dnb4eva wrote:
Nemtudom hogy mi történt meg mi nem! de mivel elég sokat dumáltam vele tudom milyen az arc! több mint másfél éve folyamatossan beszélek vele... szerintem ez az egész egy nagy kamu.. én ugylátom a dolgokat hogy el sem jött.. es ezzel probálják menteni magukat a partyszervezők.. mármint nem a chaos csapatra gondolok itt.. mikor legutoljára dumáltam vele akkor azt mondta hogy semmi kedve sincs jönni és nem szeret partyn zenélni... gyakorlata sincsen mivel eddig összesen 2 bulin zenélt.. szóval nekem santit ez a dolog es meg azt sem ertem hogy cd-n hozza a dolgokat hogy mutasson valamit a srácoknak.. nekem neten elkuldte az osszes samplet amibol dolgozik meg a szinti beallitasokat is.. fxp fajlokat flp fajlokat... szoval komolyan nem tiszta a dolog kivancsian varom mit fog benyogni majd a szervezo... hogy alakultak a dolgok..
már ne is haragudj, de mi okunk lenne hazudni? rendőrségi jegyzőkönyvet és névre szóló repülőjegyet lobogtassunk? még nélküled is elég gondunk van, nem kell ezt még fokozni. felmerült bennünk is hogy nem ő jött el, de a neten lévő képek alapján stimmelt, azonnal megismertük egymást, szal így érthetetlen a szitu. nekünk is mondta, hogy még nem zenélt cd-ről, ezért szeretne az interjú előtt még egykicsit gyakorolni, mondtuk, hogy rendben, azért találkoztunk volna reggel 10-kor, hogy legyen idő még ilyesmire is.
számomra ez az egész szitu abszurd. akinek lemezmegjelenései lesznek, és jól csinálja azt, amit csinál, akkor ezt így mégis hogy?