kicsit úgym érzem magam itt a 4 oldal elolvasása után, mintha egy másik partin jártam volna tegnap
ULTRAGÁZ volt a szervezés - bejutás, alagsorban vágni lehet a füstöt, világ legszarabb hangrendszere, ocsmány táncosnők, folyosóról kiküldenek a biztik, sajtó pass-szal nem lehet vakuval fotózni

- de én pont végre úgy éreztem, hogy szépen eloszlott a tömeg, bárhová mentem, 5 perc alatt odaértem, senki nem ugrált a lábamon, alapból senki nem ugrált (nem úgy mint dnb-n), italpulthoz 2 percnél tovább nem álltam, a promo-részben volt temérdek kényelmes kanapé, ahol kellemesen lehetett dumálni (most nem a vip-re gondolok, hanem ott ahol mms fal volt és ki lehetett próbálni az új nokiát)... ennyire szerencsém lett volna???
roisin egy díva, kár hogy részeg voltam és nem élveztem ki a koncert minden pillanatát, hanem rohangáltam össze-vissza... utólag sírok emiatt. tigáról sokáig gondolkodtunk a plastikkal, hogy ez most tényleg sokkal szarabb mint tavaly, vagy csak a hang teszi élvezhetetelenné, most már belátom hogy mindkettő. timo maasról el kellett jönnöm.
"exkluzív" helyszínre partyszervezést megtiltanám. vigadó, ludwig galéria, meo, műcsarnok - mindig csak problémák voltak ebből. vigadóban még kevésbé, de ott is ha valaki feledékenységből bent rágyújtott, szó nélkül erőszakkal kirántották a teremből az őrök.
partyt csakis partihelységbe!