kaptak monitort, azt is aranylag messze - a versenyzok jol be lettek dobva a melyvizbe. (weide azt meselte, hogy elozo alkalommal meg volt egy hangfal a masik oldalon kozelebb, es a monitorok a kevero booth monitor kimenetere voltak kotve, nem a masterra, igy lehetett oket kulon allitani - nem derult ki, h a dontonel miert valtoztattak ezen)

igerem mostmar a lenyegre terek, elotte meg egyetlen mondat arra az esetre, ha valakiben olyan kerdes merulne fel, h ha en ezeket tudtam/sejtettem, akkor miert vallalatam a zsurizest: kivancsisagbol, es a dontosok iranti tiszteletbol; mert azt gondolom, ok az indulaskor nem azt merlegeltek, h ki szervez, hova, es hogyan (foleg mivel a hogyanrol inkabb csak feltetelezeseik lehettek), hanem ugy tekintettek a versenyre, mint lehetosegre, amibol - lassuk be - nem sok adatik ebben a szcenaban. ehhez pedig szerintem a tisztes elbiralas a minimum, amit megerdemeltek.

az elbiralas szempontjairol. technika es szelekcio nalam azonos sullyal birt. techniknal az alap a korrekt "beatmixing" (de par kisebb csuszkatol nem kapok sikitofraszt: emberek vagyunk, nem robotok; sot, vhol meg jo is, ha latszik, h nem esik ketsegbe az ember, ha hallja, h elkezdenek csuszni a zenek, hanem tud korrigalni, es jol korrigal) es, h "szerkezetileg" jol keruljenek egymasra a zenek. ezen tul esetleg a keveropult hasznalatat is lehet figyelni (djm 600 volt, az effekteket ugy emlekszem senki nem hasznalta). szelekcioban en a sokszinuseg hive vagyok, de nyilvan azert kell a konzisztencia es az, h vmi koncepcio erzodjon a produkciobol (igy egy jobban egy hangzashoz ragaszkodo fellepo szettje jobb lehet, mint egy csapongoan sokfele)

kozonseg minimalis volt, es az a keves ember is hullamzoan volt jelen (gondolom a tobbseg vmelyik versenyzonek szurkolt, es esetleg le is lepett, amikor nem az o embere jatszott), ezert az o reakcioikbol nem igazan lehetett kovetkezteteseket levonni. bal az elso ket felleponel tudott ott lenni, roluk jegyzetelt is, es ezeket a jegyzeteket rambizta. en vazlatosan a tracklistakat jegyzeteltem, meg egy-ket fontosabb dolgot, es inkabb probaltam "megerzesekre" hagyatkozni. az osszegzo velemenyben szerepelnek olyan dolgok is, amire sp-vel jutottunk, amikor a vegso sorrendet probaltuk eldonteni. nem igerem, h mindenkirol tudok ugyanannyit irni, se azt nem allitom, h mindenkit el tudok latni hasznos tanacsokkal, de remelem, h senki nem fogja igazsagtalannak erezni, amit leirtam. (ugy dontottem, h a velemenyeket egyenesen a versenyzokhoz cimzem, igy talan szemelyesebb)

Weide
jumpup orientált zenék (j majik, dillinja, fresh, dj ss, ...), volt pár mix, ami lehetett volna rovidebb, de osszessegeben dinamikus volt a szett, jol jottek egymasra a trackek. alapvetoen nem volt technikai gondod, de a vege fele mintha "elfaradtal" volna (ezt ott is mondtam), és kicsit tobb volt a pontatlansag; "plusz pont" a pitch-csel korrigalasert es a tease-ert; a "vagdosas" viszont nem jott annyira jol ki. az adott vonalat vegulis jol kihasznaltad (ujabb es regebbi darabok, volt talan 4-5 vokalos zene is), de a szetted elonyere valt volna par mas hangzasu darab. pech, h te kezdtel, mert ha kesobb jatszol (v pl. ha van kozonseg), valoszinuleg ennel is olajozottabban ment volna (es akkor meg nagyobb bajban lettunk volna a dontessel)

Oliv-R
itt is a "london sound" volt folenyben, de a ganja megjelenesek es x ray koze bekerult azert egy 'haters' es egy 'renegade snares' high contrast rmx is - kar, h itt viszont visszautott a sokszinuseg es a spontaneitas, es kis hijan "szetesett" a szetted. latszik, h van "skilled", de hiaba jon ki double dropra az x ray es az everyday, ha rettenetesen szolnak egyutt! plusz kapkodas: ugy tunt a pontossag karara probaltal lenduletes lenni (ez mondjuk olyan hiba, amibe - szerintem - konnyu beleesni); balint jegyzeteben meg pont most olvasom, h "ilyen zenekhez picit gyorsabb mixek kellenenek". lattam, h te sem voltal elegedett a teljesitmenyeddel, es en is ugy sejtem, h optimalisabb korulemenyek kozott ebbol a lemezparkbol sokkal tobbet is ki tudsz hozni - bizom benne, h pozitiv szemlelettel vizsgalod a dolgot, es nem kudarckent eled meg, hanem epitkezel azokbol a tapasztalatokbol, amiket megszereztel

