BitchKiller wrote:
"ha ezt az ugrálást elfelejtenék simán elférne mindenki"
szerintem igaza van

Akkor ezentúl csak úgy érdemes hallgatni a zenét az elkövetkezendő bulikon, hogy mindenki néz, mint borjú az újkapura? Ez azoknak lenne jó, akik AMÚGY is MOSTANSÁG is csak állnak folyton (mert nincs ritmusérzékük, vagy amúgy nem is nagyon vannak oda a dnb-ért)...de azért hadd ne kelljen vigyázbaállva nézni a DJ-t...aki ilyen szórakozóhelyen ilyen zene mellett is ilyen beállítottságú (meg amúgy se tud, és nem szeret táncolni, stb), az sztem keressen legközelebb színházat, ott kényelmesen le is lehet ülni székekbe, és jókat lehet nevetni/sírni/stb az előadásokon...szórakozóhely szerintem azért van, hogy mindenki jól érezze magát...ezt sokan úgy élik meg, hogy tityi-tötyiznek a zenére, és ezzel ZAVARJÁK az esetlegesen IXSZELGETNI próbálókat...jójó, tudom, van a másik szélsőséges csoport is...azt is ellenzem...most azokra gondolok, akik kimondottan őrjöngenek és k*rvára hiperaktívak, de én ezeket szánalmasnak tartom...(főként a részeg dölöngélő állatokat...)
Szerintem a legjobb az, ha kulturáltan mozog az ember a zenére normális társaságban (és nagyjából úgy, ahogy kell rá "mozogni"...)
...csak az a baj, hogy ez nem nagyon fog megvalósulni sajnos...mert pár részeg állat mindig lesz, vagy egy pár hiperaktív, vagy egyéb (eredetileg normálisnak tűnő) szellemi fogyatékos...