phreek spitwell wrote:
hétvégén győrben egy neves magyar dnb producernek volt szerencsém vokális aláfestést intézni.. az olyan alapkifejezésekre, mint a 'hold up your hands', illetve a hatóságokra vonatkozó poénokra csupán a kevésbé bohóc módon öltözöttek, és a kevésbé izomgörcsös táncolók reagáltak, a droidok és droidák egyáltalán nem - meg sem lepett. az 'all di pokemon crew'-ra már csak maga skc, egy mosollyal.. figyeltem tovább.. rájöttem, hogy nevezett csapat magára a zenére is érzéketlen, szerintem csak a sebességet érzékelik.
nos, kérdem én, ha valaki annyira elkötelezettnek igyekszik mutatni magát a dnb felé, hogy lehetőleg minél embertelenebb mozdulatokat dolgozzon ki, az miért nem reagál a nüansznyi változásokra, legyen az egy bassline bekúszása vagy akár maga a kiállás? ne válaszoljatok, költői a kérdés. (mondjuk az több volt, mint árulkodó, amikor valaki a képembe dugott egy mobilt, azzal az üzenettel, hogy +5%!!!)
Nagyon jól jegyezted meg mert a pokémonok tényleg teljesen leszarják, hogy mikor mi szól és hogy milyen ritmusú a zene...Viszont pár ismerősömmel, nagyon is odafigyelünk a dobocskákra, viszont ahogy észlelem mindíg meváloatjuk hogy melyik számokra mozdulunk meg de az ilyen alkalmakkor néhányan olyan tekintetet vágnak hogy " jééé, ezt így is lehet

"