Fegz
nem tagadom, a forumos hozzaszolasok es az elodontokon jart ismeroseim beszamoloi alapjan rad voltam a legkivancsibb - ez talan meg nem pozitiv diszkriminacio -, es vegulis nem csalodtam. techy hangzasvilag, de a dinamikusabb valfajbol, "fureszporos" unalmasabb darabok nelkul - mondjuk nekem az _ennyire_ bumm a fejbe szelekcio egy-masfel ora utan mar faraszto (de ez most haromnegyed volt csak). ha bedobsz par lazabb, de legalabbis mas hangzasu darabot, kicsit "hullamoztatsz", az szerintem jobban fenntartja az erdeklodest (bar tudjuk, h a kozonseg egy resze tenyleg nem akar mast, mint menetelni, de akkor sem hiszem, h egeszseges cel ennek kiszolgalasara egyre durvabb-es-durvabb-es... zeneket pakolni). ugy tunt igyekszel frissen tartani a lemezestaskadat. a mixek feszesek voltak, a crossfadert ha jol lattam nem hasznaltad (nem tudom ez szandekos volt-e, es ez kicsit talan izles kerdes is, de sokak szerint finomabb, folyamatosabb atkevereseket lehet elerni csak a csatornapotik hasznalataval), a cd-vel volt egy kis bizonytalansagod - de folosleges emiatt haromszor elnezest kerni a szett utan :wink:

Elf
te voltal az egyetlen, akit mar ismertem szemelyesen a verseny elott (bar nem hiszem, h ez befolyasolta volna a megitelesedet), de most hallottalak eloszor jatszani. a te szelekciod allt hozzam legkozelebb, sot talan ugy is fogalmaznek, h a legkozelebb a "hazai elvonal" (foleg tactile kru) vilagahoz. gyanitom alaposan atgondoltad a szelekciot (nem tudom a tobbi versenyzo hogy volt ezzel, de nalad erzodott a legjobban a megtervezettseg; en mondjuk siman osszeraknam egy versenyre, h mit jatszok, es nem ott akarnam kitalalni - ezzel szerintem semmi baj sincs, legfeljebb azzal kapcsolatban vet fel kerdest, h mennyire tudsz rugalmas es spontan lenni egy bulin, ahol esetleg az sem biztos, h vegulis mennyi idod lesz). volt ive annak, amit jatszottal, joforman csak (az en dnb szotaramban) "a ligas" eloadok darabjai szoltak, bar emiatt kicsit talan hianyoltam valami "meglepetest" (igen, tudom, nekem semmi sem eleg jo), es bar osszessegeben sokszinu voltal, de par eloado/label meg igy is (foleg klute es a commercial suicide) kis hijan "felulreprezentalt" volt. a vegen talan tulsagosan le is pihentetted a szettet egy bulihoz. a mixing mondhatni "99%-ban" jo volt, bar nem kaptam fel semmire kulonosebben a fejemet, igaz volt egy tease is. vmi olyasmi lenne a tanacsom a jovore nezve, h merj kicsit jobban "buliztatni".

Ash
a szett elso harmadaban komolyan megkuzdottel a technikaval - amit nem is igazan akarok a te hibadnak betudni (gondolom az elodonto utan most talalkoztal masodszor 600as pioval (lehet, h technics-szel is?), es ha lett volna 5-10 perced, h kicsit probalgasd, akkor semmi gondod nem lett volna), de nyilvan azert befolyasolta az osszkepet. nagyobb baj, h az elso ket zened szamomra roppantul semmitmondo volt, es a mixekkel is tobbnyire elegge kivartal (amikor neztem, mindig a masodik dropra raktad az elso zenet az elejetol) - szerintem a te 45 perced alatt szolt a legkevesebb zene (ami nem feltetlenul lenne baj, mert a verseny nem a tracklista hosszarol szolt - de azert ez is szempont valahol). nehanyszor crash-eltel is, egy-ketszer pedig szinte mintha nem is akartad volna korrigalni a szetcsuszast. a vegere azert felsejlett valami koncepcio, a techy hangzasbol a matrix+cyantific zenevel ugyesen kanyarodtal el a finomabb zenek fele, de nekem valami megis "hianyzott" ahhoz, h kerek legyen a dolog.

