i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:03, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 139  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:16, 29-03-2006 
droid

nah megjottem. jo volt naon, bar az idojaras kisse zordra sikeredett, a ket hetbol ket nap napsutes volt kb, amugy borulas, szemerkelo eso olykor. nagy zuhet nem kaptunk szerencsre tekeres kozben.

egy kis izelito: biokovo csucs, 1762m, tengerszintrol, bringaval. siros volt a vege... (26k hegymenet)

Image

udv, p

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:33, 30-03-2006 
original nuttah

elég lengén vagy öltözve a hóhoz, akárhogy is hegy-menet! amúgy meg riszpekt a hóban tekerésért! mennyire volt terep (bár látom, montival vagy)?

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 30-03-2006 
droid

gyömbesz wrote:
elég lengén vagy öltözve a hóhoz, akárhogy is hegy-menet! amúgy meg riszpekt a hóban tekerésért! mennyire volt terep (bár látom, montival vagy)?
reggelente megmartoztam a 10 fokos adriaban, igy aztan egy kis ho mar igazan nem okozott gondot :fog:. aszfalt ut volt majdnem vegig, volt, aki orszagutival ment. a vegen meg bringa cipeles volt, mert a slim gumi nem jol vette a letaposostt olvado havat, kesobb meg, ahol mar terdig ert, esely sem volt tekerni. a toronyhoz is folmentem persze, gyalog, a nyari spd-s cipomben. egy kicsit fazott a labam. mire folertem, egy felho pont beuszott es kinyirta a panoramat. ilyenek ezek. legk viszek valami kamerat a bukohoz sziccsozva, mert igen meghato a lefele gurulas, ahogy a ho es jeg birodalma atmegy tengerparti szancsajnba. 55 perc alatt.

p

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 30-03-2006 
original nuttah

yo lehetett... :)

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 30-03-2006 
partiarc

emléxem, a legrosszabb az volt ősszel, hogy le kellett szállni a bringáról és a gyaloglás valahogy nagyon nem akart tetszeni...
most, hogy újra lehet rakni és végre hozzászoktam a lassúsághoz, már mindkettő jól esik.. egy darabig. aztán megint fárasztó lesz a séta :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:15, 06-04-2006 
souljah

es ugye

Critical Mass - 04.22.

Ez évben is megrendezésre kerül a Föld Napján szokásos kerékpáros felvonulás. A hazai civil szervezetek által szervezett Critical Mass Budapest az Újpest rakpartról indul, délután háromkor. Az útvonal a következőképpen alakul: pesti alsó rakpart – Közraktár utca – Petőfi híd (fél 4 tájban) – budai alsó rakpart – Attila út – Alagút – Lánchídon vissza Pestre – Andrássy út – Felvonulási tér (fél öt körül).

Az Erzsébet híd Attila úti lehajtóját és a teljes Lánchidat du 4 és 5 között, a Petőfi híd Budára tartó sávjait várhatóan fél 4 és fél 5 között zárják le a felvonulás miatt. A politikamentes demonstrációra minden kerékpárost szeretettel várnak, lehetőleg sisakban, csengővel, lámpával felszerelve. A felvonulás alatt az Oktogonnál a 4-6-os zavartalanul közlekedik.

ne szalljatok aznap kocsiba :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:36, 06-04-2006 
ujonc

tr wrote:
es ugye

Critical Mass - 04.22.

Ez évben is megrendezésre kerül a Föld Napján szokásos kerékpáros felvonulás. A hazai civil szervezetek által szervezett Critical Mass Budapest az Újpest rakpartról indul, délután háromkor. Az útvonal a következőképpen alakul: pesti alsó rakpart ? Közraktár utca ? Petőfi híd (fél 4 tájban) ? budai alsó rakpart ? Attila út ? Alagút ? Lánchídon vissza Pestre ? Andrássy út ? Felvonulási tér (fél öt körül).

