i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:14, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:24, 28-11-2005 
souljah

ja ha nincs ingyenjegy akkor már nem is fotózunk semmilyen partyfotó oldalra :butthead:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:57, 28-11-2005 
ujonc

asparagus wrote:
Roki wrote:
LE a tavalyihoz kepest sztem nagyon gyenge volt

fikagép

Nem hinném, hogy üres fikázás lenne. Sajnos, tényleg nem ütötte ki a biztosítékot nálam sem a LE, pedig másfél éve azt tette.

Megbánni nem bántam meg, hogy ott lehettem, de Liannenek nem lett volna szabad ilyen beteg torokkal színpadra lépnie. Rémes volt, nekem fájt, ahogyan énekelt. Valamint a L.E. számomra többet jelent annál, mintsem a dobos ki tud ütni harminckettedeket is. A L.E. ezúttal csak dnbt játszott. Gyógyulást Liannenak, legközelebb biztos megint csillagos ötös lesz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:00, 29-11-2005 
állat

madbal wrote:
asparagus wrote:
Roki wrote:
LE a tavalyihoz kepest sztem nagyon gyenge volt

fikagép

Nem hinném, hogy üres fikázás lenne. Sajnos, tényleg nem ütötte ki a biztosítékot nálam sem a LE, pedig másfél éve azt tette.

Megbánni nem bántam meg, hogy ott lehettem, de Liannenek nem lett volna szabad ilyen beteg torokkal színpadra lépnie. Rémes volt, nekem fájt, ahogyan énekelt. Valamint a L.E. számomra többet jelent annál, mintsem a dobos ki tud ütni harminckettedeket is. A L.E. ezúttal csak dnbt játszott. Gyógyulást Liannenak, legközelebb biztos megint csillagos ötös lesz!

ize, liane nem beteg volt, hanem kurvareszeg..
: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:03, 29-11-2005 
allnightbreakz

megjo hogy nem voltam tavay igy tudtam elvezni 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:03, 29-11-2005 
ujonc

Roki wrote:
ize, liane nem beteg volt, hanem kurvareszeg..
: )

annyira részeg volt, hogy már beteg. mondjuk ki: ezúttal rikácsolt, na!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:04, 29-11-2005 
pulzar

Quote:
a ha nincs ingyenjegy akkor már nem is fotózunk semmilyen partyfotó oldalra

nemigaz, mert a multkori ugyanilyenre elmentem 2004.04.15, befitzettem és fotóztam és videók is készültek...

videók itt:
:arrow:http://pulzar.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=103

képek pedig itt, még a régi pulzár dizájnba :)

:arrow:http://pulzar.dominet.hu/partikepek/040415_A38_Jazz_Turbulence/index1.html

Jó muri volt, de idén már nem izgatott a téma, különben is más ment volna fotózni...ha mehetett volna

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 29-11-2005 
partiarc

rascal wrote:
inoksz wrote:
22.22 wrote:
képek?

még mindig ty a kedvenc

hogy hívják a csajt? :oops:

Tudtommal nem engedtek be senkit se fotozás céljából. (de a pulzárt meg a mellesleget biztos, hogy nem):lol:

pedig vkit mintha határozottan láttam volna géppel a kezében az első sorból kattintgatni

suhaid wrote:
ezt valami nagyarcu csavotol hallottad?

ezt A nagyarcú csávó mondja

Pontosan! Ezt A Suhaid maga mondta nekünk is meg a mellesleg föszerkesztőjének. Ha nem, hát nem. Nem eröszak. :!:

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 29-11-2005 
jazz turbulence

nem ezt mondtam. azt mondtam h te nem kapsz ingyenjegyet. frusztralt egy maki lehetsz.. miutan visszahivtalak eleg agressziv voltal, majd mikor letettuk, hirtelen beirtad ide h nagykepu vagyok, ezutan atsiettel a wiwre es kokemenyen lepontozad mindket bulit, hogy jol kibasszal velunk :lol: . sajnos ugylatom azota sem oldodott fel a benned levo gorcs, ugyhogy valoszinuleg a jovoben sem engedlek be. feltetelezem remegne a gep a kezedben az idegessegtol.

a pulzart amugy mar tobbszor beengedtuk, fogjuk is, de tenyleg nem ertem ezt az inox-fele agressziv partifotos tipust. miert gondoljak ugy, h nelkuluk nem parti a parti?
erdemesebb lenne ennyi energiaval utanamenni a dolog jogi hatterenek, mert eleg aggalyos. tanny d talan majd szor egy kis info morzsat errol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 29-11-2005 
souljah

Nem volt ez rossz, de olyan jo sem, mint tavaly. Lianne vicces volt reszegen, de a hangja fulserto volt, nem kicsit. Bar ha neki nem kinos, akkor nekem se...

