dnb4eva wrote:
-matt-u- wrote:
tecsumo meg ilyenek, ezek kik most komolyan?

ha mar mindenkepp technoid producereket sorolunk fel nem kell feltetlenul ilyen oroszbaratnak lenni (sot...)
noisia, corrupt souls, psidream, de meglepodtem h nem irtatok le a bse-t, dnaudio crewt is ide vennem. szoval eazy, igenytelen ruszkitekno azert tavol all ezektol

kár hogy összesen 3 orosz producer van a felsoroltak között
de látom te mint producer nagyon tisztában vagy a dolgokkal és egyből csak savazni tudsz

azért ez vicc

de szivessen segítek hogy megismerd az előadók zeneit

csak adj egy aim nevet

Nem, inkabb olyan eloadokkal femjelezni egy stilust, akiknek meg meg megjelenese sem volt, de ha igen, se sok, na az a vicc
Bevallom en sem ismerek sokat arrol a listarol, alig valamennyit. Nagyon rossz tapasztalatom van ilyen teren, halgattam mar Dynafect, Bantom (bar az lehet h ugyanaz..), Implex, vagy Azrael zeneket, de sajnos az akar jo otletekhez a minoseg joforman sosem tarsul..
Ezert igen erosnek erzem stilusmeghatarozo neveknek titulalni oket.
Es komolyan mondom, ha a zenelesen kivul mas dolgom nem is lenne az eletben, szivesen hallgatnek sokszor teljesen ismeretlen eloadoktol zeneket, mert nyilvan van koztuk nagy tehetseg is. Mintahogy pl a keleti blokkbol az orosz Electrosoul System egy-egy zeneje nagyon is jo, es pl Milo Black Hawk Down Sunchase remixe is siman a jelenlegi top10emben van
sry az offert...
(az aimem alabb talalhato, tenyleg nyitott vagyok barmire ;) )