i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:05, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 371 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:46, 12-06-2006 
partiarc

phreek wrote:
.syr wrote:
minden gonoszkodás nélkül kérdezem, hallotta valaki, mit játszott???

hallotta. jellegtelen hardhauz-szerű duftát. nem nélkülözve egy jellegtelen gwen stefani átiratot sem.

mi voltunk ott vagy fél órát,mert nem fértünk be roisin-ra :mad: bevallom táncoltam is kicsit,mert vigyázzban mégsem akartam ott állni :)
gwen stefanin meglepödtem kicsit én is :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 12-06-2006 
metalhead

http://index.hu/homar/index.php?p=2294& ... &tb=1&pb=1

Múzeumban partizni = halál

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:55, 12-06-2006 
pokemon

akkor most én is megmondom jól...

hát ez tényleg egy hitvány szervezés volt.

atomcsigalassú és béna pultosok, kb ilyen farsangi sulibüfé szint.
drágaság mellé (pezsgő prosztó mód decire kimérve 400 ft-onként pl.) minden ment műanyagpohárba, még a breezer is, egyedül a redbullt hagyták meg kiöntetlenül. akkor már áruljanak pillepalackban 0,5-ös ücsiket könyörgöm, minden lögybölődött mindenhol a földre, ami ragadt, mint állat.
másik, hogy megagiga party és baszki elfogy a redbull az összes pultból 2-kor, meg a breezerek, meg még ki tudja mi. tipikus partyitalok, erre nem készülni...

hang gány, torz, visszhangos.

tánctermekben meleg és levegőtlenség. az oldalterem jó hűvös, légkondis volt, az ok.

biztiőrökkel nekem nem volt bajom, csak annyi, hogy csak díszmajmoknak voltak ott, és nem nagyon vágták a szervezést (példának okáért: még a bejárat előtt kígyozó sorban 2 társamnak volt jegye, nekem nem, odamegyek a kinti szekushoz, hogy akinek van jegye, annak is sorban kell-e állnia. erre ő hosszas gondolkodás után: "hát a többiek biztosan megsértődnének, ha előre mennének a jegyesek". ok, visszamegyek a sorba, erre 2 perc múlva odajön hozzánk és odasúgja, hogy hát próbáljunk meg előrefurakodni.) de amúgy más gondom nem volt a velük való többi interakció során.
ja és a vicc, egy pajtim úgy 2 fele tök ingyen jöt be, átlógva az összes szekus védgáton.

termek elrendezésében órási hiba volt, hogy a dj-terem volt az egyetlen átjárási lehetőség, így azoknak is szar volt, akik benn voltak és folyton áthömpölyögtek rajtuk, meg azoknak, is akik át akartak jutni a hátsó termekbe. egyszerűen nem értem, hogy az oldalsó 2 kisbejárat az oldaltermeken kersztül mért nem volt nyitva :!: :?:

Az érthetőség kedvéért :arrow:
Image

csomó technikai fasságba pénzt öltek, menő sms-es szkenneléses beléptetés. bluetooth-on küldött animált gifek a programmal stb., mms-fal, telefon promók, ilyesmi, és bazmeg nem oldanak meg hangot, szellőzést, mosdót, ruhatárat, dohányzást stb!!!

táncos(lányok) a sötétben, a sarokban, no comment, szánalom, most vagy világítsák be őket, vagy ne legyenek (inkább utóbbi).

pantomímeseknek respekt, hgy végignyomták az estét a szerepükből sohasem kiesve, végig mellettük standoltam kb. 2-től 4-ig, még amikor jött szólni nekik a góré, hogy végeztek, még azt is szerepben hallgatták végig, és ugyanúgy robotmozgással mentek ki. én frankón tapsoltak nekik, jó fejek voltak, levették,visszarobotintegettek. amúgy szegények kurva feleslegesek voltak oda szintúgy.

a lenti helyiség volt a legdurvább. a nemdohányzók védelmében hozott törvények egyáltalán nem érvényesültek. kvázi feljelenthető szinten volt anomáliákkal teli a lenti rész. az a hely van kijelölve dohányzásra, ahol az egyetlen (!) ruhatár és mosdó van! ergo annak is oda kell mennie, aki nem bagózik, ergo a nemdohányzók védelme nem valósul meg! ehhez jön, hogy mindkettőhöz hosszas sorbanállás után jutottál be, mi van ha rosszul vagy? ráadásul a bagósoknak is megalázó, hogy ilyen kis szar helyre vannak beterelve, ahol áll a füst, mint egy pinceklubban! semmi légelszívás. ott van az a kis szar lépcső, ami levezet alulra, ahol a fejmagasságban belógó légkondi miatt csak egy sorban lehet le- és felmenni, és az említett légkondi csak akadályozó tereptárgyként fungál, mert még csak be sincs indítva.

kanapékra nem lehet leülni a lenti előtérben. vicc.