Az Erzsébet híd Attila úti lehajtóját és a teljes Lánchidat du 4 és 5 között, a Petőfi híd Budára tartó sávjait várhatóan fél 4 és fél 5 között zárják le a felvonulás miatt. A politikamentes demonstrációra minden kerékpárost szeretettel várnak, lehetőleg sisakban, csengővel, lámpával felszerelve. A felvonulás alatt az Oktogonnál a 4-6-os zavartalanul közlekedik.

ne szalljatok aznap kocsiba :]

meg az év többi napján se :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:43, 06-04-2006 
original nuttah

úgy néz ki beruházok egy komplett biciklire

ki mit ajánl, illetve mondjatok légyszives pár nagy választékú bringaboltot.

előre is thx!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 06-04-2006 
partiarc

Mali, Becsi ut Stop Shop.

http://mali.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 06-04-2006 
metalhead

hmm ez mikor kezdodik mert szivesen mennek csak nyelvvizsgazom, ill hol tudok bringat berelni?? vmi teljsene egyszerut.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 06-04-2006 
souljah

Matykó wrote:

előre is thx!

hardcore - x factor a mom aljaban [ nagy a valasztek ]
- softcore - a mechwart ligetnel fel a keleti karolyon es tovabb egyenesen [ nem jobbra ] a [ melyik gimi van ott ? ] a gimnaziumig. trekket lehet kapni javareszt.
zuglo - egressy vezer sarkan az uj a lakopark aljaban van egy eleg nagy brinyo outdoor. [ szerelok is jo arcok ]
procross a margit koruton [ szena ter es mechwart kozott ] ok mondjuk szinten a hardcore kategoria... ha egyaltalan foglalkoznak meg bringaval es nem tertek at a mocikra.. a bolt meger mindenkeppen egy utat.

a kerdes az : mire akarod hasznalni? varosi csotanykodas? terepszemle? allatkodas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 06-04-2006 
original nuttah

tr wrote:
Matykó wrote:

előre is thx!

hardcore - x factor a mom aljaban [ nagy a valasztek ]
- softcore - a mechwart ligetnel fel a keleti karolyon es tovabb egyenesen [ nem jobbra ] a [ melyik gimi van ott ? ] a gimnaziumig. trekket lehet kapni javareszt.
zuglo - egressy vezer sarkan az uj a lakopark aljaban van egy eleg nagy brinyo outdoor. [ szerelok is jo arcok ]
procross a margit koruton [ szena ter es mechwart kozott ] ok mondjuk szinten a hardcore kategoria... ha egyaltalan foglalkoznak meg bringaval es nem tertek at a mocikra.. a bolt meger mindenkeppen egy utat.

a kerdes az : mire akarod hasznalni? varosi csotanykodas? terepszemle? allatkodas?

csakis városi csótánykodás néha egy kis tereppel, szal azért
érdekelnének olyan helyek ahol sok bringa közül lehet válogatni
és nem kell százereket leszurkolni egy frankó és jósok ideig tartós bicikliért

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 06-04-2006 
partiarc

én is ott vagyok, h kéne egy bringa. de igazából nem szeretnék 30-40-nél többet költeni rá. hazsnálat célja városi baszkodás (külváros :D ) és ha úgy hozza a sors, akkor terep. mert a régi bringámat csapattam mindenhol és bírta is, pedig csak upgradelt tescobike volt...
na szóval ilyen opciók mellett szerintetek kapok vhol?
ja meg egy "szakmai" kérdés: csapatáshoz (lejtős terep) mennyire jó a teleszkóp, mert én úgy vettem észre egy kölcsönbringánál, h nem bírná sokáig a kiképzést, aminek kitenném.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 06-04-2006 
souljah

pollack wrote:
én is ott vagyok, h kéne egy bringa. de igazából nem szeretnék 30-40-nél többet költeni rá. hazsnálat célja városi baszkodás (külváros :D ) és ha úgy hozza a sors, akkor terep. mert a régi bringámat csapattam mindenhol és bírta is, pedig csak upgradelt tescobike volt...
na szóval ilyen opciók mellett szerintetek kapok vhol?
ja meg egy "szakmai" kérdés: csapatáshoz (lejtős terep) mennyire jó a teleszkóp, mert én úgy vettem észre egy kölcsönbringánál, h nem bírná sokáig a kiképzést, aminek kitenném.

