egymásikfórumon wrote:
Annak ellenére hogy főleg technot (szinte csak) hallgatok az elektronikus zene minden fajtáját kedvelem,talán csak a D&B - vel vannak kisebb fentartásaim!Szombaton a Drum Funk Sindicate már jól megszokott karácsonyi D&B partiját tartotta meg!Elkesztünk iszogatni és sikerült annyira bekészülnöm,hogy az előzetes fogadalmam ellenére elmentema buliba......
2000 ft volt a belépő na ennyit tuti nem ért!Valami Blame volt a külföldi fellépő!Viszont az a technikai hiba számomra és sokak számára is megölte a bulit hogy a 2 lemezjátszót és az FS - t nem tudták együtt használni és rendesen összedugni a keverővel..!Állandóan szétjött és buuuugott mint az őrület többször is!Palotai amikor a pultba lépett arcába temette a kezét és rázta a fejét hogy ez nem lehet igaz,aztán csak nevetett és ő is elpöppentett egy cigi,ha jól láttam!Minden számnál leálllás a lemezt "letekerték" pár másodperc szünet és az új szám!Elképesztőőőő....
Még a bent elszívott 4 spangli se segített! Crying or Very sad Laughing A biztonságiak már nagyon néztek a végén és járkáltak körülöttem!Lám igaz a mondás:"spangli szagra gyűlik a biztonsági".A zenék jók voltak azért "mozogtam" kicsit,de hát ekkora hibát...
Ja és a katonasapkás d&b - s arcoktol rosszul vagyok és a "helybenfutós"
táncot se tudom megszokni!
Tehát baromira nem érte meg...