nihilist wrote:
-lefi- wrote:
sztem gyors témaátnevezés kéne...
mer itt mindenki olyanszinten ANTI de minden szempontbol h az már vicces... begyepesedett mozogni képtelen öregapok és anyok vannak itt vagy mi? akkor azok mér gyors táncolhato dárenbézs zenét hallgatnak, könyörgöm...
megy a sav azokra akik mozogni mernek partyn... hát bocs, én a zene mellett a táncmiatt járok. a kettő együtt jo. partyzni nem azér megyek h szolidan bologassak.. azt otthon is lehet...
mér fáj az h valaki tud meg valaki nem...?
szép is volna ha lemennél bézre, és mindenki állna mint f*sz a lakodalomba...
ha ti nem is legalább valaki mozog...
és nem kell varázsszer az x hez, mer ez is ki van sarkitva itt...
kár..
igen nyugdíjas öregapók vagyunk akiket idegesít, hogy emberek
6 méteres köröket sajátítanak ki maguknak a "tánchoz" és nem egy két sört és üdítőt löknek ki a kezemból partiról partira. utánna persze bocsánatot kérnek de ezzel én nem megyek semmire...
sztem ez az x-elgetés vagy nevezzük ahogy akarjuk nem igazán tánctérbarát mozgás. táncolnak mások is, de valahogy csak ezzel a fajta táncstílussal van a legtöbb embernek baja

ezaaaaz, jól mondjátok csak meg egymásnak
mert még a végén kitudjami lesz
nyilván itt majd valakik eldöntik, hogy ezentúl a bejáratnál le kell adnod egy részletes listát azzal kapcsolatban, mit szeretnél majd csinálni odabent, zenére. Aztán mérlegelik a helyzetet és jól megmondják, hogy te ide ő pedig oda mehet
lesznek majd olyan partik, amik egyértelműen csak mozogni vágyóknak és olyanok amik csak zenehallgatóknak szólnak.
Hiszen a fenti harmincvalahány oldalból is kiderül a kettő egyszerre nem megy...
Vicceltem ám!
a
6 méter, az a kör sugara vagy átmérője?