Amugy a hangjanal csak a kis groupie kiscsajok voltak cikibbek az elso sorban... (labsimi, adhatoktuzet, vanegycigid, miegyeb) :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:31, 29-11-2005 
wobblehun

fairman wrote:
Amugy a hangjanal csak a kis groupie kiscsajok voltak cikibbek az elso sorban... (labsimi, adhatoktuzet, vanegycigid, miegyeb) :shock:

így nyomlutak rád ? vagy az asszonyra ? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 29-11-2005 
partiarc

Mardjuk annyiban, hogy miután vissza hivtál nem velem beszéltél elöször, másod szor meg semennyire nem voltam aggresziv ellentétben veled!De ez biztosan em jött leneked mert még kb el se mondtam mit szeretnék te benyögtél egy ilyet, hogy "a legjobbakat" és rám ba*tad a telefont.Akkor ezek szerint nem én voltam a nagyképü és aggresziv ha nem te.És amit szint ugy te montád nem tartozik a bulid "érdekeltségi köröébe", hogy ingyen reklámozzák akkor nem.Viszont kiváncsi lennék arra bizonyos jogi háttérre, asszem engem is érint a dolg. És akkor ezentúl úgy korrekt ha én se engedlek be a bulijainkra még szorolapozás céljábol sem.
Köszöntem szives együtmüködésedet!
ÉS

A LEGJOBBAKAT! Neked is!

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 29-11-2005 
a38

húzzátok sztem pü-ben egymás haját! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 29-11-2005 
Smoke|Break

de úgy néz ki, h azért az aerocafé-s bulin sikerült egy minőségi fotósorozatot összehoznod. több remek képpel: http://pulzar.dominet.hu/partikepek/051 ... ll_026.jpg mint pl ez :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 29-11-2005 
souljah

_Ivanhoe_ wrote:
de úgy néz ki, h azért az aerocafé-s bulin sikerült egy minőségi fotósorozatot összehoznod. több remek képpel: http://pulzar.dominet.hu/partikepek/051 ... ll_026.jpg mint pl ez :lol:

nem tudom miert kell egybol az offenziva ... :/

tan azert mert ien kepbol van meg 8 abban a sorozatban? :D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 29-11-2005 
allnightbreakz

vigyazza suhi mer beindul a partyfoto mafia es veged van :lo3: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 29-11-2005 
wobblehun

jó politikus lehetne belőletek, ugyanazt a sztorit tök másképp adtátok elő. már csak színt kéne választanotok... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 29-11-2005 
original nuttah

3t a hun wrote:
jó politikus lehetne belőletek, ugyanazt a sztorit tök másképp adtátok elő. már csak színt kéne választanotok... :roll:

pedig mr suhajdával elég nehéz összeveszni, de legalábbis sokat kell dolgozni rajta

(biztos megrendítő számára a hír, hogy nem szórólapozhat a blacklight bulikon :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 29-11-2005 
souljah

3t a hun wrote:
fairman wrote:

így nyomlutak rád ? vagy az asszonyra ? :lol:

nem, nem, nem... a 'sztarokra' :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 29-11-2005 
metalhead

toldanék én is egy kis beszámolót a london elektricity-s estéhez:
hát az ollókezű dobosnak olyan volt az "előadása", mint az arckifejezése dobolás közben, hihetetlen mit művelt, soha nem hallottam még élőben, s máig el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet jungle-t ledobolni :shock:
london elektricity nagyon tetszett, jót mosolyogtam, mikor a spread love-nál a mögöttem lévő fiú nem a fővokált, hanem a kórust énekelte :D de persze a többi dalt is majd megkönnyeztem, ha még az out of this world és a will to love is lement volna...
pont a lent említett hölgyemény mellett álltam, nagyon idegesített, mindegy volt neki, hogy kivel flörtöl, csak a színapadról legyen :evil: először aszittem nagyon elöl vagyok, azért nem hallom annyira tisztán az éneket, de aztán leesett a tantusz, hogy nem is az én poziciómmal van a gond. kár, hogy az énekesnő ennyire készen volt, mert hát ugye nem lehet a maximumot kihozni ilyen állapotban. de wrec-nél meg se hallatszott, hogy beteg, számomra benne van a legjobb mc-k között, gratula neki!
az elötte és utána lévő részek nagyon pozitívak voltak, nem gondoltam volna, hogy fél 5 fele queenre fogok táncikálni, na meg az a dallas-átdolgozás... :D :D én örültem a hiphopnak, stamina nagy meglepetés volt, pont mikor éreztem benne a késztetést a dalolásra, akkor mentek vokális számok, úgyhogy mutatta is a közönség felé, hogy bocs, most nem tud mire. kár, hogy nem nyomtatok be neki valami talpalávalót, bizsergek, mikor meghallom a hangját... :)

kicsit hosszú lettem, köszönet a szervezőknek a bulit, és még sok ilyet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 29-11-2005 
metalhead

stamina valami nagyon jofajta brokenbeat zenere kezdett vokalozni, volt is rewound rogton.. ereztem volna ha nem csak 2-3 ilyen zene lesz utana :> azert jo volt ez,
seed 2.0 :lighta:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 206 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]