telo es telo kozott vannak kulonbsegek azert. lejtozeshez elengedhetetlen egyreszt haladsz masreszt a csuklot nem kap olyan kikepzest hogy 2 ev mulva magatol veri ki a ......

nyilvan az alsokategorias teleszkopok nem birjak annyira ha odateszel neki de a kozep / felso kategoria az ( 60-70 tol kezdodik es ugy 2-250.000 ig talalsz kedvedre valot ) jobban birja.. persze lattam mar meno" gyari hibas telot ami egy eleg szep serulest okozott azaltal hogy felmondta a szolgalatot.

30-40 az pont az az arkategoria amiert sztem nem kapsz relaiv jot csak nagyon ismerostol nagyon hasznaltan. egy bicora oda kell tenni alsohangon a 70.000 et ha terepre [ tudom kicsit terepre de az mar monti akarhogy is nezzuk ] es varosba is hasznalhatot szeretnel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 06-04-2006 
partiarc

az a bizonyos bringa Spike 70 ezres csodája volt...
néztem neten, h lehet kapni 30-40ért. azokban meg lehet szted bízni úgy,h nem fog cserben hagyni ha én épp a kamaraerdőben száguldozom lefelé? mert igazából oda és a dunapartra mennék vele, amit terepnek hívhatunk.
és ha lenne rá 100000em akkor vennék én szépet és jót, de niccse'. szóval keressek vmi használtat inkább ennyiért, vagy jó azaz új nekem, amit találtam neten?
b.nőmön keresztül tudnék venni elvileg patent használt bringákat jó áron. csak nem értek a cangákhoz, aztán tudja a bráner, h most akkor mit csináljak. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 06-04-2006 
metalhead

http://www.testbike.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 06-04-2006 
partiarc

pollack wrote:
és ha lenne rá 100000em akkor vennék én szépet és jót, de niccse'. szóval keressek vmi használtat inkább ennyiért, vagy jó azaz új nekem, amit találtam neten?

szerintem középkategóriában a "magyar" Magellán az egyik legjobb... megbízható

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:13, 09-04-2006 
original nuttah

Nah vszeg ilyet veszek 43.000-ért
Altrix ATX-200

Image

Váz: AL 7005
Villa: Zoom CH-386VC
Pilótafülk: Zoom alumínium
Sebességek: 21
Váltószett: Shimano Tourney TX30
Hajtómű: Prowheel alumínium
Fékek: Assess disc
Agyak: Assess
Felnik: Remerx Grand Rock
Gumik: Rubena V36 1,95"
Nyereg: GW Altrix
Pedál: Műanyag

Vagy ilyet ugyanannyiért
Magellan Hydra alu RST (2005-es modell)
Image

Váz: alu
Villa/Teló: RST
Hajtómű: Bike Positive
Fékek: Bike Positive
Váltó/Fékkar: Shimano Altus
Első váltó: Shimano C050
Hátsó váltó: Shimano TX50
Fogaskoszorú: Shimano
Felni: dupla falú

vélemények, tapasztalatok stb...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 09-04-2006 
also középkategóriás (nekem tökéletesen megfelelő) vázat kéne venni úgy, hogy minden más alkatrésze also kategoria csúcs. igy később hónapról hónapra bővítgetni abból a plussz zsetonból, ami általában (nagyon ritkán) marad a zsebpénzszerű fizuból..

Post subject:
PostPosted: 15:50, 09-04-2006 
ujonc

pollack wrote:
néztem neten, h lehet kapni 30-40ért. azokban meg lehet szted bízni úgy,h nem fog cserben hagyni ha én épp a kamaraerdőben száguldozom lefelé? mert igazából oda és a dunapartra mennék vele, amit terepnek hívhatunk.

ne vegyél újat, ennyiért nem kapsz megbízhatót. sokkal jobban jársz, ha veszel egy használt, de minőségi alkatrészekkel szerelt bringát
:arrow: http://apro.bikemag.hu/ itt van egy halom eladó bicaj

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 139  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]