roisin jó volt, még a hang ellenére is. karizmája átütött, zenészek profik voltak. egyedül emiatt érte meg nekem. tiga, meg timo szerintem kellemesen csattogtatott, bár őket csak a köztes teremben hallgattam félfüllel, konkrét zenei odafigyelést mellőzve, inkább szociális életet élve.
az volt még az egyetlen pozitívum, hogy csak annyi ember volt a műcsarnokban, amennyit kellemesen elbírt a hely.

summa summarum, tényleg az volt a bajom, ahogy ezt már vki leírta lentebb, hogy egyszerűen a közönséggel szemben kurva nagy tiszteletlenség ilyen hibákat halmozni a szervezésbe. a line-up nem elég egy színvonalas partyhoz, ők meg kb. aszitték igen, minden más szempontból birkaként volzunk kezelve. shame.

igazából tényleg naivan álltam az egészhez, csak bevettem, hogy nagy, haladó szellemű cég a háttérben, jó lineup, nemzetközi múltja a sorozatnak garantál majd egy profi szervezést.

Last edited by Tanny-D. on 18:05, 12-06-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 12-06-2006 

Tanny-D. wrote:
az volt még az egyetlen pozitívum, hogy csak annyi ember volt a műcsarnokban, amennyit kellemesen elbírt a hely.

:roll: ezzel abban az esetben egyet is értenék ha sikerült volna bejutnom roisinra,pedig a koncert elején benn is voltam de a 2 szám után ki kellett mennem valami italért...aztán vissza már nem lehetett menni :evil:

2014.04.19. Vinyl Nights 4 w/ZOSHA @ Kaleidoszkóp Ház
2014.05.24. Smokin Drumz @ Kaleidoszkóp Ház
2014.06.07. TBA @ Zebegény

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 12-06-2006 
son of nitrous

Az interaktivban most dícsérik a bulit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 12-06-2006 
souljah

mennyiért

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 12-06-2006 
allnightbreakz

rezo' wrote:
mennyiért

mindenki kap 1 nokia telot

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 12-06-2006 
original nuttah

Double B wrote:
zombie basstard** wrote:
uristen ki ez a transzvesztita?

Timo Maas :)

Azz cép.... :heh:
Uramisten....... :lol:

http://www.facebook.com/thepici
http://www.flickr.com/photos/piciart/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 12-06-2006 
metalhead

mi a baj vele? egyaltalan nem ugy nez ki mint egy travi de mindegy..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 12-06-2006 
original nuttah

ez sztem egyértelmű promo buli volt. a megfigyelési mániámnak adtam volna csak, ha befizetek erre a bulira.
roisin murphy és tiga miatt miatt menetem volna el, de csak így: hotel north pole - tiga
syrup - roisin murphy
a hely miatt meg csak pár képért mentem volna el...

Tanny-D. wrote:
akkor most én is megmondom jól...

hát ez tényleg egy hitvány szervezés volt.

atomcsigalassú és béna pultosok, kb ilyen farsangi sulibüfé szint.
drágaság mellé (pezsgő prosztó mód decire kimérve 400 ft-onként pl.) minden ment műanyagpohárba, még a breezer is, egyedül a redbullt hagyták meg kiöntetlenül. akkor már áruljanak pillepalackban 0,5-ös ücsiket könyörgöm, minden lögybölődött mindenhol a földre, ami ragadt, mint állat.
másik, hogy megagiga party és baszki elfogy a redbull az összes pultból 2-kor, meg a breezerek, meg még ki tudja mi. tipikus partyitalok, erre nem készülni...

hang gány, torz, visszhangos.

tánctermekben meleg és levegőtlenség. az oldalterem jó hűvös, légkondis volt, az ok.

biztiőrökkel nekem nem volt bajom, csak annyi, hogy csak díszmajmoknak voltak ott, és nem nagyon vágták a szervezést (példának okáért: még a bejárat előtt kígyozó sorban 2 társamnak volt jegye, nekem nem, odamegyek a kinti szekushoz, hogy akinek van jegye, annak is sorban kell-e állnia. erre ő hosszas gondolkodás után: "hát a többiek biztosan megsértődnének, ha előre mennének a jegyesek". ok, visszamegyek a sorba, erre 2 perc múlva odajön hozzánk és odasúgja, hogy hát próbáljunk meg előrefurakodni.) de amúgy más gondom nem volt a velük való többi interakció során.
ja és a vicc, egy pajtim úgy 2 fele tök ingyen jöt be, átlógva az összes szekus védgáton.

termek elrendezésében órási hiba volt, hogy a dj-terem volt az egyetlen átjárási lehetőség, így azoknak is szar volt, akik benn voltak és folyton áthömpölyögtek rajtuk, meg azoknak, is akik át akartak jutni a hátsó termekbe. egyszerűen nem értem, hogy az oldalsó 2 kisbejárat az oldaltermeken kersztül mért nem volt nyitva :!: :?:

Az érthetőség kedvéért :arrow:
[img][img]http://www.partyphoto.hu/pic/47/47377/2.jpg[/img]

csomó technikai fasságba pénzt öltek, menő sms-es szkenneléses beléptetés. bluetooth-on küldött animált gifek a programmal stb., mms-fal, telefon promók, ilyesmi, és bazmeg nem oldanak meg hangot, szellőzést, mosdót, ruhatárat, dohányzást stb!!!

táncos(lányok) a sötétben, a sarokban, no comment, szánalom, most vagy világítsák be őket, vagy ne legyenek (inkább utóbbi).

pantomímeseknek respekt, hgy végignyomták az estét a szerepükből sohasem kiesve, végig mellettük standoltam kb. 2-től 4-ig, még amikor jött szólni nekik a góré, hogy végeztek, még azt is szerepben hallgatták végig, és ugyanúgy robotmozgással mentek ki. én frankón tapsoltak nekik, jó fejek voltak, levették,visszarobotintegettek. amúgy szegények kurva feleslegesek voltak oda szintúgy.

a lenti helyiség volt a legdurvább. a nemdohányzók védelmében hozott törvények egyáltalán nem érvényesültek. kvázi feljelenthető szinten volt anomáliákkal teli a lenti rész. az a hely van kijelölve dohányzásra, ahol az egyetlen (!) ruhatár és mosdó van! ergo annak is oda kell mennie, aki nem bagózik, ergo a nemdohányzók védelme nem valósul meg! ehhez jön, hogy mindkettőhöz hosszas sorbanállás után jutottál be, mi van ha rosszul vagy? ráadásul a bagósoknak is megalázó, hogy ilyen kis szar helyre vannak beterelve, ahol áll a füst, mint egy pinceklubban! semmi légelszívás. ott van az a kis szar lépcső, ami levezet alulra, ahol a fejmagasságban belógó légkondi miatt csak egy sorban lehet le- és felmenni, és az említett légkondi csak akadályozó tereptárgyként fungál, mert még csak be sincs indítva.

kanapékra nem lehet leülni a lenti előtérben. vicc.

roisin jó volt, még a hang ellenére is. karizmája átütött, zenészek profik voltak. egyedül emiatt érte meg nekem. tiga, meg timo szerintem kellemesen csattogtatott, bár őket csak a köztes teremben hallgattam félfüllel, konkrét zenei odafigyelést mellőzve, inkább szociális életet élve.

summa summarum, tényleg az volt a bajom, ahogy ezt már vki leírta lentebb, hogy egyszerűen a közönséggel szemben kurva nagy tiszteletlenség ilyen hibákat halmozni a szervezésbe. a line-up nem elég egy színvonalas partyhoz, ők meg kb. aszitték igen, minden más szempontból birkaként volzunk kezelve. shame.

igazából tényleg naivan álltam az egészhez, csak bevettem, hogy nagy, haladó szellemű cég a háttérben, jó lineup, nemzetközi múltja a sorozatnak garantál majd egy profi szervezést.[/img]

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 12-06-2006 
original nuttah

ennek a szegenyember yonderboianak miert kell mindig a pultban allnia a fellepo mogott
valaki indokolja mar meg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:27, 12-06-2006 
souljah

missie wrote:
szegenyember yonderboia

:heh: :taps: ezen már 3 perce gurulok

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 12-06-2006 
missie wrote:
ennek a szegenyember yonderboianak miert kell mindig a pultban allnia a fellepo mogott
valaki indokolja mar meg

hogy hátha elles vmi trükköt, és ettől ő is jó dj lesz 8)

Post subject:
PostPosted: 20:33, 12-06-2006 
metalhead

kivancsi vagyok mit ir majd a blogjara :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 12-06-2006 
wendy wrote:

annak mi a címe?

Post subject:
PostPosted: 20:37, 12-06-2006 
metalhead

marsa wrote:
wendy wrote:

annak mi a címe?

meglepoen http://karanyi.freeblog.hu

talan mar a humor topikba postolva is volt ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 12-06-2006 
allnightbreakz

wendy wrote:
marsa wrote:
wendy wrote:

annak mi a címe?

te regen nagy karanyi fan voltal nemde magdi? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 12-06-2006 
köszi

Post subject:
PostPosted: 20:43, 12-06-2006 
partiarc

azért az az Oktogon c album az nem volt gyenge, meg kell hagyni. de ilyen módon elkurvulni, háát... megbocsáthatatlan :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:45, 12-06-2006 
metalhead

laca wrote:
wendy wrote:
marsa wrote:
wendy wrote:

annak mi a címe?

te regen nagy karanyi fan voltal nemde magdi? :D

kulsore meg most se olyan rossz pasi :oops:
viszont vicces

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 371 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]