i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:23, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 139  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:18, 23-09-2005 
mindscape

mehehe hát nem ugráltam én sehova, csak idegesített, h miattuk kényszerültem a járdára, de még ott sem hagynak békén
szerencséjük h nem koszolták össze a ruhám

egyébként vicces volt az egész külső szemmel nézve.
parasztok meg mindenhol vannak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 23-09-2005 
ujonc

sztem jó volt, szép volt, de igazából csak még több ellenséget szerzett a bringás társadalomnak:(

én meg részemről azoknak a kretén hülyegyerekeknek szavaznék 1-1 golyót akik még a Hősökig se jutottak,de már az összes piroslámpánál meg kellett állítaniuk az autósokat és randalírozni, mert ez az Ő napjuk. Gyökerek!! Szép is lenne ha az év többi 364 napján (ami ha úgy vesszük az autósoké) ugyanígy vezetnének az emberek :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:21, 23-09-2005 
impulsecreator.hu

LacKona wrote:
sztem jó volt, szép volt, de igazából csak még több ellenséget szerzett a bringás társadalomnak:(

borzaszto az az attitud ami a cm-hez tarsul, biztos sok harag gyulik fel egy bicajosfutar eleteben, de egy _atlag_ bicajos nehogy mar ekkora indulattal alljon a vilag ele...

ami a legdurvabb, hogy egybol ellensegeket kell generalni, autos vs bringas...

(plusz azt sem gondolom, h a legjobb modszerekhez nyultak, ahhoz, h nepszerusitsek, v elfogadtassak, v bmit elerjenek)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 23-09-2005 
original nuttah

én is voltam és tökre élveztem.a gyalogosokat sajnáltam meg akik egyébként is bkvznak.azt viszont nem értettem,hogy már pár napja erről szól minden és a sok hülye ótós így is ott sorakozott a kereszteződésekben... :roll:

dzsidzsi wrote:
LacKona wrote:

borzaszto az az attitud ami a cm-hez tarsul, biztos sok harag gyulik fel egy bicajosfutar eleteben, de egy _atlag_ bicajos nehogy mar ekkora indulattal alljon a vilag ele...

ami a legdurvabb, hogy egybol ellensegeket kell generalni, autos vs bringas...

(plusz azt sem gondolom, h a legjobb modszerekhez nyultak, ahhoz, h nepszerusitsek, v elfogadtassak, v bmit elerjenek)

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 23-09-2005 
partiarc

[quote="dzsidzsi
(plusz azt sem gondolom, h a legjobb modszerekhez nyultak, ahhoz, h nepszerusitsek, v elfogadtassak, v bmit elerjenek)[/quote]

európai autómentes nap volt, és ezt nem a bringások találták ki, hanem azok, aki alternatív szeretnének az embereknek mutatni, hogy jééé, autó nélkül is lehet közlekedni?
aki ellenséges, annak magával kell elszámolnia

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 23-09-2005 
ujonc

van sok olyan "hülye autós" akinek sajna ott kell ülni a kocsijában. én találkoztam egy ismerőssel,akinek a város kb 6 pontjára kellett volna menni üzleteit bezárni, namármost ő még toleráns volt, mert régen bringázott, de a 30 alkalmazott aki miatta szívott (helyesebben a CM miattt) már kevésbé. Ez így nem old meg semmit, és egyébként is volt már tudtommal egy CM idén, az bőven elég erődemonstrációra sztem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 23-09-2005 
souljah

iden nekem mindketto kimaradt a melo miatt... sajnos.

azzal en is egyetertek, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb modja, hogy alternativat mutassanak az embereknek (foleg, hogy ez igy eleg nagy zurzavart tud okozni, amit en szemely szerint nem banok, de az autosok csak meg jobban utalni fogjak a bringasokat) ugyanakkor rogton adja is magat a kerdes, hogy akkor mi? (nem tudom a valaszt) es meg valami: vajon mi tortenne a BKV-val, ha az autosok csak 10%-a tomegkozlekedne? (osszeomlana) bringaval meg nehez munkaba jarni, ha nem tudod lelancolni, nem tudsz atoltozni, stb... alapveto dolgokon kellene valtoztatni, de ehhez egy fontos dolog hianyzik, megpedig az akarat azoktol, akiknek erre lehetoseguk lenne. a bicajosoknak igy marad a demonstracio, es az 'evente ketszer jol megmutatom az autosoknak' attitud (sok ilyen van, de szerencsere nem a tobbseg)

bocs, ha ismeteltem volna barkit is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 23-09-2005 
partiarc