fel harom korul fejezte be Ash, amig sp-vel nekialltunk "tanacskozni", Fegz es Elf allt be ujra a lemezjatszok moge, ami jol is jott ki igy, mert hamar arra jutottunk, h kettojuk kozott fogjuk eldonteni, h kinek jar az elso hely. ugyh fel orat jatszottak b2b, aminek a vegere arra jutottunk, h hajszallal, de hatarozottabb fellepese, rutinosabb mixei miatt Fegz lesz az. (nalam szempont volt meg, h tudom jol azt is, h bar egyebkent sem konnyu, de videkikent meg nehezebb barmit is elerni.) mivel tenyleg nem volt konnyu meghozni ezt a dontest, ezert bar erre nincs igazi rahatasom, de probaltam a szervezoket arra osztonozni, h Fegz mellett nyujtsanak ha nem is kulfoldi fellepos bulin, de valamikor, valamilyen formaban Elfnek is lehetoseget a fellepesre (sot, akar Weidenek is - vagy ot pl. ajanlom a Weekandbass kru figyelmebe :wink:) egy pillanatig jatszottunk a gondolattal, h legyen megosztott elso hely, de szerintem ez a fellepokkel szemben sem lett volna korrekt - a versenyek sajnos/szerencsere ilyenek, h vki nyer, a tobbiek meg masodikak, harmadikak, stb. lesznek...

mindezek utan tehat a vegeredmeny:

1. Fegz
2. Elf
3. Weide
4. Ash & Oliv-R

a szervezoknek koszonom a felkerest, minden versenyzonek sok kitartast es lelkesedest a tovabbiakhoz. az elso (ket) helyezettnek azert, mert a tapasztalat azt mutatja, h a semminel ugyan tobb egy ilyen lehetoseg, de ahhoz keves, h mostantol orrba-szajba hivjanak mindenhova, tehat okozhat csalodast, amin tudni kell tullepni. a tobbieknek (beleertve az elodontosoket is) pedig azert, h tudjak "helyen kezelni" ezt a versenyt, es ne hagyjak, h barmitol is elvegye a kedvuket.

vegezetul elnezest, h ilyen lassan keszultem el ezzel az iromannyal - latjatok, ez a szcena tele van megbizhatatlan emberekkel... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 20-07-2006 
metalhead

köszönjük a korrekt beszámolót :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:18, 20-07-2006 
ujonc

Valóban korrekt beszámoló. Köszönjük Ib.
És grat Fegz! :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 20-07-2006 
NewCityBass

Grat Fegz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 20-07-2006 
droid

Hát nagyon szépen köszönöm, és szerintem a többi versenyző nevében is mondom, ezt h nagyon korrekt beszáűmolót kaptunk, nagyon örültem a rám írt véleményezésre, és nagyon örülök, a helyezésemnek, és a többieknek is nagyon gratulálok, és remélem lesz alkalmam a többiekkel is még nem 1 alkalommal együtt jáccani!

Köszönöm a zsűrinek, h meghallgattak az embereknek, akik ott voltak, és elfnek, akivel öröm volt a b2b :D

ib-nek anniyt, h a faderhazsnálat nálam igen csak megy, de mivel nem jáccottam még előtte 600as keverőröl, ezért nem akartam rizikózni, zenében meg eléggé sokszínű vagyok, de mivel ez 1 verseny volt, és én azt a vonalat jáccottam amit a legjobban szeretek, de a lemezestáskában, elfér más is :D de remélem, ezt majd valahol máshol is megmutathatom!

még 1szer nagyon köszönök, mindnet mindnekinek a gratulációkat :oops:
és minden versenyzőnek, további sok sikert!

Fegz (incident) Győr!

http://www.soundcloud.com/incident
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 21-07-2006 
original nuttah

Fegz wrote:
Hát nagyon szépen köszönöm, és szerintem a többi versenyző nevében is mondom, ezt h nagyon korrekt beszáűmolót kaptunk, nagyon örültem a rám írt véleményezésre, és nagyon örülök, a helyezésemnek, és a többieknek is nagyon gratulálok, és remélem lesz alkalmam a többiekkel is még nem 1 alkalommal együtt jáccani!

Köszönöm a zsűrinek, h meghallgattak az embereknek, akik ott voltak, és elfnek, akivel öröm volt a b2b :D

ib-nek anniyt, h a faderhazsnálat nálam igen csak megy, de mivel nem jáccottam még előtte 600as keverőröl, ezért nem akartam rizikózni, zenében meg eléggé sokszínű vagyok, de mivel ez 1 verseny volt, és én azt a vonalat jáccottam amit a legjobban szeretek, de a lemezestáskában, elfér más is :D de remélem, ezt majd valahol máshol is megmutathatom!

még 1szer nagyon köszönök, mindnet mindnekinek a gratulációkat :oops:
és minden versenyzőnek, további sok sikert!

Fegz (incident) Győr!

Ugyan a döntőn nem voltam ott, viszont az elődöntőben hallottalak, és örülök, hogy végül te nyertél:)

Grat :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 21-07-2006 
NewCityBass

nah összemérjük 29.én tudásunkat Fegzy;)
egyébként meg Grat...

www.myspace.com/solarcube5
www.myspace.com/eliadesz
www.newcitybass.commers.hu

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 248 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]