basszátok meg, ez olyan már, mint egy philip k. dick regény.
Nokia Trends Mobiljegy
Az alábbiakban mellékeljük a jegyet, amelyet a budapesti Nokia Trends fesztiválon használhatsz fel 2006. június 10-én, a Műcsarnokban.
A jegyed azonosítója: xxxxxxxxxxx
Ez a jegy egy személyt jogosít belépésre.
Az elektronikus levél csatolmányában a “papír alapú” jegyed találod. Amennyiben megadtad a mobilszámod, úgy hamarosan megérkezik telefonodra a mobiljegyed is.
Figyelj arra, hogy a mobiljegy és a papíralapú jegy egyaránt használható – de csak egy jegy érvényes. Amennyiben a két jegy egyikét felhasználtad, úgy a másik érvénytelenné válik.
(1) Hogyan használd a Nokia Trends Mobiljegyet?
Bizonyára már megérkezett telefonodra a mobiljegy (leginkább egy vonalkódra hasonlít).
Amikor megérkezel a Nokia Trends Budapest rendezvényre, kérjük, tedd a bejáratnál lévő scannerhez a mobiljegyed. Amennyiben a scanner nem tudja leolvasni a jegyet, kérjük a billentyűzet segítségével gépeld be a kódod.
(2) Hogyan használd az e-mailben küldött jegyet?
Amennyiben a mobiltelefonodra nem kaptál jegyet, akkor egyszerűen nyomtasd ki a csatolt jegyet, és a rajta található vonalkódot tedd a bejáratnál lévő scannerhez. Amint rendszerünk azonosÍtotta a jegyed, egy visszaigazolást nyomtat. Ezt őrizd meg, és mutasd be személyzetünknek.
(3) Elvesztetted vagy kitörölted a képüzenetet?
Egyszerűen küldd el a LOST szót a +447797806024 SMS-számra, és mi újra elküldjük a telefonodra a Nokia Trends mobiljegyed.
GYIK
K: Mi a Nokia Trends mobiljegy?
V: Nincs több papír! A mobiljegy a legújabb, innovatív mobiltechnológia révén egy vonalkódot küld a telefonodra, mely belépésre jogosít a Nokia Trends zenei rendezvényre.
K: Véletlenül kitöröltem/elvesztettem a jegyem. Mit tegyek?
V: Küldd el a LOST szót a +447797806024 SMS-számra, és mi újra elküldjük a telefonodra a jegyed.
K: Mennyibe kerül egy SMS a +447797806024 számra?
V: Az SMS-üzenet a szolgáltatód szerinti normál (nem emeltdíjas) díjszabású.
K: Megadtam az adataim, de még nem kaptam meg a jegyem. Mit tegyek?
V:
(1) Ellenőrizd az utasításokat, hogy megbizonyosodj, mindent pontosan követtél.
(2) Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük, küldj egy e-mailt a
nokiatrends@grey.hu címre.
K: Milyen típusú mobiltelefonnal kell rendelkeznem ahhoz, hogy megkapjam a Trends mobiljegyet?
V: Bármilyen márkájú és típusú készülék alkalmas a mobiljegy fogadására, amennyiben képes SMS szöveget fogadni. Kérjük minden esetben add meg, hogy Nokia vagy más márkájú készüléked van.
K: Nincs mobiltelefonom. Ettől függetlenül használhatom a szolgáltatást?
V: Elektronikus jegyet bármikor kérhetsz, akkor is, ha nincs mobiltelefonod. Mobiljegyet azonban csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha van mobiltelefonod.
Kérdés esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba velünk a
nokiatrends@grey.hu e-mail címen!