ezek szerint az ellenségeskedés csak az autós részéről van jelen ha jól értem. semmi gond, én nem bánom ha utálnak, ha az nekik jó. a kreszt ettől függetlenül be kell tartani.
és jó lenne ha észrevennék, hogy a saját gondolkozásuk miatt van az, hogy bedugul a város.
jól tudom, nekem is volt kocsim, és mindenhova azzal mentem, még a közértbe is ami 15 perc séta lett volna. de senkinek nem lehet megmondani mit csináljon, majd rájön úgyis magától. vagy ha nem, akkor meg vállalja a következményeket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 23-09-2005 
original nuttah

jung wrote:
ezek szerint az ellenségeskedés csak az autós részéről van jelen ha jól értem. semmi gond, én nem bánom ha utálnak, ha az nekik jó. a kreszt ettől függetlenül be kell tartani.
és jó lenne ha észrevennék, hogy a saját gondolkozásuk miatt van az, hogy bedugul a város.
jól tudom, nekem is volt kocsim, és mindenhova azzal mentem, még a közértbe is ami 15 perc séta lett volna. de senkinek nem lehet megmondani mit csináljon, majd rájön úgyis magától. vagy ha nem, akkor meg vállalja a következményeket.

így van.senki ne mondja,hogy az normális,ami a városban van.haladni nem lehet csak megfulladni.

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:16, 23-09-2005 
wobblehun

én mint autós kérdezem, hogy ha van lekerített jó bringaút (amin ugyan vannak gyalogosok is), akkor miért nem lehet azt használni ?
és miért kell megsértődni, ha kiszólok normálisan a kocsiból, hogy ott a bringaút a korlát másik oldalán ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:17, 23-09-2005 
partiarc

Azt azért mégsem értem, hogy miért fontosabb néhány ezer ember egy kiba..ott napja, amikor az életükben több is van a kelleténél, mint bizonyos közös célok, gondolatok, amelyekkel egyébként társaságban ők is egyet értenek, pl.: környezetbarát mindenek, tolerancia, testmozgás, egymás felé rohanás a tengerparton lobogó hajjal.

Szóval akik a volán mögött siratták a tyúkszaros életük egyetlen délutánját, azok máskor a társaságban a vacsoraasztalnál k.rva PC módon azokat az értékeket nyomják - mer' muszáj, érted - amiket most nyilvánosan megaláztak a szánalmas és cinikus önzésükkel.

Visszakapták egészben, amit féltettek, lehet menni tovább gázolgatni meg anyázni egymást.

/mielőtt: mindkét járművel közlekedem/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 23-09-2005 
original nuttah

3t a hun wrote:
én mint autós kérdezem, hogy ha van lekerített jó bringaút (amin ugyan vannak gyalogosok is), akkor miért nem lehet azt használni ?
és miért kell megsértődni, ha kiszólok normálisan a kocsiból, hogy ott a bringaút a korlát másik oldalán ?

te hol láttál olyat?még a rendőr is azon a parkol,ha egyáltalán van arra,amerre menni szeretnék :evil:

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 23-09-2005 
wobblehun

gyömbesz wrote:
te hol láttál olyat?még a rendőr is azon a parkol,ha egyáltalán van arra,amerre menni szeretnék :evil:

szentendre, duna-part a kaszinó után. de a 11-es úton is többszor találkoztam már bringással :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 23-09-2005 
ujonc

3t a hun wrote:

1. 20 méterenként patka van és szívás
2. sok a gyalog
3. szar útminőség (főleg országútival para)
4. basznak megadni az elsőbséget a jobbról érkezők

ha ezek közül egy sem áll fenn akkor én a bringautat használom :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 23-09-2005 
ujonc

5. jah meg persze amikor ide-oda közlekedik az út jobb és bal oldalán vagy csak simán felesleges kacskaringók vannak benne :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 23-09-2005 
Ha nincs kinn a tabla, ami kitiltja a bringast az autoutrol, akkor ugyanannyi joga van ottlenni, mint neked a dobozodban :)

Talan ezert sertodik meg, ha raszolsz...

Post subject:
PostPosted: 17:41, 23-09-2005 
ujonc

sire wrote:
Ha nincs kinn a tabla, ami kitiltja a bringast az autoutrol, akkor ugyanannyi joga van ottlenni, mint neked a dobozodban :)

Talan ezert sertodik meg, ha raszolsz...

hát asszem ez így sántít, mert ha van út akkor elméletben azt KELL használni :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 23-09-2005 
Ezt mutatsd meg nekem a KRESSZben please

Post subject:
PostPosted: 17:49, 23-09-2005 
ujonc

sire wrote:
Ezt mutatsd meg nekem a KRESSZben please

gondolom azt sejted, hogy most nem esek neki egy Kressz könyvnek, de nekem így rémlik, sorry ha tévedtem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 23-09-2005 
bladerunnaz

http://www.kresz.com/ :fog:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 139  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]