Apapa wrote:
szerintem, akármilyen csoffadt pöcs is vagy vagy vagyok (ahogy jobban bele tudsz érezni) elképzelhető, hogy kukáztál már egyéjszakás kapcsolatot. Akkor miért olyan irreális elvárás, hogyha úgyis egész éjszaka játszol valakinek esetleg szimpatikus lehetsz, mégha pénzt is kapsz a melóért? Komolyan mondom, -hogy nem is a john b ről konkrétan, mert elég Travi jelleget öltött, bár egy bi lányhoz így jobban is paszolna- soha, de soha nem volt olyan, hogy csajjal léptek volna le...
ebben megint az okos magyar logika... nehogymár.. mert sztár.
Nem azért, hanem mert az egyik férfi a másik nő és ennyi...
miért a sztár nem ember? nem lehet egy jó emléke vagy egy kialakuló új kapcsolata?
És ameddig DJ játszik, hogyan oltogasson csajokat?
Mint mondjuk mások?
Ebben semmi csajrendőslös, sztárolós dolog nincsen.
Ez nem egy csukjás hause party... A DJ is ember mégha őrült is.
Szóval ennyit erről, mert nem érdemes erről többet beszélni, csak valakinek meg kellett említenie, mert másnak nem is tünhet fel...
Mert a Djtől sosem fogod hallani.
papa,nagyon vágod,télleg!azért vicces,hogy azért mert vki dj,nem mernek a magyar csajok hozzászólni,de persze a srácok sem.pedig full normális arcok,esznek,isznak,és furcsa mód még wc-re is járnak,hát nem hihetetlen???és aki meg attól fél hogy kiröhögik,az buta:D de mondjuk John B megoldja a zenélés közbeni csajozást is,sztem egy pár éve már gyúr a dologra. apropó hangulat,mikor jön legközelebb?de még más!!!lesz szilveszterkor egyáltalán vmi??????